- Konu Sahibi TubiornatTubi
ellerinize sağlık becerikli kardeşlerim:1hug: annemin mor oturma odasına pek yakıştı bu peçetelik... amaaaaa hadi elinin altında sözlük,imla kılavuzu yok diyelim,internete bakmaya da mı üşendin de utanmadan -parşöment-yazdın seni eşşek gözlü:mymeka: PARŞÖMEN olacak doğrusu:1closedeyes:
daha da doğrusu fransızca kökenli bu tür kelimeler ,örn:deodoran(t),restoran(t) _t_ler yazılsa da okunmamalıdır:1closedeyes: dilbilgisi de verdim satır arasında kusura bakma alışkanlık:Roflol:
:1rolleyes: bu arada hatırlatırım; benim de mor odam var:dilcikar:
daha da doğrusu fransızca kökenli bu tür kelimeler ,örn:deodoran(t),restoran(t) _t_ler yazılsa da okunmamalıdır:1closedeyes: dilbilgisi de verdim satır arasında kusura bakma alışkanlık:Roflol:
:1rolleyes: bu arada hatırlatırım; benim de mor odam var:dilcikar:
bu da bizim deneme tahtamız:Roflol: üzerinde bi sürü teknik denedik garibimin..
iki uzun kenarında kalın ip yapıştırıp üstüne parşöment(böyle mi yazılıyor bu kelime:uhm: )kağıdı kapladık. kutunun üstüne peçete buruşturarak yapıştırdık ama istediğimiz doku olmadı peçete yumuşak olduğu için kabarık durmadı, kısa kenarlara buruşturulmuş parşöment kağıdı yapıştırdık daha güzel oldu sanki:1yes2: sizce??? kutunun tamamını mor boyadık, kuruyunca gümüş rengi boya parmak yaldız ile renklendirdik..
Eki Görüntüle 5305