Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana hak veriyorum. Düğün gecesi özeldir. İster sevişirim, ister güreşirim, ister fosur fosur uyurum. Benim bileceğim iş. Daha önce sevişmişim, daha sonra sevişebilecekmişim önemli değil. Eğer kafanda düğün gecene dair bir hayalin varsa şartlar dahilinde onu gerçekleştirmeye hakkın var. Sırf "adet" diye kaynanamın evinde, gözüm kapıda, çarşaf ne olacak diye düşünerek benim için manevi değeri olan bir geceyi ziyan edemem. Ben hiç evlenmedim. Evlenenler o gece matah bir şey olmuyor zaten demişler. Yine de keyif senin değil mi? Nerede daha mutlu olacaksan orada kal. Ayrıca evliliğin boyunca daha kaç tane saçma "adet" çıkaracaklar onu da merak etmiyor değilim.Merhaba kızlar direk konuya giriyorum sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ve düğün köyde olacakmış neyse buraya kadar sorun etmiyorum ama ilk geceyi onun ailesinin evinde gecirecekmisiz ve ailesinin de evde kalma ihtimali var ben boyle biseyi kabul etmem dedigimde tamam onlar da evde kalmaz dedi ama ben geceyi orda gecirmek istemiyorum ya direk balayina ya da bi otele gitmek istiyorum sizce haksiz miyim onlarda adet boyleymis
Düğün sabahı akraba gezmesi aman ne muhteşem :) utanırım ben Bee iyi yapmışsınCok sacma artik carsafmi kaldi hangi devirde yasiyoruz ya banada dediler evim ayriydi ama sabah gelip biz alicaz sizi akraba gezmesine dediler almak bahane carsafa bakmak icin geliceklerdi ben esime soylemistim boyle seyler istemiyorm diye esimde biz geliriz gerek yok gelmeyin deyince bisey diyemediler
adetlerini .........Merhaba kızlar direk konuya giriyorum sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ve düğün köyde olacakmış neyse buraya kadar sorun etmiyorum ama ilk geceyi onun ailesinin evinde gecirecekmisiz ve ailesinin de evde kalma ihtimali var ben boyle biseyi kabul etmem dedigimde tamam onlar da evde kalmaz dedi ama ben geceyi orda gecirmek istemiyorum ya direk balayina ya da bi otele gitmek istiyorum sizce haksiz miyim onlarda adet boyleymis
zaten ilk gece kalite kontrol yapmak için orada kalıyorlarilk gece o evde kalırsak benden birşey bekleme de bak nasıl götürüyor otele
o zaman kızın anne babası da kalsın ailecek kontrolden geçsinlerzaten ilk gece kalite kontrol yapmak için orada kalıyorlar
Carsaf olayi yok allahtan ama kalma olayindan vazgeciremiyorum
bence de. sonra biz bakmadık biz görmedik diyorlaro zaman kızın anne babası da kalsın ailecek kontrolden geçsinler
ilk gece o evde kalırsak benden birşey bekleme de bak nasıl götürüyor otele