yeni biriyle tanışmak zamanla açısından pek uygun olmamış dranascım..:26:
ayrıldığın eşin de kariyer olarak sanırım iyiydi ama ailen bunu öğrenemedi mi
acaba? seni muhakkak düşünüyorlardır ama güzel bir işe sahipsin sen zaten..
burda amaç maddiyattan öte şeyler..bunu da ancak zaman belirler...
bir de istemesen eski eşinle görüşmezdin sanırım haftada bir kaç kere..:26:
bu da onu hala unutamıyorum ve birlikte vakit geçirmek istiyorum demek sanki..
Allay yardımcın olsun....:93:
Bunları ben de düşündüm canım memurluk yapabilirmişim ama sekreterlik yapmam uygun değilmiş aradaki farkı anlayamadım ama
arkadaşım bunu söylüyorsan artık bu konuya devam etmeye gerek yok ki.... sen eski eşini unutmadan başka birşeyler yaşayamazsın... yaşasan bile yalan olur.... önce iç hesaplamanı bitir... ayrıca görüştüğün kişinin daha şimdiden sana müdahale etmesi de hiç hoş değil... sekreterliği aşağılar tavırlar içinde anladığım..yani memurluk olabilir ama sekreterlik olmaz demek , sekreterlik memurluğa göre daha kariyersiz bir meslek demek oluyor ona göre herhalde...Evet benim eşim de fazlasıyla okumuş biri
Sorun da bu zaten ben onu hala unutamıyorum
Evet benim eşim de fazlasıyla okumuş biri
Sorun da bu zaten ben onu hala unutamıyorum
arkadaşım bunu söylüyorsan artık bu konuya devam etmeye gerek yok ki.... sen eski eşini unutmadan başka birşeyler yaşayamazsın... yaşasan bile yalan olur.... önce iç hesaplamanı bitir... ayrıca görüştüğün kişinin daha şimdiden sana müdahale etmesi de hiç hoş değil... sekreterliği aşağılar tavırlar içinde anladığım..yani memurluk olabilir ama sekreterlik olmaz demek , sekreterlik memurluğa göre daha kariyersiz bir meslek demek oluyor ona göre herhalde...
Aslında işleri abim karıştırdı bu durumu öğrendi ve onu kaybetmek üzereyim
Hayatından çıkayım dedi ama bu durum beni çok mutsuz ediyor...
Ben aradaki farkı anlayamadım ben yıllardır sekreterlik yapıyorum
Bu durumu çevremde bir kaç kişiye söyledim adam haklı dediler ağzım açık kaldı
Ben aradaki farkı anlayamadım ben yıllardır sekreterlik yapıyorum Bu durumu çevremde bir kaç kişiye söyledim adam haklı dediler ağzım açık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?