- Konu Sahibi TubiornatTubi
bu nasıl olmuş?? yerimseniben:1rolleyes:
çok beğendim. elinize sağlık. nasıl yaptığınızdan bahsedebilir misiniz biraz?a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görmemişim kardeşim kusura bakmasırnaşık şeyen çok bunu beğendim ben doğrusua.sşöyle morlusuna hayır dememyerimseniben
bunlar mükemmel olmuş ya harika tebrikler ben neden böyle güzel şeyler yapamıyorum Allahım çokmu yeteneksizim kıskanıyorum yapabilenlerisenağlamasenağlama
[/QUOTE
ben bunu çok beğendim peçetelik te çok güzel ellerine sağlık TubiornatTubi
bende bu sene başladım ahşaba bakalım neler çıkacak sonra paylaşırım sizlerle
[/QUOTE
ben bunu çok beğendim peçetelik te çok güzel ellerine sağlık TubiornatTubi
bende bu sene başladım ahşaba bakalım neler çıkacak sonra paylaşırım sizlerle
teşekkür ederim melankoli.. bu sıralar yapamasamda çok sevdim bende.. umarım sende memnun olursun.. seninkileri de bekliyoruza.s şimdiden ellerine sağlık:1rolleyes:
Denemeler mi, bunlar sanat eseri olmuş, tek kelimeyle muhteşem
güzel ellerinize sağlık, ben de ahşap boyamayı çok seviyorum ama ben kursa gidemiyorum ne yazık ki malum çalışıyoruz, kendi çapımda işte, seninkinin yanın da oyuncak kalır yani
güle güle kullanın, sevgiler
teşekkürler. beğendiğinize sevindim :)
resmi küçültürken biraz damacananın şekli bozulmuş ama idare edin artık:1rolleyes:
bu da bizim deneme tahtamız:Roflol: üzerinde bi sürü teknik denedik garibimin..
iki uzun kenarında kalın ip yapıştırıp üstüne parşöment(böyle mi yazılıyor bu kelime:uhm: )kağıdı kapladık. kutunun üstüne peçete buruşturarak yapıştırdık ama istediğimiz doku olmadı peçete yumuşak olduğu için kabarık durmadı, kısa kenarlara buruşturulmuş parşöment kağıdı yapıştırdık daha güzel oldu sanki:1yes2: sizce??? kutunun tamamını mor boyadık, kuruyunca gümüş rengi boya parmak yaldız ile renklendirdik..
Eki Görüntüle 5305