Ahhh Kaynana

Evet yaptım öyle bir hata benim tek suçum inanmak oldu evimiz yapılıyor şimdi Ama o evlenene kadar ayırmiyorlar ailecek böyleler çok ayıp birşey onlara göre. Ekonomik özgürlüğe gelince eşim çalışmamı istemiyor ben çok söyledim kv çalışmak istiyorum diye senin iş yerin evin dedi kalk ev işi yap çok boşsan dedi o gün bu gündür de pek birşeye el atmıyorum daha da deliriyor
keşke evlenmeden okusaydınız buraları :)
kesin vazgeçerdiniz.. sabredin
inşallah dedikleri zamanda ayırırlar evinizi..

Gençtim ki hala gencim eşimi seviyordum ancak evlenmek için erken diyordum birgün babası gelmiş babama bizim çocuklar sevgili kızını oğluma istemeye gelcez demiş bizde baba 'nin bunları duyması ne demek bilemezsiniz annem istemedi eşim intihar etti bende madem yaptım bir hata katlanirim dedim ama olmuyor işte evlenmeden evliliği anlayamıyorsun. Şimdiki aklım olsa yapar miyim zaten üzgünüm birde siz yok kabul ettiyseniz şikayet etmeyin demeyin lütfen siz hiç mi hata yapmadınız eğer ki yapmadıysaniz umarım o çaresizliği hiç yaşamazsiniz
bence esinle konusmalısın baska bir eve cıkmaya ikna etmelisin kafan rahat olur

Canım öncelikle aynı evde yaşaman bile sabırlı oldugunun bir göstergesi diye düsünüyorum.Anlattıgına göre biraz görgüsüzlük var esinin ailesinde.O cikolata olayına sasırdım ama sasırmıyım benim esimin ailesi de görgüsüz allahtan aynı sehirde degiliz.Canım senin tek çözümün o evden ayrılmak kira bile olsa baska evde yasayın ne olucak.Aynı evde oldugunuz sürece sorunlar hic bitmez acı ama gercek bu arkadasım.sürekli yüz yüze bakıyosunuz cünkü :KK43:
Çikolata sadece bir örnekti eskiden beri çok yemek seçerdim annemin son çocuğuyum nazlı büyüdüm. Hamileyim herşeyi yiyemiyorum bir zeytin aldırdım benim yaptığım daha güzel bu ne böyle dedi kp ye. Canım bir meyveyi çekti iki kez aldı sağolsun sonra bana birgün şakayla karışık ne hamilelikmis hep güzel şeyler istiyorsun dedi bende olsem birdaha senden birşey istemem bu sondu dedim

Çikolata sadece bir örnekti eskiden beri çok yemek seçerdim annemin son çocuğuyum nazlı büyüdüm. Hamileyim herşeyi yiyemiyorum bir zeytin aldırdım benim yaptığım daha güzel bu ne böyle dedi kp ye. Canım bir meyveyi çekti iki kez aldı sağolsun sonra bana birgün şakayla karışık ne hamilelikmis hep güzel şeyler istiyorsun dedi bende olsem birdaha senden birşey istemem bu sondu dedim
Aman basına kakmıs hic almasa daha iyiydi cevabını iyi vermissin ama

Evet yaptım öyle bir hata benim tek suçum inanmak oldu evimiz yapılıyor şimdi Ama o evlenene kadar ayırmiyorlar ailecek böyleler çok ayıp birşey onlara göre. Ekonomik özgürlüğe gelince eşim çalışmamı istemiyor ben çok söyledim kv çalışmak istiyorum diye senin iş yerin evin dedi kalk ev işi yap çok boşsan dedi o gün bu gündür de pek birşeye el atmıyorum daha da deliriyor
Kac yasındasın

aman çocuk yapmaktanda geri kalmamışsın hayır aynı evde yaşamayı kabul ettin
birde ödül olarak hamilesiniz bravo sana
ayrı eve çıkıp çocuk yapsaydınız
çocuk doğunca anlıyacaksınız ne demek istediğimi

