Hee herkes kıskançççççç, kıskanıyorlaaarryazmayın öyle Aşkım maşkım, evde söyleyin
sizin diger konuyu gordum de...
böyle zihniyete sahip insanlar oldugu sürece evin kac+1 oldugu muhim degil, bekarsanız fahişesiniz gibi bir algı var maalesef.
evlenince bekar arkadaslarıyla gorusmeyen kadınların korkusu da aynı nedenle.
bu konuyla ilgili yazıldı mı bilmiyorum ama 1+1 in ısınması ile diger evlerinki aynı mı?
dogal gazı ucuza alacaksak futbol sahası gibi ev de isteriz : )
oyların kömüre indirgendigi bir ulkede yasıyoruz... 2+1 iddialarının temeli daha genis alanlarda yasam standartları dahi olsa komik oluyor şu kosullarda.
Kesinlikle aynı değildir çünkü biz hiç bir şekilde kaloriferlerimizi açmadık inanılmaz sıcaktı evimiz hep. Yalıtımı, küçüklüğü veya daire sayısı çok olduğundan ve daireler iç içe olduğundan onların sıcaklığının etkilemesi mi yoksa hepsi mi bilmiyorum, en fazla 20 tl fatura ödedik o da sıcak su kullanımı :) ama aynı semtte 2+1 deki arkadaşlarım 300 tl den aşağı doğalgaz faturası ödemedi
Nasıl bir genelleme bu , ayıp . bu işi meslek haline getirenlere 1+1 , 3+1 farkeder mi? Adana da geçen gün bir swinger çetesi yakalandı. Villa kiralamışlar , bu çıkarımdan yola çıkarsak villalar da mı tehlikeli ??iyi olmuş bence fuhuş yuvaları resmen , aşk bitene kadar aşk bitince sex partneri değişiyor
taze vücut,genç sevgili olan kadına oluyor
‘ZİHNİ SORUNUMUZ VAR’
şimdi biz ev almayı düşünüyoruz hatta belki tokiye bile girebiliriz. bebek sahibi olabilirsek eğer 2+1 yok henüz olamazsak 1+1. ömrü billah çocuğum olmazsa haybeye 2+1 evde oturmak zorundamıyım ben? yada benim keyfimin kahyamısın 5 çocukla 1+1 de oturmak istiyosam bundan kime ne? ay ne saçma. eğer dediğiniz gibi 1+1 de fuhuş olayları içinse bunu denetlemenin önüne geçmenin başka bi yolu olmalı. yaşadığım yerde 40bin tlye 1+1 var bütçem ona yetiyo 2+1 alamıyorum napim?
Yakında çok eşliliği de yasalaştıracaklar yakındır.
onlar 2 tane 3 tane alırlar.her birine ev açarlar.
bunu normal görürler. ama bizler tek 1 artı 1de yaşayamayız.
Bu yorumu dün yazdım. Şimdi haberlerde bir de ne göreyim imam nikahindan önce resmi nikah zorunluluğunu kaldırmışlar bugün.Yakında çok eşliliği de yasalaştıracaklar yakındır.
3+1 evım var ve tek yasıyorum cokta mutluyum 1+1 olsaydı da cok mutlu olurdum ınsanlara karısmasınlar artıkkalp cok guzelmıs bu arada
3+1 de kızlı erkeklı partı vercem gelmek ısteyen varmı dostlar
Sakince yazalım lütfennnnn
Ama cidden 1+1 evler indirgenmesi olmamış, Çekirdek aileye dönülmesiyle bağlantı kuramıyorum, evli ve çocuklu insanlar ekonomik zorluklar yüzünden küçük evlere mahkum, kim istemez ki her çocuğunun ayrı odası olsun ya da bir çocuk sahibi daha olsun fakat zor.
O yorum çocuk sahibi olmak isteyenlerle alakalı, Çekirdek aile kalmak isteyenlerle değil ve haber içeriğinde Çekirdek aileye dönüş sebebinin 1+1 daireler olduğu söylenmiş bakan tarafından.Çekirdek aileye dönülmesiyle bağlantı kurulsa bile, çekirdek aileye dönmek kötü bir şey değil ki. Olması gereken bu.
Bir de niye herkes daha fazla çocuğu olsun istesin ki? Yani iyi niyetle yazdığınızı görebiliyorum da çok mantıksız bence. İnsanlar sadece maddi sebeplerden çok çocuk yapmıyor değil ki. Hatta maddiyat ile çocuk sayısı ters orantılı.
O yorum çocuk sahibi olmak isteyenlerle alakalı, Çekirdek aile kalmak isteyenlerle değil ve haber içeriğinde Çekirdek aileye dönüş sebebinin 1+1 daireler olduğu söylenmiş bakan tarafından.
Hiç çocuk sahibi olmamanın veya çok çocuklu olmanın nedeni dairelerin oda sayısı değildir, benimde Yazdığım bu.
Kötü Demiş miyimElbette değildir.
Ancak siz kim istemez bir çocuğu daha olsun yazmışsınız, ben de birsürü kişi istemiyor diyorum. Maddi koşullardan bağımsız olarak.
Çekirdek aileye dönüş ile alakasız olduğuna katılıyorum, ancak alakalı olsa idi dahi bu kötü bir şey olmazdı. Çünkü çekirdek aileye dönmek kötü bir şey değildir.
Kötü Demiş miyim
Sonuçta hepimiz yorum yapıyoruz, arada yorumların herşeyi kapsayacak şekilde yapılmaması doğaldırAnlamsız bir konuşma oluyor zira kötü dediğinizi iddia etmedim. Sizin yorumunuzun üzerine ekledim.
Yorumunuza itiraz ettiğim kısım ise ''Kim istemez ki bir çocuğu daha olsun.'' kısmı. Bu kısım da açık ve net, siz öyle düşünüyorsunuz ben de herkesin daha fazla çocuk istemediğini düşünüyorum.
Ooo siz cekirdek aile tanimini da saptirmissiniz yav.. Cekirdek aile anne-baba ve cocuklardan olusur, sadece kari-kocadan degil.
Burada yanlis olan insanlarin ozgur iradelerine devletin gene her zaman yaptigi gibi mudaheleci olmasidir. Sanki ne istedigini bilmeyen, ille de birinin kendisine nasil yasamasi gerektigini soylemesi ve dikte etmesine ihtiyac duyan Turk halkinin hayatini ve ozel yasamini duzenlemeye gelmis ahlak polisi gibi davraniyor iktidar, olan bu.