akrep burcu kadınıyım ve sana diyeceğim tekşey,şuana kadar senden etkilenmemiş ve şuan senden kaçıyorsa,bırak gitsin derim.
akrep en baştan ya sever yada hiç sevmez.sonradan hiçbirşey değişmez.bundan sonra ne yaparsan yap sana deli gibi aşık olacak
bir adam olacağının hayallerine kapılma.
sanırım birde zoru seviyoruz!
Benimki de akrep deli gibi inatçıdır ama ben yola getirmesini biliyorum onu
Bazı şeyleri sırf inadına söyler/yapar. Defalarca kez şahit oldum.
Seninki de o yüzden konuşmadığımız için mutluyum demiş bence yola getirmek istiyorsan açıklamanı yaptıysan bu yüzden söyledim diye kenara çekil bekle yalnız kalınca hatun gitti diye kafayı bozup akıllanıyorlar
Tecrübeyle sabit.
Üstüne vardıkça nazlanır, sakız gibi uzatır
zaten dün buraya konu açtığımdan beri hayatımdan sildim onu. numarası adreslerini falan herşeyini. aynen de dediğiniz gibi oldu. baştan bilseydim böyle olucağını yaparmıydım. zaten diyorum ki benim hiçbir ilişkimde böyle olmadı böylesiyle ilk kez karşılaştım. şimdi ise olan benim gururuma oldu ona nasıl o payeyi verdim diye yanıyorum
Benimki de akrep deli gibi inatçıdır ama ben yola getirmesini biliyorum onu
Bazı şeyleri sırf inadına söyler/yapar. Defalarca kez şahit oldum.
Seninki de o yüzden konuşmadığımız için mutluyum demiş bence yola getirmek istiyorsan açıklamanı yaptıysan bu yüzden söyledim diye kenara çekil bekle yalnız kalınca hatun gitti diye kafayı bozup akıllanıyorlar
Tecrübeyle sabit.
Üstüne vardıkça nazlanır, sakız gibi uzatır
Yeterince ilgi gostermedin mi, onu kiskandiracak bir sey mi yaptin, saka yaptin da alindi mi, genelde sebep boyle bir seydir ama bunu anlayamazsan alakasiz bir seyden dolayi kavga ediyoruz sanirsin.
Sen açıklamanı yaptıysan bence o sana geri döner ama 1 ayı mı bulur 2 mi bilmiyorum ama döner diye düşünüyorum. Olabilir yapmışsın bir hata, affedilir. Ama sanki sana ders vermeye çalışıyormuş gibi geldi bana. O kim olup da sana ders veriyorsa? Böyle düşün. Gururun ezilmiş gibi gelir ama bunu çözmenin tek yolu da artık umursamadığını göstermek o his zamanla azalır bak 1 haftayı bulmaz :)
birde nasıl yola getiriyosun hani bunlar hep hayat bilgisi banabir daha akrebe bulaşmam gerçi o ayrıda yine de öğreneyim ben ikili ilişkilerde bu konularda yani saf gibi oluyorum ben. arkadaşlık ilişkilerim falan çok kuvvetlidir ama aşkta şansızım ne adam gibi adam denk geliyo bana nede ben işi biliyorum. evde kalıcam bu gisişle zaten
Sallamıyorum inadı tuttu mu öfkesi tuttu mu çok can sıkıcı oluyor bir şeyi kafaya taktı mı ya. Dün mesela 200 kez anlattım bir olayı yok anlamak istemiyor takmış sen telefonu suratıma kapadın sen böyle yaptın e peki öyle yaptım dedim hiç konuşmadım bugün sonra tek mesaj attım tatlı krizim geldi diye kocaman bir pasta yaptırmış, bir kutu da karışık çikolata kapıma getirmiş "Beni kimse senin kadar sevip çekemez, bana yaşattığın bu güzel günleri kaybetmek istemiyorum ben seninle bir bütünüm, bir erkek gibiyim. Daima seveceğim seni, ömrümce yanımda olur musun?" yazmış
Şimdi de aşkım demiyorum diye mızmızlanıyoruz mesela böyle de alınganlar.
