- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orayı da kokutur o canım kim katlanır onahahaa ay çok güldüm ya .. gitsin huzur evine yerleşsin..orada daha çok acıyan olur..hahah
kanser.Ne hastası bu kadın böyle giderse siz de psikolojik hasta olacaksınız. Kanser falan mı ne hastalığı tansiyon falansa yaşım 26 bende de var tansiyon. Hasta insan bunları yapacak gücü iyi buluyor maşallah. Benim kaygana gibi tek gözü açık tek gözü kapalı mı bayılıyor yoksa.tansiyon normal çıkınca da bozuk o alet der
,45 bin tüketici kredisinin faizi ne kadar biliyor musun seno borcun altına girip kaygananin üstüne mi yaptırdınız?belki birgün bosanirsaniz ortak mülk olmasın diye düşünmüştür şeytanın vücut bulmuş hali kadın
aynısı :)Doktora zorla anjio yaptırmış insandır kendisi ilgi görmeyi çok sever .sık sık kalbine sancı girer doktorlar bişey bulamadı. Arada tekrarlar yeşilçam edasında ahh kalbim der 10 dk sürer kimse ilgilenmeyince kendi kendine normale döner. Yalancı çobana döndü aynı ölüp gidecek kimse inanmayacak birgün o olacak
Orayı da kokutur o canım kim katlanır ona
doverım senın o kaynananıOfff uyarin bu kadar bana karisma deyin ama tam benim kvyi anlattiniz benimki oyle yuzsuz degil bitek daha hic ben de gelicem kontrole dememistir
90 düğünde takılan altınlar vardı dededen borç aldık geri ödemeli üzerine de onlar 15-20 bin gibi ekledilerev kaç para ki 45 bin kredi kalmış size
Cok karisir benimki de ama yuz versem yuz vermiyorum o yuzdendoverım senın o kaynananı
buyur canım seve seve :)doverım senın o kaynananı
zaten boşanınca zeytin istemesin diye yaptı .ve eşime istemiyorum dedim sözde olmayacaktı son dakika golü oldu resmen45 bin tüketici kredisinin faizi ne kadar biliyor musun seno borcun altına girip kaygananin üstüne mi yaptırdınız?belki birgün bosanirsaniz ortak mülk olmasın diye düşünmüştür şeytanın vücut bulmuş hali kadın
90 düğünde takılan altınlar vardı dededen borç aldık geri ödemeli üzerine de onlar 15-20 bin gibi eklediler
İnsanı derin düşüncelere saldığı için beyin jimnastiği yaptırıyor böyle. Şeytana elini bile opturur o,
şeytanın vücut bulmuş hali kadın : D ne güldüm ya
Hangi çap:)))))))) bırak boşver kendi çapında takılsın..
canım onların hepsı oyle cok yuzvermemek lazım :) Allahım ınsallah benım kızım olurCok karisir benimki de ama yuz versem yuz vermiyorum o yuzden
Senin şu anki rahatlığında beni benden aldı o kaynanan beni bile burda bitirdi şu an..gidip benimkisini opesim var akşama bir bilet mi alsameli maşalı babannem ile 30 yıl zaman geçiren 15 yılı aynı evde (ki bana göre cehennem stajı idi resmen annem için) hep tırsmışımdır kaynanadan ki evleneceğim erkeğin ailesi bu yüzden önemli oldu .sırf annesi yüzünden ayrıldığım insan da oldu derken eşimi tanıdım.
ailenle tanışacağım dedim bakarım onlar aklıma yatmazsa seninle evlenmem.tamam dedi eşim tanıştırdı görüştük flört derken evlilik :)
evlilik güzel tabi nişanlı iken yaşanan her sorunu görmezden geldim aman tatsızlık çıkmasın aman gönül kırılmasın vs. derken evlenince farklı bir boyut aldı...
