• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahşap Boyama Denemelerimiz...

ellerinize sağlık becerikli kardeşlerim:1hug: annemin mor oturma odasına pek yakıştı bu peçetelik... amaaaaa hadi elinin altında sözlük,imla kılavuzu yok diyelim,internete bakmaya da mı üşendin de utanmadan -parşöment-yazdın seni eşşek gözlü:mymeka: PARŞÖMEN olacak doğrusu:1closedeyes:
daha da doğrusu fransızca kökenli bu tür kelimeler ,örn:deodoran(t),restoran(t) _t_ler yazılsa da okunmamalıdır:1closedeyes: dilbilgisi de verdim satır arasında kusura bakma alışkanlık:Roflol:

:1rolleyes: bu arada hatırlatırım; benim de mor odam var:dilcikar:
bu da bizim deneme tahtamız:Roflol: üzerinde bi sürü teknik denedik garibimin..
iki uzun kenarında kalın ip yapıştırıp üstüne parşöment(böyle mi yazılıyor bu kelime:uhm: )kağıdı kapladık. kutunun üstüne peçete buruşturarak yapıştırdık ama istediğimiz doku olmadı peçete yumuşak olduğu için kabarık durmadı, kısa kenarlara buruşturulmuş parşöment kağıdı yapıştırdık daha güzel oldu sanki:1yes2: sizce??? kutunun tamamını mor boyadık, kuruyunca gümüş rengi boya parmak yaldız ile renklendirdik..

Eki Görüntüle 5305

aman da benim bir becerikli kuzenim varmış burada da ablası ona yazmayı unutmuş:mymeka: kusura bakma gecikmiş bir tebrik ama:çok üzgünüm: ellerine sağlık shade-a:çiçek:
Bu da benim kutum .Burada biraz büyük gözüküyor asıl boyutları 22*15*10 cm büyüklügünde aslında:1yes2: yorumlarınızı bekliyorum.....
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

ben parşömenT yazdım ama sen okumak zorunda değilsin :Roflol: kendin yazmışsın hem parşöment, restaurant yazılsa bile t ler okunmaz diye:mymeka: annemden daha iyi mi fransızca bileceksin sen :Roflol: parşöment işte parşöment :dilcikar:

kızlar ellerinize sağlık hepsi çokgüzel bende böyle el sanatlarıyla uğraşmak istiyorum bi ara heveslenmiştim elimde bir sürü yapılmamış ahşap var çocuğumu bırakıcak kimsem olmadığı için kursa gidemedim evdede bir bilenden öğrenmeyince yapamadım yaptıklarınız harika yolladığınız resimlerin yanına biraz tekniğinden ne kullanıldığından bahsederseniz çok sevinirim başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar...

çok teşekkürler beğendiğinize sevindim.Bence siz de evde basit şeylerden başlayarak öğrenebilirsiniz çok zor değil.İnternette de çok sitede tekniklerini neler kullandıklarınına anlatıyor. Ben kısaca yaptığım kutuyu anlatmaya çalışayım.Önce kutuyu üzerindeki pürüzler gidene kadar zımparalıyoruz.Daha sonra kutuyu istediğimiz renge boyuyoruz.kuruduktan sonra üzerine yapmak istediğimiz şekli (ben tılsımlar çizdim) çiziyorsun.çizdiğin şekillerin içini boyutlu boya ile dolduruyorsun ve üzerine boncuk dokuyorsun boncuklar boyutlu boyaya yapısıyor zaten.Ve kurumaya bırakıyoruz.kuruduktan sonra sprey vernik ile vernikliyoruz en sonrada uzerindeki taşları yapıştırıyoruz..... Sanırım pek fazla anlaşılmadı zormuş böyle yazarak anlatmak :sm_confused:

$peçetelik.jpg
bakalım bu peçete kutusunu beğenecek misiniz...
önce kutuyu kahverengiye boyadık.
kuruduktan sonra üzerine yaldız sürüp kurumadan buruşturulmuş poşeti yapıştırıp hemen çektik ve zemindeki doku oluştu..
kutunuz üstündeki "one stroke" çiçekleri hocamız yaptı..
umarım beğenirsiniz...

çok güzel olmuş çoookk:1yes2: hocanızın ellerine sağlıklaelaelaelaelae :kahve:
Eki Görüntüle 5729
bakalım bu peçete kutusunu beğenecek misiniz...
önce kutuyu kahverengiye boyadık.
kuruduktan sonra üzerine yaldız sürüp kurumadan buruşturulmuş poşeti yapıştırıp hemen çektik ve zemindeki doku oluştu..
kutunuz üstündeki "one stroke" çiçekleri hocamız yaptı..
umarım beğenirsiniz...

Rica ederim Tubiornat Tubi bende öyle düşünmüştüm çok hoş olur tepsiye ayrıca bu deseni yazıcıdan bastırıp ahşaba kullanabiliyormuşunuzda ben yapmadım ama benim gittiğim kursta bir arkadaş denemiş konuşurlarken duymuştum aklınızda bulunsun

Back