Eski eşinle yeniden bir araya gelme ihtimaliniz yok değil. Olur olmaz o ayrı mesele ama hala bir şekilde kapanmamış bir defter var. bu zamanla yerine oturur. Ona lafım yok.
Ama yeni biriyle görüşmek için biraz erken bence. Eski eşini özlediğin için filan da değil. Çocuk için de değil. Bence biraz kendinle kalmaya ihtiyacın var. Eski eşinin yüzünü görmesyedin de çocuğun olmasaydı da aynı şeyi söylerdim. Yorucu bir ilişkiden sonra insanın kendine içine bakıp hayatını, beklentilerini, geleceğini ve geçmişini düşünmesi; yaşadıklarını sindirmesi ve istediğinin ne olması gerektiğini görmek için zamana ve kafasını dinlemeye ihtiyacı var.
Bu arada ailenin baskılarını ve eski eşinle konuşacak kadar müdehaleci olmasını engellemeni öneririm. Şimdi bunu eski eşine anlatacak kada rişin içine giriyorlarsa sonrasında da pek çok manevi baskı görebilirsin. Yanlış anlama suçlama anlamında değil, iyi niyetlilerdir elbette ama seni çok yorar bu.
Yaşına gelince, o kadar gençsin ki. Daha 40 yaşına 12 yıl var. :)) Elbette ömrünü paylaşacak biri çıkar karşına. Ben eşimle tanıştığımda 28 yaşındaydım. Hiç de geç kalmamışım.
Sakin bir zaman geçir, acelesi yok.