Aile bütünlüğünü korumak için artık 1+1 evlere izin verilmeyecek

ooo munem fiyatlar çok uçtu istanbulda ve haklısın her yer bina her yer beton ama şaşırıyorum hemende doluyor binalar nasıl yani diyorumm kii en az fiyat 200
O dolmalar krediyle, nakit alabilen yok, burda benim alt katımdaki daireler bile hep banka kredisiyle alındı, İstanbul çok aşırı Pahalı, Avrupa Yakası'na çok hakim Değilim fakat Anadolu Yakası'nı biliyorum, Ümraniye'de 10 yıl öncesine göre fiyatları kıyaslarsan arada dağlar kadar fark var, Kavacık keza öyle, Kartal Pendik öyle, şimdi Ataşehir finans merkezi oluyor, Ataşehir uçtu.
3. Köprü güzergahı öyle.
Gecekondular bile 600 bin lira

aa öyle deme,asgari ücretle herkes rahat rahat geçiniyor ya. millet ev üstüne ev alıyor. refahtan öleceğiz,öyle böyle değil:)

Ev fiyatlari gittikce ucuyor. 1+1 evlere bence de kisitlama getirilmeli. Onlarin fiyati yukseldikce 3+1ler daha da artıyor . zaten her yere insaat yapiyorlar. Bakıyorsunuz kutu gibi yere dikiyorlar binayi. Hepsi 1+1 dairelerden oluşuyor.
Genis ev isteyenler ne yapsin?
Burda 1+1ler 250den başlıyor.
2+1'nin fiyati 400 500.
Kendi oturdugum daireyi adam 550ye satiyor. 2+1 . Deger mi desen bu kadar cok etmez ..
Insallah secimden sonra ev fiyatlari düşer de insanlar rahatca ev alabilir..

Yoo çürümedi :) o dediğin laf aynen duruyo orda.

İyi de biz öğrenci adamlar ne yapıcaz,2+1 veya 3+1 evde oturacak halimiz yok ya.
Sonuçta geçiciyse niye 2+1 tutulsun ki,saçma. :S
Hem aile bütünlüğü falan ne alaka onu hiç anlamadım,sanki 2+1 evlerde yaşayanlar çok ahlaklı,aile bütünlüğü olan insanlar.

iyi olmuş bence fuhuş yuvaları resmen , aşk bitene kadar aşk bitince sex partneri değişiyor
taze vücut,genç sevgili olan kadına oluyor
evlenmeden önceki evim 1+1 di ve fuhuş yapmıyordum. fuhuş ilişki karşılığında para alınan bir durum bilginiz var değil mi? o kadar insanı hayat kadınlığıyla itham etmek nasıl bir saygısızlık... ha demek istediğiniz evlilik öncesi seksse yaptım ve yine kimse bu yüzden fuhuş yaptığımı iddaa edemez. kadına yazık mı?? hani niye bana yazık olmadı? ben bu satırları yazarken oğlumla eşim puzzle yapıyorlar. bence bu "yazık bir zihniyet"

Son düzenleme:
var evet nede olsa sosyal medya deli kızın çeyizine döndü
Valla heee, geçen gün bizim bir tanıdığın oğlunun doğum günüydü, baba oğlunun doğum Gününü odasına gidip kutlamak yerine sosyal medyadan kutlamış, oğulda babaya aynı yerden teşekkür etmiş, duyunca kahkahayı bastım

mune yaa bende görüyorum adam kızıyla netten foto altında konuşuyor

mune yaa bende görüyorum adam kızıyla netten foto altında konuşuyor
Aman onu eşimle kızımda yapıyor, birbirlerinin paylaşımlarını beğenirler, yorum yaparlar
Ailede bir ben sosyal medyaya kapılmadım, varsa yoksa KK, onun dışında hesabım yok, bana komik geliyor, birşey paylaşıp altına da Eşinden çocuğundan ayy çok güzel Aşkım gibi yorumlar yapılması, adam Karşımda Aşkım diyeceksem sıfatına derim, sosyal medyaya mı kaldım

Aynen öyle bende aynı şekilde 1+1 rezidanstayım ev arkadaşımla fuhuşa kalkışmadım henüz.

sizin diger konuyu gordum de...
böyle zihniyete sahip insanlar oldugu sürece evin kac+1 oldugu muhim degil, bekarsanız fahişesiniz gibi bir algı var maalesef.
evlenince bekar arkadaslarıyla gorusmeyen kadınların korkusu da aynı nedenle.

bu konuyla ilgili yazıldı mı bilmiyorum ama 1+1 in ısınması ile diger evlerinki aynı mı?
dogal gazı ucuza alacaksak futbol sahası gibi ev de isteriz : )
oyların kömüre indirgendigi bir ulkede yasıyoruz... 2+1 iddialarının temeli daha genis alanlarda yasam standartları dahi olsa komik oluyor şu kosullarda.

aşkımı göz önüne sermem ben nazar değer Mune Haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…