okudukca sinir oldum oglana tvbe tvbe
allahıma skrler olsun benım sevdıcegımı bana bagsladıgı ıcın
umarm sen de dgru kısıyle karsılasrsın ılerde
deliricem ya ne yazıyım ben buna tam küfür ettirmelik
tabiki de hc bişey yazmıycaksın aklını kullan azcık degmeyen bişe için kafanı yoruyosn canım
seni sevse önemsese yada degerli bulsa o zaman konus hallet derdim ki degerdi ama bu kişiye hc bıse degmez
Yapman gereken tek bişey var canım,sakın ola cvp falan yazma yada konuşma sana msj atana lavukla...yarın ilk işin numaranı değiştirmek olsun yoksa baş edemezsin.
of bunu yapan çocuğa şaka mısın yazdım şartlı refleks. bana mesaj atanada şansını zorlama bir daha yazma dedim yine baya yazdı kendi fotorafını falan atmış nasıl bir yaratıksınız falan dedim ya çıldırdım varya. daha hiç yazmıyorum ama ne yapıcağımı şaşırdım böyle birşey ilk defa yaşıyorum bela gibi ya
Canım kapat şimdi telini lütfen ve numaranı değiştir.
nasıl şeylerle muhatttap oldum ya bela gibiçok teşekkür ederim.hala yazıyo yaz bence falan yazmış bana. yarın hattımı değiştiricem ilk iş
Ben sinirlendim okurken. Yerinizde olsam o çocuğu arayıp bildiğim tüm küfürleri ederdim. Resmen seninle dalga geçmesi yetmezmiş gibi bide başkasına yönlendiriyo gerizekalıya bak. Yaşınız kaç bu arada?
Zamanında aynısını yaşamış biri olarak ne kadar canının yandığını anlıyorum..o numara daha kaç ele geçecek,bende öyle olmuştu malesef..en iyisini yaparsın canım numaranı değiştirmekle ve daha fazla sinirlenmemen içinde kapat telini.
19. arasamda açmaz ki tam şerefsiz erkek arkadaşlarımdan birine aratıcam başka numaradan ama muhattap olma dediler. deliricem ya ve çocuk tipsizin teki yani hiçbir özelliği vasfı yok neyine güveniyo anlayamıyorum
ya bide çocukla göüşmüşlüğüm yok bu ne yüzszülük. erkek yakın arkadaşlarımdan birine verip küfür ettirmeliyim aslında
O kadar çok taviz vermişsin ki iyice tavan yapmış pislik. Bu akrepler ne kadar rahat insanlar popoları doğuştan kalkık. Muhattap olma kesinlikle sana ulaşabiliceği her yerden sil engelle hemen numara değiştir. Ki ulaşmak istiyceğinide sanmıyorum tek amacı eğlenmek.
kapattım yazmıyorum hiçbirşeyde
Çok iyimalesef böylesi çok canım..erkek kılığında gezen ama gerçek"erkek"vasfına uymayan cinsler..Allah kurtarmış.
canım bence ne yap biliyomusun yani ben olsam öyle yapardım cevaplarıda tam okumadım..ben senden hoşlanıyorum tahmin etmişsindir ve elimden geleni yaptığımı düşünüyorum sana birsürü mesaj attım derdimi anlattım benden bu kadar gibi şeyler yaz resti çek yüzde yüz geri dönüş yapıcaktır emin olabilirsin:)
evet tam bela oluyolar birde tam kapandı gitti diyorum.. bide çıksaydım falan hiç düşünemiyorum sonunu verilmiş sadakam varmış yineçok teşekkür ederim bu arada gerçekten çok kötüydüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?