Aiem, Boşandığım eşim hepsinden çok bunaldım.

cok zor bi durum ama su da bi gerçekki hatayı hatayla kapatamassın ikincisi senin için bi kaçıs daha onu tanımıyorsun bile 5 aydır yalnızsın hatta yalnızda degilsin hala eski kocanla görüşüyosun bence önce eski kocanla görüşmeyi bırak duygularını dinle onu gördükce tabiki özlersin onu görmemeye calıs bi süre kendini dinle duygularını sına

Evet benim eşim de fazlasıyla okumuş biri
Sorun da bu zaten ben onu hala unutamıyorum

canım bencede mesleğini bırakma. ne demek sekreterlik yaptırmam ya karşındaki ukala birine benziyor. yalnız onlar bi yana başından bir evlilik geçmiş çoçuğu olan birisini daha once evlenmemiş adam anlamaz bence. ben olsam bu yuzden elerdim. ne bileyim insanlara belli mi olur yarın obur gun geçmiişini başına kakar üzülürsün. Denk olmanız senin için daha iyi olurdu

Bence çok yeni ayrılımışsınız hemen hayatınıza birini sokmak doğru değil. Ikincisi ben de çocuğumla helede kız çocuğumla evlenmeyi düşünmezdim zaten maddi sorununuz yok. Bence çok erken ve hala eski eşiniz aklınızdayken. Ben evlenmeniz tarafında değilim.

Bunları ben de düşündüm canım memurluk yapabilirmişim ama sekreterlik yapmam uygun değilmiş aradaki farkı anlayamadım ama

aradaki farkı bende anlayamadım Dranasım..bizimde şirkette sekreter var,ve gayette normal bişekilde çalışıyor..daha ilk günden kaprisli biri gibi bir izlenim verdi..
sende geri adım atma..işimi çok seviyorum de..emekli olana kadar çalışacağım kısmetse,de..bakalım ne diyecek..
sonuçta hayatına giren herhangi biri,kaybetmekten koracak bişey yok,geldiği gibi giderde..
önemli olan sana saygı duyacak birimi?sana saygı duyacak ki kızınada saygı duysun..

Aslında işleri abim karıştırdı bu durumu öğrendi ve onu kaybetmek üzereyim
Hayatından çıkayım dedi ama bu durum beni çok mutsuz ediyor...

Son düzenleme:
Dranas herşeyden önce kendine zaman tanı 5 ay çok erken sadece kızına odaklan ve etrafa karşı kulaklarını tıka..Milletimiz ne kadar evlendirmeye meraklı bilirsin, uyma sen onlara kafanı dinle,rahatla, zamana yay ve ne istediğine o zaman karar ver..

Eski eşinle aranda geçen olaylardan bihaber olduğum için ona dönmen konusunda yorum yapamayacağım ama seviyor ve sana yaşattıklarını ona ilerde ödetmeyeceğinden eminsen tekrar düşünebilirsin ama şimdi değil...

Tek önceliğin şuan evladın olsun zamanla neyi istediğine kanat getireceksin zaten ama bu dolu kafayla değil..

arkadaşım bunu söylüyorsan artık bu konuya devam etmeye gerek yok ki.... sen eski eşini unutmadan başka birşeyler yaşayamazsın... yaşasan bile yalan olur.... önce iç hesaplamanı bitir... ayrıca görüştüğün kişinin daha şimdiden sana müdahale etmesi de hiç hoş değil... sekreterliği aşağılar tavırlar içinde anladığım..yani memurluk olabilir ama sekreterlik olmaz demek , sekreterlik memurluğa göre daha kariyersiz bir meslek demek oluyor ona göre herhalde...

canım o zaman sen hiç görüşme bu adamla...
duyguların şu aşamada darmadağın...:26:
bana sen,eski eşinle tekrar evleneceksiniz
gibi geliyor..ne olur bilmem,yaptıkları da
üzücü şeylerdi...ama tüm dış seslerden
sıyrılıp kendini dinlemen en güzeli şu aşamada..

Ben aradaki farkı anlayamadım ben yıllardır sekreterlik yapıyorum
Bu durumu çevremde bir kaç kişiye söyledim adam haklı dediler ağzım açık kaldı

eşin acayip bencil bak hala seni düşünmüyor...

