- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Boşandığın eski kocana neden eşim diyorsun ısrarla? En çok çocuğunun babasıdır sonuçta...
Geri alırsan da aldatmayı meşrulaştıracak ve bir daha, bir daha, bir daha yapacaktır. Adım kadar eminim.
Bir de özel kalem, sekreter her ne ise ama önemli bir yerde, önemli bir makamda, aslında çok da ciddi bir iş yapan ve son derece saygınlığı olan bir insan değil misin çalıştığın kurumda? Bizde öyledir çünkü. Bu görüştüğün arkadaşın da bunu bilmemesinin imkanı yok. Başka bir açıdan bak, memur olsan daha iyiydi çünkü kıyıda köşede olacaktın. Şimdi göz önündesin. Bay egomuzun hoşuna gitmemişşşşşş...
yaa ne bileyim yüksek makama ki biri egolarına yenilip evlenmiş boşanmış biri ile birlikte olmak istermi sakın yanlış anlama yani cevreyide düşünmek zorunda çünkü
iyice düşünüp taşınmak lazım..
eski eşinde haklı başkası ile görüşüyosan onu da düşünmek yanlış olurrr..
bunun adı aldatmadır....
Bu durum aldatmaya girerse ben heralde defalarca aldatılmış oluyorum :S
Bu görüştüğüm kişiye gelince de açıkcası bir daha görüşmeyi düşünmüyorum
Gitsin hayatını hiç evlenmemiş biriyle kursun bunu da telefonda söyledim
Ben o zihniyette biri değilim diyor
Ay bir de sonradan öğrendim bunun boy takıntısı varmış 170 boy altında biriyle evlenmeyi düşünmüyormuş
Ben 170 boyumla teğet geçmişim
Benim exe gelince adam konuşmuyor benimle ciddi anlamda aldatmış olsam ne olurdu acaba diyorum :26: bu kadar kafaya takacak ne var ki
belki yanlış anlamış olabilirim ama sanki hala eşini seviyorsun ve ondan bir adım bekliyorsun gibime geliyor,erkekler böyle kendileri her haltı yerler seni en ufak bir hatanda silerler,bence kendine ve kızına zaman ver,güzel bir yol çiz kendinize,geçmiş geçmişte kalsın geriye bakma..
tatlım iyi güzel hoşta asıl önemli olan kızına iyi bir baba sana da sıcak bir eş olabilecekmi acaba? işini neden bırakacakmışsın kesinlikle bırakma yarın ne olacağımız belli değil hiç bi şeyin garantisi yokki seni çalışan bi bayan olarak bu şekilde kabul etsin. sonuçta kimse ayrılmak için evlenmiyo eski eşini seviyosan hani ne yaşadın bilemem ama yeniden deneyebilirsin aslında abin eski eşinden neden hoşlanmıyo ki? hakkında hayırlısı anlaşılan karmakarışıksın umarım kendin ve bebeğin için en doğru kararı verirsin ama yavrunu da senden asla mahrum etme sakın bırakma, bebeklerin hem anneye hemde babaya ihtiyaçları var ama bir babadan daha çok bir anneye ihtiyaçları var. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?