Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yalan makinesi çıktı…
- Konu Sahibi hercaim55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ocak 2020
- 28.071
- 1
- 40.766
- 548
Ay yaa yalan makinesi piyasaya sürüldü anlamında çıktı sandım nasıl heyecanla girdim
Küçük farkedilmeyen bseyse alıyım dıye
Nasıl bu kadar safolabıldım
Küçük farkedilmeyen bseyse alıyım dıye
Nasıl bu kadar safolabıldım
Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce boşandım . Boşandıktan 2 ay sonra bir kişi çıktı karşıma sosyal medyadan tanıştık aynı şehirde yaşıyoruz . Bu kişi benden on yaş küçük . Ben yaşının küçük olduğunu bilmiyordum .sonra öğrendim . Büyük gösteriyordu . Öğrenir öğrenmez görüşmeyi kesmek istedim ama o istemedi çok üzerime düştü . Problem olmaz dedi . Ama bariz yaş farkı vardı ve benim için büyük sorundu. O hiç evlenmemiş biri benim ise kızım var 6 yaşında . Ailesi ile tanıştırdı evlilikten bahsetti ama ben ona evliliğe hazır olmadığımı yeni özgürlüğüme kavuştuğumu söyledim evlilik bana çok uzak dedim hep . Bir daha cesaret edemezdim bir de yaş farkı . Her neyse zaman geçtikçe yalanlarını gördüm . Benim kendime ait arabam var sosyal medyamda arabamın içinde çekilmiş fotoğraflarım var . Bu kişi de ilk buluşmaya araba ile geldi . Ben kendisinin sandım hiç sorma gereği duymadım . Sonra iki hafta sonra aynı model arabanın başka rengine binmeye başladı . Meğerse sonradan öğrendim ki araba kiralıkmış ama o inkar etti benimdi iş karşılığı verdim birine dedi birden tak diye araba kayboldu.her yere motor ile gelmeye başladı . Daha sonraki yalanı il dışına çıkacağım dedi çıktı akrabam da kalacağım dedi sonra otelde kaldığını öğrendim otel de aldatıldığımı düşünüyorum . Yani sürekli maddi durumu olmadığı halde garsonlara bahşiş veren tip ama aylardır teli bozuk telefonu değiştirmeyen bir insan günü birlik yaşayan bir tip her gün cafede takılan eve sabaha karşı giren işine öğleden sonra giden bir insan . Sonra olmayacağını anladım uzaklaştım bir şekilde kendisi tehdit etti kızına dua et fiziksel zarar veririm dedi ama yapabileceğini sanmıyorum. Barışmak için evimin önüne geldi numaramı değiştirdim . Elimde yalanları konusunda ispat olmadığı için inkar ediyor . Gerçekleri deliller ile vurmak isteridm yüzüne ama vuramadım. Yani kendime çok kızıyorum boşandıktan sonra duygusal boşluğuma gelip nasıl kabul ettim diye daha evliliğimdeki travmaları günleri atlatamadan nasıl flört ettiğim için çok kızgınım kendimi affedemiyorum hem de tamamen yanlış işe yaramaz biri ile. Kızımı da tanışırdım kızımı çok seviyordu . Kızım da onu çok sevdi .gerçekten öz babasından ilgili oldu hep ona karşı. Bana karşı da zor zamanlarımda imdadıma koştu . Ama ben yalan söylediği için hem yaş farkı olduğu için olmayacağını düşündüm bitirdim .sonuçta bir kızım var yarın bir gün okula başlayacak ben çalışıyorum öğleyin işe giden biri ile yabancı biri ile nasıl kızımı başabaşa bırakayım bir de bilmiyorum boşandığım için artık iyisi çıkmayacak gibi geliyor gözüme
- 11 Kasım 2024
- 107
- 152
- 18
- 34
Ya yine linç yiyeceğim. Anne değilim ama anne olsam kızımın dayısı amcası dedesi ile ilişkisinde bile mesafe isterim. Tek görüştürmem. Maalesef kimseye güvenilmeyen bir devirdeyiz. Birkaç aydır üç aydır beş aydır her neyse bu kadar tanıdığınız insanları çocuklarınıza yaklaştırmanız bana şuursuz geliyor hele ki kız çocuğuna hiç yani. Bu topraklarda ailesi tarafından katledilen narin gibi çocuklar varken annesinin sevgilisi tarafından öldürülen sıla bebek varken kimseye çocuğumu güvenmem. Bu olgunlukta değilseniz anne olmayın hele ki aşk meşk gibi şeyler için.
- 18 Ağustos 2016
- 4.879
- 20.147
- 308
Bu acele nedir anlamadim.
Madem ilgisiz babaydi ve sonunda ayrildiniz,tum ilginizi kiziniza ve toparlanmaya verseydiniz.
Asla tekrar sevgiliniz olmasin demiyorum.
Fakat zor bir sürecden gecip toparlanmak yerine neden batakliga batmayi tercih ediyorsunuz?
Tum baginizi kesin su sacma sapan insan kilikli kisi ile.
Ince eleyip sık dokuyun kiziniz ve kendiniz icin
Madem ilgisiz babaydi ve sonunda ayrildiniz,tum ilginizi kiziniza ve toparlanmaya verseydiniz.
Asla tekrar sevgiliniz olmasin demiyorum.
Fakat zor bir sürecden gecip toparlanmak yerine neden batakliga batmayi tercih ediyorsunuz?