Sırf kimseye anlatıp kendimi ezik göstermek istemediğimden bu sayfayi mucize eseri buldum. Derdini anlatıyorsun ve kimse sana acıyarak bakamıyor şu sanal ortam ne güzel şeyEn Büyük KK ben 1.5 yıllık evliyim ve 3 aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz. Annesi babası 3 erkek ve bir kız kardeşi var. Dublex evde ama yemek dahil herşey bir uyumak için yukarı çıkıyoruz. Eşimin küçüğü Benim yaşımda o evlenmeden beni asla ayırmazlar ki zaten o evlenince bile o gitsin biz kalalım istiyorlar. Konuya gelince kb ve kp bir sıkıntım yok ancak kaynanam her yaptığımda art niyet arıyor kocasına Ben yukarı çıktıktan sonra ben ona iyilik yapıyorum o başıma kakiyor ablasina gidip beni çağırmıyor diyor halbuki çağriyorum gelip ne yapcam diyor. Eşim hamile olduğumdan canım çekti iki tane çikolata almıştı seviyorum diye eşim geldiği gibi poset i aldı kurcaladi çikolataları çıkardı ayıp birşey yapmısiz gibi baktı kp de baktı yanlış birşey gibi utandım sonra oturduğum yere attı bende kızıp almadan kalktım Yukarı çıktım. Bir kaç gün geçti bugün büyük görümceme gittik konu açıldı bana şunlardan yesene dedi bende abla ben herşeyi sevmiyorum bi tatlı niyetine arada çikolata yiyorum dedim kv da ordan onun gibi güzel şey mi var hep zaten güzel şeyleri seviyorsun dedi o gün ki lerin birini ben yedim birini de küçük kb yedi (18 yaşında) çok güzeldi dedi. Sesimi çıkarmadım. Geçen gün de eşimle bir akraba 'nin düğününe gittik eşim pazar günü bile 10 kadar çalışır. Gel bir çarşıda gezip öyle gidelim dedi bende açtım oturup birşeyler yedim saat 1 de eve geldik kapıyı açtignda tekrar sert ce çarptı ben yukarı çıktım eşime demediğini bırakmadı bu saatte kadar geziyorsun kadın bu saatte dışarıda olur mu hergün dışarıdasiniz gibi bir çok şey söyledi eşim de sus artık diye bağırıp yukarı geldi bende yeter artık dayanamiyorum gidelim bu evden beş kuruş parasız dedim olmaz diyor. Ev alcaz diyor kardeşim evlenecek para lazım diyor bende ben elimden geleni yaptım birgün gelip beni evde görmezsen sebebini biliyorsun dedim senden bunu beklemezdim dedi beni suçladı. Annesi çok otoriter herkes benim emrim altında olsun diyor annem in evine gitmeme bile kızıyor önce izin alıyordum bazen mirin kirin ediyordu bende eşime bundan sonra ona hiçbir şey sormam giderken haber veririm hepsi o kaç kişiyle evliyim ben bu evde dedim tamam dedi zoruna gidiyor şimdi sormamam. bizi saymıyor diyor akşam geldiğimde de genelde yatakta oluyor kpe bu kadını bu halde mi bırakıp gittin diyor ona anlatmaya çalışınca da sinirden ağlıyorum konuşamıyorum bizi görünce nefret inden ağlıyor diyor millet in yanında o kadar iyi görünüyor ki herkes Allah aranizi bozmasın diyor. Ben okul okudum hiç çalışmadım 6-7 ay dışında. birde okulun staj eğitimini yapmıştım bana sen çok şanslısın benim gibi kv zor bulunur ben çok çektim o yüzden sana çektirmiyorum baba evinde bu kadar rahat değildin diyor deli oluyorum bende baba evinde bulamadığım rahatlığı sen mi veriyorsun bana Allah kızına da bir tane senden nasip etsin dedim hiç birşey demedi. eşim hak veriyor bana ama 1 -2 yıl dayan geçecek diyor o gidip annesiyle konuşunca da karın doldurmuş diyor ne yapcam bilmiyorum o kadar içime atıyorum ki sinirden ağlıyorum. Normal de çok sert biriyim asla cevap vermeden durmam ama uğraşmıyorum artık bütün enerjisini bana harcıyor nasıl bas edicem bilmiyorum:KK43:
Bu zamanda,hem de okul okuyan bir insan olarak kaynana kayın peder görümce kayın....olan evde ne işin var güzelim.Kimsenin seni çocuk gibi azarlamaya,herşeyine karışmaya hakkı yok.Önce sen suçlusun böyle bir evliliği kabul ettiğin için.Sonra da eşin suçlu böyle bir evliliği sana yaşattığı için.Kayınvalideni sen seçmedin ama eşini sen seçtin.Çözümünde belli.Başka eve çıkacaksın.Öyle 1 yıl 2 yıl beklemekle olacak iş değil.Hem sen onların emirleri altına gir.Hem onlara rağmen bu evliliği kabul et.Hem herşeyine karışsın laf soksun.Sonra da seni suçlasın.Kimse salak değil kusura bakmasın.Sana çektirmiyorum demek ne demek ya.Lütufta mı bulunmuş.O kim ki sana çektirecek.Sen çekmek için mi yuva kurdun.