Ama çoğu arkadaş doğru yazmış sevdi mi tam sever kavga edersin o kadar ateşli kavgalar edersin ama beni terk etcek mi bırakcak mı diye ciddi anlamda korkmadım hiç çünkü yapamam diyor itiraf ediyor kendi de. Mesela bu adam sana ciddi anlamda bağlanmış olsa 10 dk duramazdı mesaj atmadan cevap atmayı bırak. Yukarda verdiğim örnek dün gece oldu yani daha. Telefonu kapadım 15 tane mesaj geldi iyi misinden tut da başına bir şey geldi biliyorum şunu arıcam bunu arıcama kadar
Bak kalıbımı basarım o çocuk sana ders vermek için böyle yapıyor. Böyle bir huy benimkinde de vardı baktı hiç sallamıyorum o aldı dersiniSen de onun oynadığını oyna madem sen de ona ders ver. Ben de çok inatçıyımdır, pes etmeyeceğimi bildiği için onunki bana vız gelir tırıs gider. Hani sıkıysa aramasın bakalım 2-3 gün, kim kaybeder? Bunu ona hissettirdin mi gerisi kolay akrep erkeğiyle aşk inanılmaz heyecanlı, tutkuludur ya gözlerinde görürsün o ateşi
Diyorum ya sen aramasan bence eğer senden hoşlandığına eminsen o birkaç haftaya ses eder sana yeniden ama umursama gönderme yapma ordan burdan bu kız vaz mı geçti diye bir aklına düşsün, sonra daha taktikler veririz burdan kız ayıp ettin senin akrebi de bağlarız bir güzel yola getiririz
allah mutluluğunuzu bozmasın canım daim etsin nazarlardan korusun :) öyle güzel yazmışsın ki iç çektim.. beni de gerçekten seven düşünen birileri çıkıcak mı böyle diye düşündüm.. biz onunla henüz 20 gündür tanışıyoruz aramızda duygusal bağ zaten yok buluşmadık bile. ama bana güzelliğim hakkında konuşurdu iltifatlar ederdi özledim derdi yani ne biliyim beni beğenmese yazmazdı sonuçta ne amacı olabilir ki. bunu hissetsem ben baştan kaçar giderdim. ve öyle yakışıklı bir çocuk kesinlikle değil benim hayatımda ondan kat ve kat yakışıklı çocuklar olmuştu hani anlattım bu kadar ama kesinlikle havalı yakışıklı falan değil net söylüyorum bunu. başta ben ona baya ters davrandım hakaret etmedim ama ilgisizliğinden dolayı seninle bir daha görüşmek istemiyorumla bitirdim olayı. sonra mesaj attım küstün mü diye küsmedim çok mutluyum konuşmadığımız için dedi. bende biraz daha uzun mesaj attım ondan sonra ipler koptu zaten hiçbirşeye cevap vermedi. o kadar aramaya mesaja taş olsa dile gelirdi ya böylesini görmedim ben. aramaz beni zaten bundan gururum incindi. kim oluyoki açmıyo ona nasıl bu payeyi verdim kendini ne zannetti şimdi
Teşekkür ederim canım :) Kolay olmadı neler atlattık biz, ne lanet ettim o adama o da bana ama yola geldik iştetaş olsa yola gelir lafını ben de çok kullandım ama sonradan kendime baktım yöntemim yanlış. Alıp karşına düzgünce açıklarsan anlıyor, valla bak Şaka bir yana bence arar. Konuşmadığımız için çok mutluyum demesi bile al sana son laf tadında bir darbe. İşte geri geldiğinde bir daha verme o yüzü ona sev, ilgi göster ama böyle peşinden kovalama bırak artık düşünme sen o ara onu nasıl süründürceğini hayal et ve süründür. bir kadın kafaya koydu mu yapamayacağı şey yok valla fettan bir cinsiz biz onlar da saf
Sende de hata var 20 gündür tanıdığın daha görüşmediğin çocuğa bu kadar defol git yaparsan gider, önce biraz bağla sonra kapris yaparsın
O çocuk buraya gelecek ben diyorum gelince yaz ama bize merakta bırakma
yaa ben şu an çok kötüyüm.konu sahibi kusura bakma konun içinde ne alaka ama burada bir kaç kişi gördüm buraya yazıyorum.benimle biri konuşsun lütfen.konu mu açayım ne yapayım.
Canım burçla falan hiçbir ilgisi yok. Karaktersizmiş işte. Ne çok aramışsın, mesaj atmışsın daha 20 günlük. Yol yakınken kurtar kendini. Değmez.
