ne burcusun sen? sakın koç deme ölürüm..benim eşim de akrep burcu, hem de ne akrep.. fil hafızası vardır kendisinde.. ama her akrebin bir yumuşak karnı var.. bir akrep, eğer sen kaçmaya başlarsan ömrünün sonuna kadar kovalar, amaaaa eğer kendisine kaçma fırsatı verdiysen sonsuza kadar sen kovalarsın şimdi ya rolleri değişirsin ya da çok özür mesajı atarsın
Hayir canim normal degil , kactikca sen sucluluk duyuyorsun. Onun yapmak istedigi de bu. Mesaj atmazsan, gorusmezsen ayni onun yaptigini yaparsan bir ihtimal onu tekrar kazanabilirsin ama uzun sureli iliskide iyi biri gibi gelmedi bana. Bence uzak dur ondan, gelse bile kabul etme.
Ben akrebim ve sevgilimde akrep.daha önceki sevgilim ve babamda akrep yani akrepleri iyi tanırım.bir kere en basta akrep çok tutkuludur gercekten bişeyler hissediyosa asla aramadan ilgilenmeden durmaz,duramaz.ne yazikki size yeterince bişey hissetmediğini söleyebilirim.ve o sizle ilgilenmediği halde bu kadar üstüne düşüp kovalamanız hiç iyi olmamış sizden dahada soğumasına sebep olursunuz. Akrep erkekleri en muhtesem erkektir ama herkes onları tasıyamaz ve anlayamaz sizde yapı itibariyle bir akrebe uygun olmayabilirsiniz
ne burcusun sen? sakın koç deme ölürüm..benim eşim de akrep burcu, hem de ne akrep.. fil hafızası vardır kendisinde.. ama her akrebin bir yumuşak karnı var.. bir akrep, eğer sen kaçmaya başlarsan ömrünün sonuna kadar kovalar, amaaaa eğer kendisine kaçma fırsatı verdiysen sonsuza kadar sen kovalarsın şimdi ya rolleri değişirsin ya da çok özür mesajı atarsın
Benim tanidigim tek bir akrep oldu. O da mesajlarina ya hemen ya da iki-uc gun sonra cevap verirdi. Sonra kapiyi gosterdim. Mal ondan sonra akillandi ama is isten gecmisti.
benimle konuşurken sürekli özlediğini söylüyodu çok güzel olduğumu dile getiriyodu ne bileyim kıskançlık yaptığı bile olmuştu yani bende hoşlandığını düşünmüştüm çekingen falan sanmıştım kahretsin ya
Hayatım eminim seni beğenmiştir beğenmese zaten konuşmaz ama belki gercekten bişeyler hissettiği biri vardır.akrepler cok capkındır ama birini sevince ölümüne sadık olur ve baglanırlar sen bence bir arastır belki sevgilisi yoksa bile bişeyler hissettiği biri vardır
aynen öyleydi buda aynısı ya. bende senin gibi yaptım baya sert konuştum postaladım sonra pişman oldum ah salak kafam ya öyle pişmanımki
Bende bir kere biterse bitmistir geri donmem.Senin burcun ne? Ona attigin her mesaj sana yol olarak donmeyecek bunu bil. Attigin her mesajda daha da keyiflenecek, egosu sisecek, vay bee ben Brad Pitt misim aslinda kizlar pesimden kosuyor diyecek. Sana geri donme ihtimali %0 ama diyorum benim gibi yaparsan geri gelebilir geldiginde de tekmeyi at gitsin.
Sen elinden geleni yapmışsın bence artık hiç umursama çünkü özür dileyen birine cevap vermemek saygısızlık..ne var yani anasına babasınamı küfrettin. Sanki ve bir akrep seviyosa küfretsen bile duygularına gem vuramaz..ama zaten siz daha yuzyuze bile görüsmemissiniz netten tanısmıssınız bence sen bu işi başımdan bitir sonra üzülme böyle dengesiz biri için
canım gelse hayır yapıcam düşün asla yüz vermem şuan içimde neler kopuyo acayip sinir oldumben yengeç burcuyum ya hemen kaptıran biriyim kendimi
Yengec misin tahmin etmistim. Yengecin oyle bir tarafi var. Kolay kaptirmaz ama kaptirdi mi kendini alamaz. O ezer gecer seni uzar dur diyorum baska birsey demiyorum.
peki birşey sorucam mesela benim telefonlarımı kesinlikle açmamaya karar vermiş anladım onun inadı bu. peki ben onun evini biliyorum yakın karşısına çıksam ve konuşsam benimle yinede konuşmaz mı yoksa sadece telefon için mi inat yapıyo yani karşısına çıkarsam konuşur mu? bundan çok korkuyorum ama onunlada konuşmam lazım ya içim rahat değil
bir akrep burcu kadını olarak diyorum ki canım akreplerin dikkatini çekmeye ne var ?? yeter ki umursamaz ol ama öyle umrumda değilsin şeklinde değil, umrumda olman gerektiğini unutmuşum şeklinde...tanışalı 20 gün oldu başlarda çok iyiydik onunla konuşurken bana karşı çok sıcak ve içtendi adeta beni büyüledi ama zamanla soğukluk girdi araya bana yazmadı belki 5 defa falan 2 3 gün aramadı sormadı beni. hep ben ilk adımı attım bu durumlarda. en son yine 2 gün beni aramadı sormadı ve 3.günün akşamında konuşmayalı ne yaptın özledim tarzında yazdı. daha önceleride yaptı bunu .hep ben yanlış anladım heralde dedim bak ne güzel konuşuyoruz soğukluk yokmuş dedim ama artık kaçıncı sefer oldu..neyse ben patladım bu böyle yazınca ben özlemedim dedim çok tersledim ama hakaret etmedim en sonunda kendine iyi bak hoşçakal dedim. aramız kötü konuşmamız bitmesin ama yinede falan dedim cevap vermedi. ben yine yufka yürekliyim ya akşam yazdım küstün mü dedim hiç cevap vermiyosun. ben sadece aramızdaki durum için onları yazdım dedim. küsmedim yok konuşmadığımız için çok mutluyum dedi. ben durumu anlattım bak bu yüzden sana bozuldum öyle tepki verdim ama daha 20 gün tanıdığın birinede anlatamıyosun falan bildiğin destan yazdım yarın bayram böyle olmasın küslük ağır birşeydir falan neler neler yazdım tonlarca mesaj attım aradım gece. bugün yine bir sürü mesaj attım sabahtan beri 50 kere aradım belki açmadı. ama twitterda birşeyler paylaşmış onları gördüm.şimdi yine aradım telefonu kapalı . nasıl gönlünü alabilirim küslüğe hiç dayanamıyorum ben ya bunu onada söyledim hemde milyonlarca kez. bide sadece adını soyadını okulunu telefon numarasını bide yaşadığı semti biliyorum. ona nasıl ulaşabilirim başka? (siz siz olun sakın bir akrep erkeğiyle ilişki yaşamayın bunlar böyleyse şimdiden ilerisini düşünemiyorum derlerdide inanmazdım)
bana farklı biri gibi göründü bende kaptırdım. şuanda çok üzülüyorum duygusala bağlamış durumdayım pişmanlıktan
Yengec misin tahmin etmistim. Yengecin oyle bir tarafi var. Kolay kaptirmaz ama kaptirdi mi kendini alamaz. O ezer gecer seni uzar dur diyorum baska birsey demiyorum.
ama yengeçle akrebin çekimi de bir başka oluyor ya eşimle kendimden biliyorum..
ama yengeçle akrebin çekimi de bir başka oluyor ya eşimle kendimden biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?