hele birde hamile kaldım of ki ne of..benim kaynana 180 derecelik bir dönüşle resmen bir baş belası oldu. torun da torun torun da torun başımın etini yedi durdu ama iş çocuk yapmaya gelince bizi başbaşa bırakmaya yeminliydi resmen her gün dizinin dibinde istiyor eve gitmeye kalksak ee burda yatıverin ki evimiz de 150 mt ileride iken ..bir düşük yaptım hastanede yanımda benimle ilgilenirken bile beni üzme peşindeydi eşimin eski sevgilisini nasıl sevdiğini nasıl iyi güzel mükemmel bir kız olduğu vs. aradan 20 gün geçti biz yine başladık torun da torun torun da torun yapacaksanız yapın artık yoksa evlatlık alacağım (ki eşimden sonra çocuğu olmamış daha öncede evlatlık alma çabası olmuş da sözde icrate düşmemiş)
ki bu arada birde ev mevzusu var takılar satıldı üzerine sağdan borç bulundu biraz da onlar ekledi 15-20 bin kadar üzerine yüklü bir kredi çekip ev alındı evi kendi üzerine yaptırdı.biz borcun yükü altında ezilirken torun da torun.ben hazır değilim eşimden tek cümle annem torun istiyor çocuk yapılacak diyorum sen istemiyor musun annen istedi diye çocuk mu yapılır. eh bende istiyorum derken ben hamileyim hamilelik zor ve stresli geçti sağolsun.ilk zamanlar başımı kaldıramıyorum ama derdi bitmiyor.yok seninle doktora gideceğim işte şöyle yapacaksın işte böyle yapacaksın vs..neden eşimle doktora gitmek istiyormuşum onunla gidecekmişim.tam bunları atlattım derken cinsiyet başladı. dr kız dedi inanmam seni başından savmıştır bende geleceğim dedi takıldı peşime dk giderken dr kız dedi bir surat asması var ki dr bile dedi teyze üzüldün belli diye yok oğlum dedi ama surat beş karış. çıktık dışarı akşamı dünyalar başıma yıkıldı ben bakmam götür annen baksın ben kız sevmem(her fırsatta kız sevmem kendi kızım olsa döve döve gebertirdim diyen biri ve bir kızı da vefat etmiş) hamileliğim boyunca sürekli eleştiri her fırsatta ağlatmışlığı vardır.3. ayın sonunda başladı senin çocuğun tembel kıpırdamıyor ben üç aylıkken fıldır fıldır dönerdi içimde .seninki tembel hele bi doğsun döve döve iş öğretirim öğrenmezse kırarım bacaklarını vs. eşim şehir dışına çıkar iş gereği her gittiğinde ne zaman başbaşa kalsak ağlatır kadın evimde kalmama da izin vermiyorlar .ağlaya zırlaya bi hamilelik her fırsatta beni üzer ağlatır yok senin çocuğun şöyle yok böyle hele bi doğur çok canın acıyacak doğumdan sonra lohusalıkta hasta olacaksın çocuğunu benimsemeyeceksin çocuğunu istemeyeceksin vs. yeğeni bebek erken doğsun diye uda eder 6-7 aylık doğsun diye.bebek bi doğsun kendi nufüsuma geçireceğim size yollamam buraya gelir emzirir sever gidersiniz bebek burda kalacak .ben deniz bunlardan sonra sinir stres tabi 5. aydan sonra sütüm geldi sancı var derken 3 ay böyle gitti .zar zor dayandık ki bu arada da çalışıyorum kaynananın evini borcu var borç bizim perşembe doğum yaptım çarşamba işteydim o derece.doğum yaklaştı normal doğum yapacaksın ben normal yaptım dedi durdu(bana sormadı bile nasıl istiyorsun ki sezeryan diyen biri de değilim . ) erken doğum mecburi sezeryan bebek yoğun bakımda adı da adı isim konusu başlıbaşına bi konu ki allem kallem oyunla adını koydurttu ki oğlu da istememesine rağmen.doğumda annemi teyzemi kovmaktan beter etti .neymiş mikrop kapacakmış .eve geldik isim kondu ya eh boşanın artık ben kızımı vermem sonrası bebeğim hastane erken doğum prematüre ve sıkıntıları vs. atlattık istemememe rağmen tepemde her gün akşama kadar ne zaman emzirmeye kalksam iki üç dakika geçiyor kucağımdan alıyor kadın doydu o doydu.sevmek için kucağıma alsam bırak onu yerinde yatmamıştır o istemediği kız kimseye ellettirmedi bana bile :) başla artık işe ben onu kendime göre yetiştireceğim 2. aydan sonra mamaya başlatacağım şunu yapacağgım bunu yapacağım vs.. her fırsatta o benim ben doğurdum sen cici annesisin vs.derken izin bitti başladım işe o çocuk bakacak kaynana ben hastayım bakamam haliyle bakıcı o borcun altında birde bakıcı masrafı ..yaptıkları cabası bakıcıyı kıskanan kadın her gün bakıcıyı şikayet ediyor bakıcıyı yaklaştırmıyor mamasını verdirtmiyor kendi emzirmeye çalışıyor vs... derken hır gür bir yılı devirdik.
şimdi hatırladıkça kah gülüyorum kah ağlıyorum ama en güzel zamanımı burnumdan getirdin ya kadın ALLAH TAN bul
ayy hıc hoslanmam karısılmasından gercı benımkıde tam tersı ayarı yok anacım bunların benımkınınde olsen helvanı yemeye gelırbuyur canım seve seve :)