Aile bütünlüğünü korumak için artık 1+1 evlere izin verilmeyecek

Kesinlikle aynı değildir çünkü biz hiç bir şekilde kaloriferlerimizi açmadık inanılmaz sıcaktı evimiz hep. Yalıtımı, küçüklüğü veya daire sayısı çok olduğundan ve daireler iç içe olduğundan onların sıcaklığının etkilemesi mi yoksa hepsi mi bilmiyorum, en fazla 20 tl fatura ödedik o da sıcak su kullanımı :) ama aynı semtte 2+1 deki arkadaşlarım 300 tl den aşağı doğalgaz faturası ödemedi

2+1de oturuyorum 1+1 daire bulamadığım ve şu anda gayet uygun fiyata oturduğum için sorun etmiyorum pek kullanmadığım ekstra odayı. Ama kışın ben bir oda kapalı yaşadım 1+1 gibi. Ne diye ekstra odayı ısıtmak zorunda olasın ki ? Bana kalsa 1+1de yalnız da yaşanır. Bir çift de 1+1de gayet pek tabii yaşanabilir. Bırakın insanların yaşamına bu kadar müdahele etmeyi devletçe yeter artık yahu gün gelecek donumuzun rengine kadar karışacaklar bu kadar bunaltmak hiç iyi değil. Size soracaktık kaç odalı evde yaşayacağımızı. Ay sinir oldum habere akşam akşam

iyi olmuş bence fuhuş yuvaları resmen , aşk bitene kadar aşk bitince sex partneri değişiyor
taze vücut,genç sevgili olan kadına oluyor
Nasıl bir genelleme bu , ayıp . bu işi meslek haline getirenlere 1+1 , 3+1 farkeder mi? Adana da geçen gün bir swinger çetesi yakalandı. Villa kiralamışlar , bu çıkarımdan yola çıkarsak villalar da mı tehlikeli ??

şimdi biz ev almayı düşünüyoruz hatta belki tokiye bile girebiliriz. bebek sahibi olabilirsek eğer 2+1 yok henüz olamazsak 1+1. ömrü billah çocuğum olmazsa haybeye 2+1 evde oturmak zorundamıyım ben? yada benim keyfimin kahyamısın 5 çocukla 1+1 de oturmak istiyosam bundan kime ne? ay ne saçma. eğer dediğiniz gibi 1+1 de fuhuş olayları içinse bunu denetlemenin önüne geçmenin başka bi yolu olmalı. yaşadığım yerde 40bin tlye 1+1 var bütçem ona yetiyo 2+1 alamıyorum napim?

‘ZİHNİ SORUNUMUZ VAR’

Kendileri de farkında bunun.Bozuk zihniyetliler.Fuhuş yapanlar 3+1 ev tutamıyor sanki. 1+1 leri yasaklayınca mı aile bütünlüğünü korunmuş oluyor ? Kültürlü , bilinçli insanlar yetiştirmeye çalışsınlar önce gereksiz şeylerle uğraşana kadar. İnsanlar ilerleyeceğine geri geri gidiyorlar.Dogmatik cahiller .

Evet benim bulunduğum semtte de 1+1 evler 45binden başlıyorken 2+1 evler 65ten başlıyor , ne diye fazla ücret ödemek zorunda olasınız ki. İşte artık bulamıyorlar kafa kurcalayacak meşgul edecek bir şeyler gündemi. Durmadan saldırıyorlar durmadan insan yaşamını kısıtlıyorlar. Özgürlük mözgürlük hayal bu gidişle..

Allah hepinizin gönlüne göre versin, en iyi evlerde oturmayı nasip etsin inşallah.
Bu zamanda kiracılıkta zor, ev sahibi olabilmekte zor, evi beğenirsin bütçen yetmez, parana göre ev bulursun içine sinmez.
Şurda şu kadara ev var demeylede olmuyor, evin sağlamlığı, işçiliği kadar çevrenin güvenliği insanları da mühim.

Yakında çok eşliliği de yasalaştıracaklar yakındır.

onlar 2 tane 3 tane alırlar.her birine ev açarlar.
bunu normal görürler. ama bizler tek 1 artı 1de yaşayamayız.

