Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım ah akrep burcu erkekleri hep böyle inat mıdır ne yapmalı bunlara bilen varsa yazsın:(

ben yengeç burcuyum canım aynen dediğin gibi bir daha asla yazmıcam oda inadından dönüp yazmaz zaten bitti gitti. bir dahada bir akrep mi.. asla ağzıyla kuş tutsada olmaz

evet bunu fazlasıyla anladım ama dönmesi imkansız. dönse keşke asla ve asla yüz vermem çünkü gururum asıl şimdi benim incindi içimde kaldı resmen. sana nasıl teşekkür etsem az ve burda yazanlara..

benimle konuşurken sürekli özlediğini söylüyodu çok güzel olduğumu dile getiriyodu ne bileyim kıskançlık yaptığı bile olmuştu yani bende hoşlandığını düşünmüştüm çekingen falan sanmıştım kahretsin ya

Benim tanidigim tek bir akrep oldu. O da mesajlarina ya hemen ya da iki-uc gun sonra cevap verirdi. Sonra kapiyi gosterdim. Mal ondan sonra akillandi ama is isten gecmisti.

Benim tanidigim tek bir akrep oldu. O da mesajlarina ya hemen ya da iki-uc gun sonra cevap verirdi. Sonra kapiyi gosterdim. Mal ondan sonra akillandi ama is isten gecmisti.

aynen öyleydi buda aynısı ya. bende senin gibi yaptım baya sert konuştum postaladım sonra pişman oldum ah salak kafam ya öyle pişmanımki

Hayatım eminim seni beğenmiştir beğenmese zaten konuşmaz ama belki gercekten bişeyler hissettiği biri vardır.akrepler cok capkındır ama birini sevince ölümüne sadık olur ve baglanırlar sen bence bir arastır belki sevgilisi yoksa bile bişeyler hissettiği biri vardır

bir kıza zamanında çok aşık olmuş ama unuttum dedi 2 sene geçmiş aradan. off en nefret ettiğim erkek modeli bu aklıma bile gelmedi yoksa asla konuşmazdım bile

aynen öyleydi buda aynısı ya. bende senin gibi yaptım baya sert konuştum postaladım sonra pişman oldum ah salak kafam ya öyle pişmanımki

Bende bir kere biterse bitmistir geri donmem. Senin burcun ne? Ona attigin her mesaj sana yol olarak donmeyecek bunu bil. Attigin her mesajda daha da keyiflenecek, egosu sisecek, vay bee ben Brad Pitt misim aslinda kizlar pesimden kosuyor diyecek. Sana geri donme ihtimali %0 ama diyorum benim gibi yaparsan geri gelebilir geldiginde de tekmeyi at gitsin.

canım gelse hayır yapıcam düşün asla yüz vermem şuan içimde neler kopuyo acayip sinir oldum ben yengeç burcuyum ya hemen kaptıran biriyim kendimi

Sen elinden geleni yapmışsın bence artık hiç umursama çünkü özür dileyen birine cevap vermemek saygısızlık..ne var yani anasına babasınamı küfrettin. Sanki ve bir akrep seviyosa küfretsen bile duygularına gem vuramaz..ama zaten siz daha yuzyuze bile görüsmemissiniz netten tanısmıssınız bence sen bu işi başımdan bitir sonra üzülme böyle dengesiz biri için

sevgi falan yok kesinlikle ya 20 gündür konuştuk sadece

canım gelse hayır yapıcam düşün asla yüz vermem şuan içimde neler kopuyo acayip sinir oldum ben yengeç burcuyum ya hemen kaptıran biriyim kendimi

Yengec misin tahmin etmistim. Yengecin oyle bir tarafi var. Kolay kaptirmaz ama kaptirdi mi kendini alamaz. O ezer gecer seni uzar dur diyorum baska birsey demiyorum.

Afedersin ama o kadar da öküz değildir diye düşünüyorum ama senin yerinde olsam kesinlikle gitmezdim sonuçta arıyorsun açmıyo gidersen hem daha da şişer hem de sen küçük düşmüş olursun

Akrep erkeğinin yanı sıra akrep insanında 219023487478 metre uzak dururum ben, çok fazla bencil-düşünmeden konuşan akrepler girdi hayatıma belkide ondan bu önyargım

bir akrep burcu kadını olarak diyorum ki canım akreplerin dikkatini çekmeye ne var ?? yeter ki umursamaz ol ama öyle umrumda değilsin şeklinde değil, umrumda olman gerektiğini unutmuşum şeklinde...

bana farklı biri gibi göründü bende kaptırdım. şuanda çok üzülüyorum duygusala bağlamış durumdayım pişmanlıktan

Yengec misin tahmin etmistim. Yengecin oyle bir tarafi var. Kolay kaptirmaz ama kaptirdi mi kendini alamaz. O ezer gecer seni uzar dur diyorum baska birsey demiyorum.

ama yengeçle akrebin çekimi de bir başka oluyor ya eşimle kendimden biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…