tanışalı 20 gün oldu başlarda çok iyiydik onunla konuşurken bana karşı çok sıcak ve içtendi adeta beni büyüledi ama zamanla soğukluk girdi araya bana yazmadı belki 5 defa falan 2 3 gün aramadı sormadı beni. hep ben ilk adımı attım bu durumlarda. en son yine 2 gün beni aramadı sormadı ve 3.günün akşamında konuşmayalı ne yaptın özledim tarzında yazdı. daha önceleride yaptı bunu .hep ben yanlış anladım heralde dedim bak ne güzel konuşuyoruz soğukluk yokmuş dedim ama artık kaçıncı sefer oldu..neyse ben patladım bu böyle yazınca ben özlemedim dedim çok tersledim ama hakaret etmedim en sonunda kendine iyi bak hoşçakal dedim. aramız kötü konuşmamız bitmesin ama yinede falan dedim cevap vermedi. ben yine yufka yürekliyim ya akşam yazdım küstün mü dedim hiç cevap vermiyosun. ben sadece aramızdaki durum için onları yazdım dedim. küsmedim yok konuşmadığımız için çok mutluyum dedi. ben durumu anlattım bak bu yüzden sana bozuldum öyle tepki verdim ama daha 20 gün tanıdığın birinede anlatamıyosun falan bildiğin destan yazdım yarın bayram böyle olmasın küslük ağır birşeydir falan neler neler yazdım tonlarca mesaj attım aradım gece. bugün yine bir sürü mesaj attım sabahtan beri 50 kere aradım belki açmadı. ama twitterda birşeyler paylaşmış onları gördüm.şimdi yine aradım telefonu kapalı . nasıl gönlünü alabilirim küslüğe hiç dayanamıyorum ben ya bunu onada söyledim hemde milyonlarca kez. bide sadece adını soyadını okulunu telefon numarasını bide yaşadığı semti biliyorum. ona nasıl ulaşabilirim başka? (siz siz olun sakın bir akrep erkeğiyle ilişki yaşamayın bunlar böyleyse şimdiden ilerisini düşünemiyorum derlerdide inanmazdım)
arkadaşım benim aşık olduğum adam da akrep erkeği akrep erkekleri bunaltıcı derece kıskanç ve aşırı lider ruhlu oluyorlar . onlar "ben" merkezlidir . "ben sevilmeyliyim" "benimle ilgilenmeli" ben ben ben ... benim canım istediği zaman konuşuruz istemediği zaman konuşmayız . ama tabi araya aşk girdiği zaman gezegenler yolnuu şaşırır derler . ortada ne burç özellikleri kalır ne başka bişey . benim erkek arkadaşım da başta böyleydi . kendimi geri çektim . bu sefer beni ilgiye boğmaya başladı . sabah gözünü açar açmaz ilk mesaj atıyor sonra arıyor .
tanışalı 20 gün oldu başlarda çok iyiydik onunla konuşurken bana karşı çok sıcak ve içtendi adeta beni büyüledi ama zamanla soğukluk girdi araya bana yazmadı belki 5 defa falan 2 3 gün aramadı sormadı beni. hep ben ilk adımı attım bu durumlarda. en son yine 2 gün beni aramadı sormadı ve 3.günün akşamında konuşmayalı ne yaptın özledim tarzında yazdı. daha önceleride yaptı bunu .hep ben yanlış anladım heralde dedim bak ne güzel konuşuyoruz soğukluk yokmuş dedim ama artık kaçıncı sefer oldu..neyse ben patladım bu böyle yazınca ben özlemedim dedim çok tersledim ama hakaret etmedim en sonunda kendine iyi bak hoşçakal dedim. aramız kötü konuşmamız bitmesin ama yinede falan dedim cevap vermedi. ben yine yufka yürekliyim ya akşam yazdım küstün mü dedim hiç cevap vermiyosun. ben sadece aramızdaki durum için onları yazdım dedim. küsmedim yok konuşmadığımız için çok mutluyum dedi. ben durumu anlattım bak bu yüzden sana bozuldum öyle tepki verdim ama daha 20 gün tanıdığın birinede anlatamıyosun falan bildiğin destan yazdım yarın bayram böyle olmasın küslük ağır birşeydir falan neler neler yazdım tonlarca mesaj attım aradım gece. bugün yine bir sürü mesaj attım sabahtan beri 50 kere aradım belki açmadı. ama twitterda birşeyler paylaşmış onları gördüm.şimdi yine aradım telefonu kapalı . nasıl gönlünü alabilirim küslüğe hiç dayanamıyorum ben ya bunu onada söyledim hemde milyonlarca kez. bide sadece adını soyadını okulunu telefon numarasını bide yaşadığı semti biliyorum. ona nasıl ulaşabilirim başka? (siz siz olun sakın bir akrep erkeğiyle ilişki yaşamayın bunlar böyleyse şimdiden ilerisini düşünemiyorum derlerdide inanmazdım)
lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim. bu anlattığım şerefsiz çocuk varya bir arkadaşına benim numaramı vermiş bugün bana mesaj atmış arkadaşı numaranı aldım ondan zorla bana güzel eğlenceli kız falan dedi yazmış. ne yapıyım ne ediyim ben yardım edin
delirmek üzereyim nolur yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?