Gençtim ki hala gencim eşimi seviyordum ancak evlenmek için erken diyordum birgün babası gelmiş babama bizim çocuklar sevgili kızını oğluma istemeye gelcez demiş bizde baba 'nin bunları duyması ne demek bilemezsiniz annem istemedi eşim intihar etti bende madem yaptım bir hata katlanirim dedim ama olmuyor işte evlenmeden evliliği anlayamıyorsun. Şimdiki aklım olsa yapar miyim zaten üzgünüm birde siz yok kabul ettiyseniz şikayet etmeyin demeyin lütfen siz hiç mi hata yapmadınız eğer ki yapmadıysaniz umarım o çaresizliği hiç yaşamazsiniz
peki ne dememizi bekliyorsunuz?
ahh canım çok üzüldüm v.s. falan mı dememizi bekliyorsunuz?
dediklerimizi uygulayabilecek misiniz ona göre yorum yazalım
mesela benim önerim eşinizi dinlemeyin biran önce iş bulup çalışın
biraz kararlı ve dik durun..

cocuk oldukdan sonra o evden cikabilmen dahada zor olacak
Canım o kadar ağzı var dili yok değilim bir kez büyük tartıştık oğlunun düğünü olsun o düğünden bu eve dönen ben olmucam dedim Allah sana senin gibisini nasip etsin dedim ki görünen o ki benden sonraki gerçekten de öyle olacak o yapmasa bile annesi alır ahimi ondan çok iyi biliyorum

peki ne dememizi bekliyorsunuz?
ahh canım çok üzüldüm v.s. falan mı dememizi bekliyorsunuz?
dediklerimizi uygulayabilecek misiniz ona göre yorum yazalım
mesela benim önerim eşinizi dinlemeyin biran önce iş bulup çalışın
biraz kararlı ve dik durun..
Hamile olduğum halde mi kimi günler ayağa bile kalkamazken mi?

21 yasındasın bebek icin bekleseydin keske canım :stop:
Herşey o kadar birbiriyle bağlantılı ki annem ve babam hasta ve yaşlılar son çocuklarıydim bir yıl çocuk istemedim ama annem şu hayattaki tek istediğim senin çocuğunu görmek dedi çok düşkünüm anne babama birgün gelir de o pişmanlığı yaşamak istemedim

Nasıl katlanıyorsunuz buna ya?
Resmen kv den izin almak zorundasınız.
Hiç bir şekilde özgürlüğünüz yok çikolata bile yiyemiyorsunuz.

Nasıl katlanıyorsunuz buna ya?
Resmen kv den izin almak zorundasınız.
Hiç bir şekilde özgürlüğünüz yok çikolata bile yiyemiyorsunuz.
yiyemez tabi onun evi onun kuralları o eve giren paralar onun istediğini yapar...
hanım kızımızda gözünü açsın gerekirse terketsin kocasını evini ayırsın...
doğurup çocuğu 4-5 aya getirincede madem ailesi okutmuş bi zahmet elini taşın altına soksun ben çalışacağım hayat benim diye resti çeksin..
o zaman yediği çikolatanın hesabını vermez.

X