ah kaynanacığım vah kaynanacığım ömürsün vallahi,ölümüm olacaksın billahi :))

Ya güzelim sen bebeğine hiç mi acımıyorsun? Çık işten otur kızınla kaynananın evi satılsın ödensin borçlar. Benim kızım 2 dk emzirip hayatta bırakmam. Canı ne zaman isterse. Psikolojini alt üst etmiş erken doğum yapmışsın bir de..

Ben olsam böyle bir insanın borcunu ödemek için çalışıp birde üzerine şöyle doverim,kız sevmem,benim bu çocuk vs diyen dengesiz birine emanet edemezdim. Sizinki de iyi cesaret valla. Bakıcı var diyeceksiniz ama kadın emzirmeye çalışmış bakıcıya rağmen.
Bırakın işi bakın çocuğunuza yahu,neden kayinvalideye ev alınıyor oda bambaşka bir tartışma konusu zaten.

Valla kayınvaliden tamam numunelik de eşinde de iş yokmuş.
Kendi çocuğuna içine sinmeyen bi isim koyduran, annem bebek istiyor hadi yapalım, annem takıları bozdurup ev alalım diyor hadi alalım diyen adamdan hiç hayır beklemem.
Daha 1 yılı bu kadar olayla devirdiysen daha çok çekeceğin var.
O kadar da ince eleyip sık dokudum diyorsun kayınvalide adayların hakkında, keşke kayınvalideye bu kadar önem vereceğine arkanda durabilen bi eş seçseydin.

kayınvalidenin iyisini görmedim şuan bu moddayım çok moralim bozuk. ben iyi olmaya çalışırken herkese fişteklemeye çalışması bütün ümidimi kırdı lanet olsun yani dünden beri uyumadım ağzıma 1 lokma almadım çok üzgünüm. herkes bnm hakkımda kötü düşünecek çünkü nasıl anlatacaksa olayı düşünmek bile istemiyorum asla:KK43:

:))) neyi benim icin yazdin?

Bu arada hastaymis kv uzuldum ne yalan soyliyim sert cikistim biraz ama ne yapayim kadin cok cektiriyor baksana..
Allah sifasini versin insAllah biraz kalbini de yumsatsin su mubarek gunlerde..
sana demiştim daha neleri var diye .içimi döküp biraz rahatlamak istedim .

Ben eşinizin tutumunu merak ettim hiç bahsetmemişsiniz,beliki size kol kanat germiş ve desteklemiş,sizde ondan aldığınız güçle bütün bunlara katlanabilmişsiniz.Aksi taktirde ekonomik özgürlüğü olan, doğuma son bir gün kalana kadar çalışan bir bayansınız çekip gitmek en doğrusu olurdu, yoksa çekilmez bir ızdırap,anlattıklarınızı okurken içim şişti resmen,elimde kalırdı o kadın,ayrıca merak ediyorum kendi isteklerinizi yerine getirmek ve kaynanaya dur demek ne kadar zor olabilir,
eşim normalde dünya tatlısı sakin ağırbaşlı kötü huyu olmayan çalışkan kendi halinde biridir.o kadar çok seviyorum ki evet güç verir bana
bu konuları biliyor bana annemin huyu ayrıca hasta ne diyeyim sen hı de geç ama bildiğini yap der.yeter ki ona kötü söz söyleyip kalbini kırma dilini tut sadece der .

Bir de anlamadım benim kayınvalidem melek gibiydi. Kanser oldu 7 ayda kaybettik. Senin cadı kaynana nasıl duruyor ve şer yapmayı sürdürüyor?

Kayınvalidenizin kocanızdan baska evladının olmayışı sorunun başlı nedeni...bazı kadınlarda oluyor bu...anladıgim kadariyla eşinizede zor hamile kalmış kadınin dogurma istegi yaşına ragmen bitmemiş...baksaniza bu cocugu ben dogurdum benim o siz gidin demeler falan ondan...kadin zamaninda fazla doguramadiginin acısinida sizden cıkartiyor benim anladigim..birde kız torun diye burun kıvırmış haspam ya..

eşim normalde dünya tatlısı sakin ağırbaşlı kötü huyu olmayan çalışkan kendi halinde biridir.o kadar çok seviyorum ki evet güç verir bana
bu konuları biliyor bana annemin huyu ayrıca hasta ne diyeyim sen hı de geç ama bildiğini yap der.yeter ki ona kötü söz söyleyip kalbini kırma dilini tut sadece der .
Hı de geç dediğini yapma demiş ama çocuk yapmış. Bir de günümü hesaplamış diyorsun. Sen niye hap kullanmadın?

X