ah kaynanacığım vah kaynanacığım ömürsün vallahi,ölümüm olacaksın billahi :))

Biz konusmustuk seninle dun bir topicte..
Ruh hastasi bir kaynanan var..
Aklin varsa pilini pirtini topla cek git..
Gorundugu uzre ne kocandan bi cacik oluyor ne bir sey..
Yegen gelir ev halamin istesem ustume yaparim sizi kovarim der..
Kaynana cocuga adimi koymazsaniz cikin evimden der ki evin kredi borcunu kim oduyor belli..
Su ailede 1 dakka durulmaz, sen iyi cesaret cocuk yapmissin..
Bari o cocugu kurtar babaannesine cekmesin.
evet zaten senin için yazdım :)

Senin şu anki rahatlığında beni benden aldı o kaynanan beni bile burda bitirdi şu an..gidip benimkisini opesim var akşama bir bilet mi alsam :KK70:
rahat değilim hatta hiç.
çok kötüyüm çok ağır kavgalar ettim ve daha kötüsü annesi yaptıkça eşimin canını yaktım. senin suçun sen fırsat veriyorsun diye.ne kavgalar edildi ama durum değişmiyor

"zeytinse, post: 41592196, member: 533335"]bazen pansuman yapılırken bile ben bakmazdım biri alındı yeri çukur korkarım diye ..kızım ne tepki verdi bilemem tabi[/QUOTE]
Kaynana değil kaynanatör. Benimde iki oğlum var Allah'ım napacağuk :confused:

evet zaten senin için yazdım :)
:))) neyi benim icin yazdin?

Bu arada hastaymis kv uzuldum ne yalan soyliyim sert cikistim biraz ama ne yapayim kadin cok cektiriyor baksana..
Allah sifasini versin insAllah biraz kalbini de yumsatsin su mubarek gunlerde..

rahat değilim hatta hiç.
çok kötüyüm çok ağır kavgalar ettim ve daha kötüsü annesi yaptıkça eşimin canını yaktım. senin suçun sen fırsat veriyorsun diye.ne kavgalar edildi ama durum değişmiyor
Anasının gunahı ne senin herifin sırtında ıslak sopalar kıracaksın dişlerini dokup eline vereceksin hanımım eşim diye koluna taktığını koruyamıyorsan erkeğim diye geçinmeyeceksin..pis sinirlendim bak.

Ben eşinizin tutumunu merak ettim hiç bahsetmemişsiniz,beliki size kol kanat germiş ve desteklemiş,sizde ondan aldığınız güçle bütün bunlara katlanabilmişsiniz.Aksi taktirde ekonomik özgürlüğü olan, doğuma son bir gün kalana kadar çalışan bir bayansınız çekip gitmek en doğrusu olurdu, yoksa çekilmez bir ızdırap,anlattıklarınızı okurken içim şişti resmen,elimde kalırdı o kadın,ayrıca merak ediyorum kendi isteklerinizi yerine getirmek ve kaynanaya dur demek ne kadar zor olabilir,

X