bir akrep burcu kadını olarak diyorum ki canım akreplerin dikkatini çekmeye ne var ?? yeter ki umursamaz ol ama öyle umrumda değilsin şeklinde değil, umrumda olman gerektiğini unutmuşum şeklinde...
sen geri çekil, senden ses çıkmayınca merak eder :)
önce bana geç yazınca sürekli tesledim ağır konuştum bir daha konuşmayalım tarzında bitirdim başta özür dilemişti en son hiç cevap vermedi. aradan zaman geçince bende böyle bitmesin üzerine fazla gittim dedim ve 50 kez aradım mesaj attım cevap vermedi. giden gururuma yanıyorum baştan bilseydim bir daha hiç aramazdım hatta tanışmazdım çok kötü oldum ya
Ikisi de su grubu , ikisi de dengesiz.
Her burcta bir tuhaflik var ama erkeklerin formati genelde aynidir.
banada farklı gelmişti ama gözünde öyle değilmişim birde inanmıştım ya kahretsin
ee yani burç murç hikaye aslında sallamıcan bunları bence hem sen üzülme şimdiye kadar gururumu ayaklar altına aldım diye şimdi geriye çekersen kendini daha çok dikkat çekmiş olursun
o kadar aradım açmadı mesaj attım cevap vermedi hiç sanmıyorum bana yazıcağını.
önce bana geç yazınca sürekli tesledim ağır konuştum bir daha konuşmayalım tarzında bitirdim başta özür dilemişti en son hiç cevap vermedi. aradan zaman geçince bende böyle bitmesin üzerine fazla gittim dedim ve 50 kez aradım mesaj attım cevap vermedi. giden gururuma yanıyorum baştan bilseydim bir daha hiç aramazdım hatta tanışmazdım çok kötü oldum ya
iyi ama sen daha 20 gündür tanıdığın bir insanı niye bu kadar takıntı yaptın ki,yengeç gibi tutmuşsun kıskaçlarınla..20 günlük bir adamı defalarca arar ve mesaj atarsan olacağı bu.kaçmış senden.ürkütmüşsün onu sen.akrep burcuyum,erkeklerini bilmiyorum hiç tanımadım ama zor bi burçtur.herkes anlayamaz.tuhaf çalışır beyinleri..bir kere sevdiği zaman sevdiğine çok bağlı,duygusal enteresan bi burçtur.hep ilgi ister.akrebin zaafı umursanmamaktır.buna asla tahammül edemez.bir de haksızlığa.gururlu ve alıngandır.su grubu insanları gibi akrep de dalgalı ruh haline sahiptir.aslında sabırlıdır ama damarına basıldı mı kırıcı olur.günah keçisi ilan edilir.oysa ki kendisi de kırılmıştır.sebepsiz yere bişeye takmaz akrepler.işte o sebebi bulup anlayacak biri olmalı bir akrebin hayatında.bu tuhaf özelliklerine rağmen,sevgi,tutku,ilgi,bağlılık,fedakarlık,bencil gibi gözükse de aşırı duyarlılık vardır.,acımasız gibi gözükse de müthiş merhametlidir.ya bi de kişiden kişiye değişir.burçla sınırlamamak lazım.her burcun iyisi kötüsü var.ama sen bence burada burcu bir kenara bırak,çok fazla üstüne düşmüşsün.akrepler ilgiyi çok sever,şöyle söyliim çoğunlukla ilgileneceksin ama arada minik dozlarla umursamazlık yapacaksın.ama şimdi 20 günlük bir ilişkide bu kadar aşırı üstüne düşülmesi onu şüphelendirir..kuruntu yapar bunu.bence o da senden tırsmış.sessiz moda geçmelisin.
Eeee soyluyoruz da dinleyen kim.
Ben bes seneye yakin suren bir iliskide akrep burcu magduruyum. İnanilmaz acimasizdir. Askindan olse bile bu degismez. Akrepler icin sevdigine kiyamamak diye bir sey yoktur. Ofkelenince karsisinda uzuntunden ol istersen, o an vicdani sizlamaz. Eger duygusal hassas bir insansan cok yipranirsin. Sevdigi zaman olumune sever, aldatmaz. Sevgisinin buyuklugunu, sana olan sadakatini olcmeye gerek duymazsin. Arada ne yasanirsa yasansin, ne kadar buyuk kavga edilirse edilsin beni terkeder mi, sevgisi azalir mi, gider mi diye endiselenmezsin. Bir kere sevdi mi olene dek yaninda kalir. Ama asla sevilmedigini hissettirmeyeceksin. Bundan suphe ettigi zaman askini kalbine gomer ve gider.