Tum baginizi kesin su sacma sapan insan kilikli kisi ile.
Ince eleyip sık dokuyun kiziniz ve kendiniz icin
- 8 Şubat 2024
- 4.080
- 5.944
- 73
Başlığı görünce yeni icat çıktı sandım eskisinden iyi.Size gelirsek şu bilmiyordum sonra öğrendim ile bırakmak istemiyor boşanmak istemiyor kelimeleri çok gıcık.İstemem yan cebime koy benim suçum yok bunda demek.Külliyen yalan bu insan istedimi ayrılır öğrendimi gereğini yapar .Yapmadiysa yaşananlar bile isteye oluyor Öylede olmuş.Gecmis olsun deveye sormuslar neren eğri demiş nerem doğru çok belliymis zaten.Bence yalnizlik çok güzel çocuk küçükse önce o büyümeli bı eğriyi doğruyu öğrenmeli o büyümeden evlilik olayına çok da gerek varmı bilemem bence yok görüşün konuşun atıyorum iyi biriyle kızınızı tanistirmayin evinize sokmayın yada bu da ters ise size bekleyin çocuk büyüsün sonrası Allah Kerim yani 10 sene bekleyenimiz var Koştur koştur ne gerek var
- 9 Ekim 2024
- 37
- 14
- 3
- 33
Duygusal boşluğuma denk geldim ailem bile sırt dönmüştü boşandığım için tek başıma evimi taşıdım ben çok zor günlerdiŞimdi beğenmedim yağacak ama, eski eş kötü, yeni sevgili manyak. E demek ki sizin seçimlerde de sorun var.
İsteyen istediğini yapar'cı değilim ben. Kızınızı böyle tehlikeye atamazsınız.
Oturup düşünüp yaşınıza ve anne olmanıza göre hareket etmelisiniz.
- 7 Şubat 2022
- 744
- 1.381
- 43
- 70
Adamın herşeyi ortada iken neden bu kadar uzatıyorsunuz bunu anlamadım.Üstelik bir boşanma yaşamışsınız.Daha temkinli olmanız gerekmez mi..Neyse bu da ders olur inşallah size..Merhaba arkadaşlar ben 7 ay önce boşandım . Boşandıktan 2 ay sonra bir kişi çıktı karşıma sosyal medyadan tanıştık aynı şehirde yaşıyoruz . Bu kişi benden on yaş küçük . Ben yaşının küçük olduğunu bilmiyordum .sonra öğrendim . Büyük gösteriyordu . Öğrenir öğrenmez görüşmeyi kesmek istedim ama o istemedi çok üzerime düştü . Problem olmaz dedi . Ama bariz yaş farkı vardı ve benim için büyük sorundu. O hiç evlenmemiş biri benim ise kızım var 6 yaşında . Ailesi ile tanıştırdı evlilikten bahsetti ama ben ona evliliğe hazır olmadığımı yeni özgürlüğüme kavuştuğumu söyledim evlilik bana çok uzak dedim hep . Bir daha cesaret edemezdim bir de yaş farkı . Her neyse zaman geçtikçe yalanlarını gördüm . Benim kendime ait arabam var sosyal medyamda arabamın içinde çekilmiş fotoğraflarım var . Bu kişi de ilk buluşmaya araba ile geldi . Ben kendisinin sandım hiç sorma gereği duymadım . Sonra iki hafta sonra aynı model arabanın başka rengine binmeye başladı . Meğerse sonradan öğrendim ki araba kiralıkmış ama o inkar etti benimdi iş karşılığı verdim birine dedi birden tak diye araba kayboldu.her yere motor ile gelmeye başladı . Daha sonraki yalanı il dışına çıkacağım dedi çıktı akrabam da kalacağım dedi sonra otelde kaldığını öğrendim otel de aldatıldığımı düşünüyorum . Yani sürekli maddi durumu olmadığı halde garsonlara bahşiş veren tip ama aylardır teli bozuk telefonu değiştirmeyen bir insan günü birlik yaşayan bir tip her gün cafede takılan eve sabaha karşı giren işine öğleden sonra giden bir insan . Sonra olmayacağını anladım uzaklaştım bir şekilde kendisi tehdit etti kızına dua et fiziksel zarar veririm dedi ama yapabileceğini sanmıyorum. Barışmak için evimin önüne geldi numaramı değiştirdim . Elimde yalanları konusunda ispat olmadığı için inkar ediyor . Gerçekleri deliller ile vurmak isteridm yüzüne ama vuramadım. Yani kendime çok kızıyorum boşandıktan sonra duygusal boşluğuma gelip nasıl kabul ettim diye daha evliliğimdeki travmaları günleri atlatamadan nasıl flört ettiğim için çok kızgınım kendimi affedemiyorum hem de tamamen yanlış işe yaramaz biri ile. Kızımı da tanışırdım kızımı çok seviyordu . Kızım da onu çok sevdi .gerçekten öz babasından ilgili oldu hep ona karşı. Bana karşı da zor zamanlarımda imdadıma koştu . Ama ben yalan söylediği için hem yaş farkı olduğu için olmayacağını düşündüm bitirdim .sonuçta bir kızım var yarın bir gün okula başlayacak ben çalışıyorum öğleyin işe giden biri ile yabancı biri ile nasıl kızımı başabaşa bırakayım bir de bilmiyorum boşandığım için artık iyisi çıkmayacak gibi geliyor göz