Aile bütünlüğünü korumak için artık 1+1 evlere izin verilmeyecek

2 sene önce nasıl korkuttu bizi varya polis ifadenizi alacak diye

buda doğru vallaa.
Şahsen benim buna itirazım yok, yazdımda zaten inşaat firmalarının işine geliyor 1+1 evler, satması da kolay karı da epey iyi ama evler 2+1'den aşağı olmayacak denirse firmalar küçük evlerde ettikleri karın aynısını yapmak için ev fiyatlarını arttırırlar, karlarından asla vazgeçmezler.
Yanım yörem inşaat kaynıyor, evlerin ilk katları mutlaka 1+1 yapılıyor, metrekareleri de küçük tutuyorlar, ilk satılanlar bu daireler, sürekli kalmak maksadıyla alanlar bile ufak dairelere yöneliyor çünkü 3+1, dubleks dairelere nazaran daha uygun fiyatlı, ki buralar İstanbul'a göre çok çok daha ucuzdu, geçen seneye kadar, geçen sene konut fiyatları uçmaya başladı, deniz manzaralı, müstakil Havuzlu evler 400.000 lirayken 1.000.000 lira istemeye başladılar.
Ev talebi arttıkça fiyatlar şişiyor, bazen diyorum nerdeyse balkonuma bile ev yapacaklar Ağaçları kesip kesip ev yapıyorlar, heryerimiz beton oldu

Millete kentsel dönüşüm adı altında 2+1 lerini alıp verdikleri 1+1 lerde kaç kişilik aileler yaşıyor gelip görsünler

ooo munem fiyatlar çok uçtu istanbulda ve haklısın her yer bina her yer beton ama şaşırıyorum hemende doluyor binalar nasıl yani diyorumm kii en az fiyat 200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…