Akreple kavga etmek cok yipraticidir. Zayif noktani hemen bulur ve ustune gider. Bel altindan vurur. Seni ofkelendirmek icin her yolu dener. Aslinda kavgalarin temeli onu uzecek ya da endiselendirecek bir sey olmasidir. Kendisi uzuldu ya. seni de uzmek icin elinden geleni yapar. Sen de ofkene yenik dusersen dunya savasi siddetinde kavgalar olur. Asla sinirlenmeyeceksin. Ofkesinin altindaki gercek nedeni bulman gerek. Yeterince ilgi gostermedin mi, onu kiskandiracak bir sey mi yaptin, saka yaptin da alindi mi, genelde sebep boyle bir seydir ama bunu anlayamazsan alakasiz bir seyden dolayi kavga ediyoruz sanirsin. Kavga esnasinda asla sinirlenmeyeceksin, sakin olacaksin ve onu da sakinlestirecek seyler soyleyeceksin. Pofpoflayacaksin yani. Ancsk oyle yatisir. Yatistiktan sonra sakince konusup derdi neymis ogrenebilirsin. Eger inatlasirsan bittin. Acisini cikaracagindan emin olabilirsin. Sinirini yatistiramadiysan telefonu acmamalar kusmeler olacaktir. İstersen 50 degil bin kere ara hic farketmez. Boyle bir durumda onu cok sevdigini ama bu tur davranislarin seni ondan soguttugunu, senin ona olan sevgini yoktan yere harcadigini, sakinlesince bu konuda konusmak istedigini soyle ve kapat ya da mesaj at. Puf noktasi senin onu sevdigini bilmesi ama bu sevginin sonsuz olmadigini ve davranislarindan dolayi kaybedebileceginden korkmasi. Seni kaybetmekten korkarsa asla kusluk kapris vs yapmayacaktir. Cok zordur akrep ama sadakat ve bitmeyeceginden emin olabilecegin sevgi acisindan tektir. Ben dayanamadim. Su an ayriyiz. Psikolojimi alt ust etti. Onu nasil idare edebilecegimi cok iyi biliyorum su an ama ben de kova burcuyum. O kadar dikkafaliyimdir ki inat yapan birini alttan alamiyorum. Ne dusunuyorsam o an soylemezsem catlarim. Anlattiklarimi uygulayamayacagini dusunen arkadaslar akrepten uzak dursun. Herkesin harci degil.
çok teşekkürler öncelikle. aynen yazdığın gibi oldu aynende öyle havalandı bilsem yapmazdım herkesi kendim gibi sanarım zaten başıma hep bu yüzden geldi ne geldiyse.. o saatten sonra ne aradım nede mesaj attım bitti ama şimdi kendimle savaşım başladı. ben nasıl bunu böyle havalandırdım gururumu ayaklar altına aldım diye kendimi yiyorum saatlerdir
emm bunları okuyunca eski sevgilinizin kişiliğine dair izler de gördüm , evet diyeceksiniz burçla kişilik nasıl ayrılır filan ama ,,, bilemedim ,,,
benim akrep erkeğim bu kadar da katı değil belki de ondan kıyamadım yazmak istedim
demiştim daha önce , akrep erkeği kıskançtır , inattır , dediğim dediktir , bir şeyi kabullendiyse delillerle ancak ve ancak onu ikna edebilirsiniz vs vs... ama çok hassas bir noktası vardır aslında , içinden yaşar duygusallığını , aşkını verir bir kere sana , seni sahiplenir ve asla bırakmayacakmış gibi hissettirir sana... çok sahiplenir yani sevdiyse...
sinirlendiğinde ( ki maaşAllah o kadar az gördüm ki bunu ) benim akrebim bağırmaz , çağırmaz ( işte tam da bu özelliğinin kişiliğinden geldiğini düşünüyorumsende kendine hakim olabiliyorsan o an evet huzuru yakalamışsınızdır :)
ve arkadaşa şunda katılıyorum ki sevdiyse endişelenir , sana ulaşana kadar çabalar , ulaşamazsa da kavga etmek için eline sebep geçmiştir
şimdi, bence sen bu çocuğu başta tersledin ya , bu çocuk sana tavır yaptı zaten , şimdi sen onu araya araya bir güzel havalandırdın.. kızların dediği gibi sakın sakın arama... mesaj atma , kendine sahip ol , duygusal bir kadınsın anladığım kadarıyla ( bilirim zor olur bunu yapmak ) ama mecbursun.. ezdirme kendini canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?