• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aiem, Boşandığım eşim hepsinden çok bunaldım.

Bence ex eşine geri dön ama. İlk adım ondan olsun. Yok boyu yok fiziği gibi kompleksli kişilerin daha çok bilmediğimiz kompleksleri oluyor. Başa çıkması zor. Benim fikrim ex eşinle tekrar birleşmen.. Önceki konuları da okudum. Biraz senin çokda onun hataları var ama aşıksın sen aşıksın arkadaş..

off bende 21 yasinda 18 aylik oglumla baba evine döndüm gecen pazardan beri.kararliyim bosanicam ama tek üzüldügüm nokta oglum.acaba ona acirlarmi acaba ilerde bu onu etkilermi diye kafayi yemek üzereyim.hatta egostlikmi yapiyorum ogluma bunu yapmaya hakkim avrmi diye icim icimi yiyio

Merak etme eğer boşanmayıp oğlun için o hayatı çekseydin sana büyüdüğünde teşekkür etmeyecekti.hatta boşansaydın banane diyecekti emin ol

Sen ex eşine dön aşıksın diyen arkadaşlar siz sanıyormusun ki ex eşi onu bağrına basacak.İlk kavgalarında sen 1 yıl bile olmadan daha 6. ayda başka erkekle buluşan kadınsın demeyecek mi?Onun başkasıyla görüşmüş olmasını hazmedebilecek mi sanıyorsunuz.Kesinlikle hazmetmeyecek.Türk erkeğinden bahsediyoruz boşansa bile eski eşini kendi malı gibi gören bir zihniyetten bahsediyoruz.O yüzden döndüğünde belki ilk başlarda ii olur ama sonrası için ALllah yardım etsin...

Sen ex eşine dön aşıksın diyen arkadaşlar siz sanıyormusun ki ex eşi onu bağrına basacak.İlk kavgalarında sen 1 yıl bile olmadan daha 6. ayda başka erkekle buluşan kadınsın demeyecek mi?Onun başkasıyla görüşmüş olmasını hazmedebilecek mi sanıyorsunuz.Kesinlikle hazmetmeyecek.Türk erkeğinden bahsediyoruz boşansa bile eski eşini kendi malı gibi gören bir zihniyetten bahsediyoruz.O yüzden döndüğünde belki ilk başlarda ii olur ama sonrası için ALllah yardım etsin...

arkadaşa katılıyorum eski eşin kesşnlikle sana demediğini bırakmayacaktır.geçmişte yaptığı iğrençlikleri tekrar yapmayacak diye bi garanti yok...bu forumda 2. kez birleşmeden sonra düzelen kaç erkek gördük ki... bence diğer beyfendi senin de hoşuna gitmiş gibi..ama hem sana hem de bebeğine değer vermeli..öncelikle buna yoğunlaş derim anladığım kadarıyla biraz kibirli gibi.. seni ve kızını ezmeyecek geçmişte yaşadıklarınla bunaltmayacak biriyse denemelisin...

Geri dön diyenlerin bir çoğu Dranas ile yüz yüze görüşen, heranı herşeyi bilen insanlar.

hayatına yeni giren birinin daha da kötü olmayacağı ne malum??
kimse bilemez bunu...fakat zaten hala seviyor eşini ve bir şekilde de olsa
görüşüyor..biraz kendini dinledikten sonra en doğru kararı vericektir kendisi..:ssz:

Bi süre daha bekleyip eski eşinle birleşmelisin bence de. Bu kadar severken eşini yeni insanlar tanımaya çalışma. Yeni birinin de aynı hataları yapmayacağını kim garantileyebilir.

merhaba dranas,seni ve açtığın konuları biliyorum hatta en son eşinle tekrara evlenme kararı aldığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam,
eşini sevdiğini ,severek boşandığını açık yüreklilikle söylüyorsun ama içinde hep hırs,yaşadıklarını sindirememe durumu var ne onunla ne de onsuz olmuyor sanki...
o yüzden kafandan silmek için bu adamla görüşmüş olman muhtemel ama diğer arkadaşların dediğine katılıyorum 5 ay çok kısa bir süre
eski eşinle bağlarını tam koparmamışken,kendini tam dinleyememişken evlenmek çok zor bir karar...
eski eşin de belki tepkisinde kendince haklı sonradan onunla görüşmen,ipleri koparmaman,sevdiğini anlaması onu ümitlendirmiş ,
yalnızlık zor ama illa birine bağlı kalmak ,tek başına kalmamamak için evlenmek de saçma bir kadın işi de varsa pekala
çocuğuna bakıp kendince yaşayabilir evlenirse de aşk evliliğiyle evlenebilir malesef türkiyede hala böyle düşünülmüyor.

ailenin tutumunu çok yanlış buldum.daha 5 ay önce boşanmışsın ya daha boşanma ilamının mürekkebi soğumamış sana evlen,40dan sonra seni kimse almaz falan diye baskı yapıyorlar.bu yetmemiş eski eşine gidip yetiştiriyorlar.eski eşin bilmeseydi en azından bu adama biraz zaman tanırdın belki işte budur der evlenirdin belki de zaten bir pürüz çıkar evlenmezdin.bence öncelikle sıkı bir konuşma yap sana karışmasınlar artık.
ömür boyu yalnız kalamazsın diye boşanır boşanmaz evlenmen de gerekmez.1-2 yıl kafa dinle ya.bence sen de pek çekmemişsin ki eşinden hemen yeni maceraya atmışsın kendini.yoksa ne süttten ağzı yananlar var tövbe edenler.bence biraz dinlen.:31:

Cevaplarınız için sağolun zaten o kişiyle bir daha görüşmeyi düşünmüyorum.
Boşandığım eşimle de zamana bıraktım bakalım ne olacak ne bitecek tekrar denemeyi istiyorum ama özellikle annesine karşı çekiniyorum ya hayırlısı bakalım zaten hala benimle konuşmuyor normalde her gün arardı ama hiç aramadı:31:

DRANAS merhaba, ben bişey söylemek istiyorum. siz evli ve mutlu değilmiydiniz.hatta kariyer yapınca eşinizle aranız biraz limoniydi.kusura bakmayın takip edemedim gelişmeleri.ama sanırım ayrılmışsınız. çok özel olmazsa neden ayrıldınız. sadece işyerinizdeki yükselmeyi mi kıskandı? benim hatırladıklarım çok kopuk. bu kadar basit bi neden se lütfen tekrar barışın. siz onu, oda sizi gerçekten seviyor. üsteli,k kızınız var.tekrar deneyin.maceraya gerek yok. hatalar tek taraflı olmaz hiçbirzaman.mutlaka sizinde hatalarınız olmuştur.bi şans daha verin. hiç bir zaman 2. eş olmak ilki gbi olmaz.hemde kız evladınız var.kimse kızınıza babsı gibi olamaz. lütfen bi anlık sinirle maceraya atılmayın.ama okuyunca şok oldum. ben düzelmiştir diye düşünmüştüm.

Back