Yakında çok eşliliği de yasalaştıracaklar yakındır.
Bu yorumu dün yazdım. Şimdi haberlerde bir de ne göreyim imam nikahindan önce resmi nikah zorunluluğunu kaldırmışlar bugün.

Bu defa gerçekten de aptala malum oldu.

Son düzenleme:
Bütün değer yargılarının ve hatta kutsal müessese adı verilen evliliklerin bile maddiyata paraya dayandığı günümüzde aile bütünlüğü nasıl korunacak ki?

3+1 evım var ve tek yasıyorum cokta mutluyum 1+1 olsaydı da cok mutlu olurdum ınsanlara karısmasınlar artıkkalp cok guzelmıs bu arada
3+1 evde tek başına bir bayan. Nıck nıck nıck. Beni ev arkadaşı olarak alır mısın?

Çekirdek aileye dönülmesiyle bağlantı kurulsa bile, çekirdek aileye dönmek kötü bir şey değil ki. Olması gereken bu.

Bir de niye herkes daha fazla çocuğu olsun istesin ki? Yani iyi niyetle yazdığınızı görebiliyorum da çok mantıksız bence. İnsanlar sadece maddi sebeplerden çok çocuk yapmıyor değil ki. Hatta maddiyat ile çocuk sayısı ters orantılı.

O yorum çocuk sahibi olmak isteyenlerle alakalı, Çekirdek aile kalmak isteyenlerle değil ve haber içeriğinde Çekirdek aileye dönüş sebebinin 1+1 daireler olduğu söylenmiş bakan tarafından.
Hiç çocuk sahibi olmamanın veya çok çocuklu olmanın nedeni dairelerin oda sayısı değildir, benimde Yazdığım bu.

Elbette değildir.

Ancak siz kim istemez bir çocuğu daha olsun yazmışsınız, ben de birçok kişi istemiyor diyorum. Maddi koşullardan bağımsız olarak.

Çekirdek aileye dönüş ile alakasız olduğuna katılıyorum, ancak alakalı olsa idi dahi bu kötü bir şey olmazdı. Çünkü çekirdek aileye dönmek kötü bir şey değildir.

Son düzenleme:
Kötü Demiş miyim

Kötü Demiş miyim

Anlamsız bir konuşma oluyor zira kötü dediğinizi iddia etmedim. Sizin yorumunuzun üzerine ekledim.

Yorumunuza itiraz ettiğim kısım ise ''Kim istemez ki bir çocuğu daha olsun.'' kısmı. Bu kısım da açık ve net, siz öyle düşünüyorsunuz ben de herkesin daha fazla çocuk istemediğini düşünüyorum.

Sonuçta hepimiz yorum yapıyoruz, arada yorumların herşeyi kapsayacak şekilde yapılmaması doğaldır

Ooo siz cekirdek aile tanimini da saptirmissiniz yav.. Cekirdek aile anne-baba ve cocuklardan olusur, sadece kari-kocadan degil.
Burada yanlis olan insanlarin ozgur iradelerine devletin gene her zaman yaptigi gibi mudaheleci olmasidir. Sanki ne istedigini bilmeyen, ille de birinin kendisine nasil yasamasi gerektigini soylemesi ve dikte etmesine ihtiyac duyan Turk halkinin hayatini ve ozel yasamini duzenlemeye gelmis ahlak polisi gibi davraniyor iktidar, olan bu.

Tam olarak bu. Milletimiz de nasıl mutlu nasıl mutlu bu durumdan , meğersem yönlendirilmeye ne kadar ihtiyacımız varmış, herhalde biz şemsiyeyi açık unutmuştuk boyun eğmek öğretilirken oysa bak vatandaşlara herkes ne kadar mutlu bizde bir tuhaflık var herhalde

Bu arada Almanya için konuşuyorum euro dediği için videodaki hanım , gayet de alırsınız kasa kasa ablacım. Orada çok nadir bulursunuz ürünleri cent'in üstünde fiyatlara. Yahu en basitinden bizde bir şişe bira 6 liraysa orada 70 cent ? biz 5 liraya patates alırız onlar centle alır. Biz süte 3 lira veririz onlar 50 cente alır. Bizim millet de zamlardan çok memnunuz , Allah yapıyor Allah der anca. Bir açamadınız şu gözünüzü gitti ay çatlayacağım orta yerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…