- 19 Aralık 2014
- 5.888
- En iyi cevaplar
- 1
- 47.722
- 748
- Konu Sahibi Bluegreenworld
şu siteye üye olduğunuz ilk günden beri birbirinden rezalet binlerce yorumunuz oldu . istemeden de olsa maalesef bir şekilde idare ettik.Ben de siz nasıl bir kafa yaşıyorsunuz hayret ediyorum.bu kadar rezil ve acımasız bir dünyaya insan getirmek için bu kadar çırpınmak nasıl bir zihniyet ürünüdür? Elinize ne geçeceğini düşünüyorsunuz bu kadar?.kendinize hayat amacı bulabilmek için insanları feda etmeyin.kendinize iş bulun ya bu nedir? Bu test böyle çıktı, şu film şöyle çıktı? Ne için yani? Biri daha 70,80 sene buralarda acılar içinde bomboş vakit geçirsin diye? Bu neyin motivasyonu bu kadar? O doğan çocuğun da senin gibi bir şeye takılıp kalıp ömrünü feda etse onu nasıl teselli edeceksin yani? Daha kendin başa çıkamıyorsun.koskoca insansın şu düştüğün hâle bak ya.ben doğurup vereyim sana bir tane bu nedir ya? Evet ben sınanmıyorum bu konuda.3 kere gebe kaldım 3.ünü de aldırdım.hiç de pişman değilim.4.olsa da bir daha aldırsam diye bekliyorum.hiç onun için korunup keyfimi bozamaz valla.dünya rezil bir yer.
ancak artık yeter, siz gerçekten korkunç bir insansınız .
kalbiniz kötü , vizyonunuz yok .
ilaç falan sizde işe yaramaz , zira bozuk bir karakteri hiçbir ilaç düzeltemez .
aklı olan hiçbir insan sizinle değil arkadaş olmak , geçtiğiniz yoldan geçmez bile .
sabrı neredeyse sonsuz bir psikiyatri hekimi olan beni bile çileden çıkardınız . hümanizm , hoşgörü de bir yere kadar .
YETER.