Aile bütünlüğünü korumak için artık 1+1 evlere izin verilmeyecek

:KK60:teşekkür ederim :KK200:munem şu sanal alemde bizi idare ediyorsun yaaa hiç birimizi kırmadan saygıyla eğiliyorum önünde :KK52::KK52::KK52:vede seviyorum:KK200::KK200:
Rica ederim, eğilmeye gerek yok, farklı düşünüyoruz, farklı kültürlerde yetiştik ama ortak noktamız var, kadınız.
Kırıyorumdur zaman zaman ama arada idare edin, kolay değil hepinize durun yapmayın demek:-)
Pembe kalplerimiz ne güzeller değil mi? Iyi olmuş eklemiş yöneticilerimiz, elleri dert görmesin.

Rica ederim, eğilmeye gerek yok, farklı düşünüyoruz, farklı kültürlerde yetiştik ama ortak noktamız var, kadınız.
Kırıyorumdur zaman zaman ama arada idare edin, kolay değil hepinize durun yapmayın demek:-)
Pembe kalplerimiz ne güzeller değil mi? Iyi olmuş eklemiş yöneticilerimiz, elleri dert görmesin.
pembe kalplerimiz:KK200:evet bizde dün keşfettik nevrestem dedi bize

Pembe kalpleri yolluyorum ama bu cımbızım olduğu gerçeğini değiştirmez, yılı yine yarıladık sayılır Hamd olsun, sene sonu eli maşalıda oy verirken duygularınızı kabartmasın kalpler:KK70:
Allah'ım şimdiden hesap kitap yapıyorum, Tövbe Tövbe:KK59:
Ben böyle değildim, hep sizin yüzünüzden oluyor:KK70::KK70:

Pembe kalpleri yolluyorum ama bu cımbızım olduğu gerçeğini değiştirmez, yılı yine yarıladık sayılır Hamd olsun, sene sonu eli maşalıda oy verirken duygularınızı kabartmasın kalpler:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Valla müdürüm geçen sene biliyorsun herkesi tehdit ettim işe yaramadı,patronun korkusuna oylar ona gitti:KK70::KK70:bu sene seçmeni iyi takip edecem :KK19: gerekirse bütçeden pay ayıracam :KK53: :KK70::KK70: tüm oylasr sana feda olsun diye :KK58:

Valla müdürüm geçen sene biliyorsun herkesi tehdit ettim işe yaramadı,patronun korkusuna oylar ona gitti:KK70::KK70:bu sene seçmeni iyi takip edecem :KK19: gerekirse bütçeden pay ayıracam :KK53: :KK70::KK70: tüm oylasr sana feda olsun diye :KK58:
Korku imparatorluğu kurmam gerekirken, kumpasa gelip pembe kalp dağıtıyorum, kesin patron gaza geleceğimi düşünüp koymuştur bu kalpleri, ne şeker kadın imajı çizilmek isteniyor.
Sevgi pıtırcığı olmamalıyım, önümüzdeki 6 için seçim projelerimizin üzerinde çalışalım senle, bu böyle olmayacak Hanım:KK12:

Hee çok zoruma gitti,heyy Allahım.Konu Ayşegül İslam'ın cinsiyet ayrımı yapıp yapmaması mı peki ? Okypete'yide uyaraydın ya :KK66:

Kadın evde aile reisinin hiç düşünülmediğini bastıra bastıra söylemiş, olursada oğlu olacağını çünkü bu devirde çocuk merkezli yaşanıldığı belirtmiş ki kadının tek çocuğu var zaten.Bundan alakaya maydanoz erkek ayrımcılığı sonucu çıkarılıyorsa ve "yıllardır bu zihniyeti anlıyoruz" denirken saadet kastedilmiyor herhalde :)

Kaldıki ev konusunda bende bakana katılmıyorum,o değilde bak şimdi seninle fikir birliği olması çok zoruma gitti işte.

görmedim okumadım. Senin insanların anlaşabiliyor olmasına sataştığını gördüm sadece. Akpye oy veren birinin vermeyenle aynı düşünüyor olmasına bozulmanı gördüm ben. Olayın ayrıntılarıyla ilgilenmiyorum.

kime ne ya ister tek yaşarım ister 10 kişi isterse hergün baska arkadaşım gelir yuh size yaa
fuhuşla bir mi tutuyorsunuz bunu
olay herkesin nikahlanıp cocuk doğurması mı ? namus buysa o eşlerin kocaları da baska kadınlarla baska evlerde fuhuş yapmasına da sözleri olsun !
ama yemez
herkesi tekdüze insan yapmaya niyetliler
herkes üremeli çoğalmalı hatta etrafta embesil nesiller yetişmeli ebeveynleri ahlak ve eğitim seviyesi yetersiz cocuklar türemeli
yuh diyorum sadece YUH !

ne oyları bunlarr ayyy ben ne kadar bilmiyorum bunlarıı söyleyin banaa.

Bu seneki enler yarışmasında göreceksin çekişmeyi :KK54::KK54:

Korku imparatorluğu kurmam gerekirken, kumpasa gelip pembe kalp dağıtıyorum, kesin patron gaza geleceğimi düşünüp koymuştur bu kalpleri, ne şeker kadın imajı çizilmek isteniyor.
Sevgi pıtırcığı olmamalıyım, önümüzdeki 6 için seçim projelerimizin üzerinde çalışalım senle, bu böyle olmayacak Hanım:KK12:

Vitesi yükset tut müdürüm,pembe kalple olmaz oy ksaybedersin sonra..
İyi bir projeye ihtiyacımız var kafa kafaya verip bunu aşmamız lazım :KK19:

Şiii:KK4:
Dullar, Tövbe Estağfurullah delinmiş vs, yok fuhuş yuvaları.
Aman arkadaşlar söylediklerimizi düşünerek söyleyelim.

Hem lütfen açıklamayı yapan bir bakan olsa bile mevzu aslında farklı, her söylenenin arkasında durulup hak verilecek diye birşey söz konusu değil.

Açıklamaya gelirsek tamamını okumadım ama 1+1 evler nasıl engellenecekmiş ki? Müteahhit'inde işine geliyor küçük ev yapmak, en az malzemeyle en ucuza mal ettikleri fakat buna rağmen satarken en çok kar ettikleri daireler 1+1, 1+0 dairelerdir.
Adamlar bunun baltalanmasını istemez ki, TOKİ'ler tamam, devlet yapma der yapmaz ama inşaat firmaları bu söylemleri kaale bile almaz.

Çekirdek aileye Yönelim varmış:KK59: bunun evlerin metrekaresi, oda sayısıyla ne gibi bir Bağlantı kuruldu merak ettim şahsen, ekonomik refah seviyesine ulaştırdınız da çocuğa hayır mı dedik, benzin vardı da biz mi içtik yahu:KK8:
:KK48::KK48:

Munecim , günün birinde K Kazen gelip pembe kalp dağıtırsa topiklere , sende cımbızınla salınırsan belki o zaman taht senin olur :KK48:

Gerçi , hayır olsun :KK17:@Kazen niye pembe kalp dağıttı diye atan benzimizle oylar yine Kazen e gidebilir :KK70::KK70:

ne yani 1+1 daireleri sadece fuhuş amaçlı mı kullanıyorlar.Bu ne saçmalıktır ya.Bir sürü insan memur oluyor farklı şehire atanıyor , üniversite okumaya farklı şehire giden bir sürü düzgün insanda o 1+1 daireleri kullanıyor.Kafası başka türlü çalışan 3+1 evinde de yapıyor o pisliği yani

X