Ne kadar akrep erkegi/kadini tanidiysam hepsi dedigim dedik ve kiskanclar. Kiskanc derken birlikte oldugu kisileri cok kiskaniyorlar yani.
Ulasmak istedigin adam buysa bosver bence
Birak o kossun pesinden. Kacan kovalanir unutma. Bu taktik her zaman ise yarayan en eski yontemdir
arıyorum açmıyo daha ne olabilir ki hiç kovalıcağını sanmıyorum. benden nefret mi etmiş artık bilmiyorum
canım sen nerden tanıştın bu çocukla hiç görüşmednzmi yüz yüze ben öyle anladm da ayrıca çok üstüne gtme kendini bişy sanmş sen öyle üst üste yazınca kendini geri çekiyo klasik erkek hareketleri biraz yazma bak o sana yazacktr eminim
cnm aynı fıkırdeyım
asıl vahım olan uye adresını arastrıyo sanırım kapısına dayanacak bence degmez
benim eşim akrep burcu ben hayatımda bu kadar inat bir insan görmedim yani mesela birşeye yok dedi mi ölsem can çekissem sülale araya girse yine yok der çok zaman ağladım yalvardım birşeyleri yapmak için ama başta yok dedigi için asla geri dönmez bende üzüldüğümle kalırım ve çok da kindardir bir hata mi gördümu unutmaz kolay kolay barışmaz barıştımi da o hata mi her kavga da yüzüme vurur ha bunun bir de kıskançlığı var hemde hastalık derecesinde artık kıskançlığıni da anlatsam hepiniz şok olursunuz resmen manyak bir eşim var
Canım asla kovalayaçağını sanmıyorum öyle bi kovalatır ki ama kovalamaz bazen eşime kız gibisin diyorum çok naz yapıyo ben de nazini çekiyorum o kadın olmuş ben erkek
anlamadim, bu adam/cocuk sizin sevgilinizmiydi yoksa sadece arkadas mi?
Canım asla kovalayaçağını sanmıyorum öyle bi kovalatır ki ama kovalamaz bazen eşime kız gibisin diyorum çok naz yapıyo ben de nazini çekiyorum o kadın olmuş ben erkek
sen onun peşinde koştukça senden daha çok kaçacaktır. onu aramayı bırak. sessizliğe bürün o seni merak eder :) erkeklerin hepsi böyle. hele akrep erkeği inada bindi mi vazgeçmez tavrından. boşver inatlaşma.
cnm aynı fıkırdeyım
asıl vahım olan uye adresını arastrıyo sanırım kapısına dayanacak bence degmez
kindar kısmı hariç ( o da benimkinde unutkanlık olduğundan azıcık)
aynı benim AKREP burcu sözlümden bahetmiş gibisiniz
Ah aaah , 8 yıldır beraberiz , akrep erkeği çok zordur çok zor... Ben boğa kadınıyım burçlardan anlarsanız artık gerisini siz düşünün :)
Allah'tan ben sinirlendiğimde susuyor yoksa ne yapardık , o inat ben inat , tabii o benden daha inat
Eğer onunla yüzyüze hiç görüşmediysen , ilk etapta sakın bu kadar yüz verme , değmez kendini harap etmeye , sen kendinden haber etme ki merak etsin seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?