ömür boyu yalnız yaşa oldu canım..başka ne istiyor?

ben olsam evlenirim

annem babamdan boşandı ve 16 senedir yalnız

sen sanıyormusun ki eski kocan başkasıyla evlenmeyecek?(babam evlendi üstelik 1 çocuğu var anneme de çok aşıktı ha bu arada!)

en fazla deli gibi seven adam 5 sene sonra evlenir sende apışır kalırsın hani beni seviyordu bu diye..

annen doğru söylüyor 40 yaşında kımseyı bulamazsın benım annem şu an o kadar yalnız ki ben onu bırakıp nasıl evlenırım dıye düşünüyorum sürekli aklım onda...

kendine yeni bir hayat kur...

eşinde seni tehdit ediyor çocuğu alırım diye boş laf, atıyor kafadan,benım babam da alırım dedi..ne oldu sonra kendi vazgeçti almaktan kolay mı bir erkek için çocuk bakmak?

kendisi bakmaz, çocuğa bakması için gider evlenir, üvey anneyle yaşayacağına senle yaşar üvey baba olur alışır dert değil...

kendini düşün kızını düşün

5 kısa bi süre böyle bi karar verebilmek için..
duyguların karışmış doğal olarak...
biraz daha zaman ver kendine bence....
allah yardım etsin....

Bazi arkadaslarin dedigine katiliyorum oncelikle eski esini cikarmalisin kalbinden

Bu sekilde sadece eski esini unutmak icin gorusuyor olursun bu daha da yazik olur.

Ailen ve baskalari tabi ki evlen diye baski yapacak ama daha bosanali cok kisa bi zaman olmus. Once kendini bi toparla

Aslında işleri abim karıştırdı bu durumu öğrendi ve onu kaybetmek üzereyim
Hayatından çıkayım dedi ama bu durum beni çok mutsuz ediyor...

boşanılmışta olsa karıyla koca arasına girilmez diye bilirim...
neden böyle yapıyorlar Allah aşkınaaa...
gün doğmadan neler doğarmış dranas...Allah büyük,
Tuna ya odaklan...tüm bu düşüncelerdeyken de o adamla da
ilişkilerine son vermen daha hayırlı gibi...

Şuan boşluktasın naptığını napıcağını bilmiyosun bende bu süreçten geçtim hatta hala da geçiyorum. Eşinle neden ayrılmıştınız çok özel değilse söyleyebilir misin? hiç bi şekilde toparlanma şansınız yok mu? iyce düşündünmü ömür boyu ayrılıktan emin olduğunu. :44:

Ben aradaki farkı anlayamadım ben yıllardır sekreterlik yapıyorum
Bu durumu çevremde bir kaç kişiye söyledim adam haklı dediler ağzım açık kaldı

Allah Allah başkalarıda mı haklı buldu? enteresan... sonuçta devlette çalışorsun... yani memursun...görev niteliğin niye bu kadar rahatsız ediyor ki anlayamadım...

Ben aradaki farkı anlayamadım ben yıllardır sekreterlik yapıyorum Bu durumu çevremde bir kaç kişiye söyledim adam haklı dediler ağzım açık kaldı

tövbeeee .... o zaman yönetici asistanıyım dersin.

diğer konu içinde erken diyenlere katılıyorum çünkü erken

Son düzenleme:
Eski eşinle yeniden bir araya gelme ihtimaliniz yok değil. Olur olmaz o ayrı mesele ama hala bir şekilde kapanmamış bir defter var. bu zamanla yerine oturur. Ona lafım yok.
Ama yeni biriyle görüşmek için biraz erken bence. Eski eşini özlediğin için filan da değil. Çocuk için de değil. Bence biraz kendinle kalmaya ihtiyacın var. Eski eşinin yüzünü görmesyedin de çocuğun olmasaydı da aynı şeyi söylerdim. Yorucu bir ilişkiden sonra insanın kendine içine bakıp hayatını, beklentilerini, geleceğini ve geçmişini düşünmesi; yaşadıklarını sindirmesi ve istediğinin ne olması gerektiğini görmek için zamana ve kafasını dinlemeye ihtiyacı var.
Bu arada ailenin baskılarını ve eski eşinle konuşacak kadar müdehaleci olmasını engellemeni öneririm. Şimdi bunu eski eşine anlatacak kada rişin içine giriyorlarsa sonrasında da pek çok manevi baskı görebilirsin. Yanlış anlama suçlama anlamında değil, iyi niyetlilerdir elbette ama seni çok yorar bu.
Yaşına gelince, o kadar gençsin ki. Daha 40 yaşına 12 yıl var. :)) Elbette ömrünü paylaşacak biri çıkar karşına. Ben eşimle tanıştığımda 28 yaşındaydım. Hiç de geç kalmamışım.
Sakin bir zaman geçir, acelesi yok.

Bir arkadaşımın düşüncesini aynen yazıyorum bulunduğu yerde tanınan sözü geçen biri eşi ne iş yapıyor filancanın sekreteri olmaz falan dediler
Bu düşünce benim garibime gitti sonuçta ben sıradan biriyle çalışmıyorum çok önemli bir kişinin sekreterliğini yapıyorum hatta asistanı pozisyonundayım
Zaten ciddi bir şey düşünmediğim için buna pek takılmadım sadece sizinle paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
eşinle tekrar olabileceğini düşünüyor musun peki? aldatıılmayı kabul etmediğin için ayrıldın..Tekrar evlilik düşünür msün eşinle?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…