Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım ah akrep burcu erkekleri hep böyle inat mıdır ne yapmalı bunlara bilen varsa yazsın:(

çok teşekkür ederim. bana gerçekten bir abla gibi yaklaştın :) inşallah seninde herşey gönlüne göre olur ve hiçbir kötülükle karşılaşmazsın.

çok teşekkür ederim. bana gerçekten bir abla gibi yaklaştın :) inşallah seninde herşey gönlüne göre olur ve hiçbir kötülükle karşılaşmazsın.

Canımmmmmm,amin...seninde herşey gönlüne göre olsun,Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni..

canım yazanları okumadığın için böyle yazıyosun okusan başka şeyler yazıcağından eminim

afedersin canım şimdi okudum tamamını kalitesini belli etmiş olmayan kalitesini ama çok şanslısın bikaç yıl sevgili olupta hatta evlenipte gerçek yüzünü görenler var şimdi biraz üzülürsün ama iyiki baştan olmuş herşey

önemli değil canım teşekkür ederim ayrıca okuduğun yazdığın için . kendimi öyle avutuyorum bende daha beteri olabilirdi diye.

önemli değil canım teşekkür ederim ayrıca okuduğun yazdığın için . kendimi öyle avutuyorum bende daha beteri olabilirdi diye.

tabiki neler olabilirdi daha yaşın çok genç zamanı gelince neler çıkıcak karşına agladıgına yancaksın boş insanlar için ama şimdi ne desek boş aynı şeyi bizde yaptık sonuçta

tabiki neler olabilirdi daha yaşın çok genç zamanı gelince neler çıkıcak karşına agladıgına yancaksın boş insanlar için ama şimdi ne desek boş aynı şeyi bizde yaptık sonuçta

çok sağolun size nasıl teşekkür etsem az. sizden bunları duymasam çıldırmıştım insan sadece kendisi yaşamış gibi hissediyo çoğu zaman bazı şeyleri. şimdi biraz daha iyiyim sayenizde..

çok sağolun size nasıl teşekkür etsem az. sizden bunları duymasam çıldırmıştım insan sadece kendisi yaşamış gibi hissediyo çoğu zaman bazı şeyleri. şimdi biraz daha iyiyim sayenizde..

sende sagol canım herkesin buna benzer bi yaşamışlıgı vardır eminim zamanı geldiginde seni daha iyi hissettirecek kişiyle karşılaşırsın umarım sevgiler..

akrep burcu hem kocam hemde erkek kardeşim var..

şimdiiii eğer sizden gerçekten hoşlansaydı asla araya mesafe koymazdı..
20 günlük biri için bu kadar da yalvarıp yakarmanın alemi nedir onu çözemedim..aşıkta değilsiniz anladığım kadarıyla...
bir yalanınızı yakalamış olabilir , dürüstlük onlar için önemlidir..

o sizden çoktan vazgeçmiş kısaca.. twittede yazdığı her ne ise amacı sadece intikam almaktır,hazmedememek olduğu içindir..

eğer sizinle birlikte olmak ,flört etmek isteseydi mutlaka bir açık kapı bırakırdı.

nişanlım akrep burcu

ilk iyi yönlerini söyliyim;
akrep erkeği demek sahiplenmek demek
akrep erkeği demek sadakat demek
akrep erkeği demek mutluluk demek
akrep erkeği demek arkadaş,dost,can,canan herşey demek

amaaaa.......
akrep erkeği demek kıskançlık abidesi demek
akrep erkeği demek nerdesin nie mesaj atmadın demek
akrep erkeği demek tek merak eden onların olduğunu sanmak demek

bu konuyu 8 ağustos tarihinde açmıştım ve tam 4 ay sonra size bir haberle geldim.. inanmamıştım burda büyük çoğunluk akrep erkeklerinin aylar belkide yıllar sonrada olsa pişmanlık duyup geri dönüceğini hatta özür diliceğini yazmıştı.. ve oldu. artık bu siteye konu açmadan sizlere danışmadan bu işlerde adım atmamaya karar verdim, hepinize tekrar teşekkür ediyorum öncelikle başta dediğim gibi inanmamıştım küçücük birşeyden nasılda kinlendi bu kadar nasıl farklı davranmaya başladı anlamamıştım tam kapandı konu demiştim 2 3 hafta sonra arkadaşına numaramı vermiş. arkadaşıda bana sarkmaya çalışmıştı, canımı sıkmak için herşeyi denedi elinden geldiğince yani.. ve şimdi evet tam 4 ay oldu bana mesaj atmış çok özür dilerim diye. dayanamadım cevap yazdım önce numarasını silmiştim kimsin falan dedim tanıttı kendini. bende senin amacın ne niye yazıyosun hala gibi şeyler yazdım sinirden yaptım neden yaptığımı bende bilmiyorum sana haksızlık ettim vicdanım rahat değil özür dilerim falan yazdı. en sonunda özürünü kabul etttim benle konuşmaya devam etmeye çalıştı hani yumuşatmaya falan çünkü ben hep ciddi ve tavırlı konuştum kızgındım.bende senle konuşmamı bekleme sadece konu kapansın diye kabul ettim özrünü dedim. bunu bilerek yazdım dedi ve bir daha hiç konuşmadık. işte böyle.. nasılda bildiniz helal kızlar hepnize

kesinlikle akrep erkegı bırının peşinden çok zor koşar bende koç kadınıyım
ıkı uclarda gezen burc fakat tutku bu ilişkide vazgecılez oluyor sizi esir alıyor , onlar için en etkılı yontem yuzyuze görüşmek çok fazla mesaj telde konusmak yetmıyor görmek lazım bırebır canlı hıssetmek lazım

bu arada akrep erkeği ağlarsa yalandan mı ağlar dersiniz yoksa o yaşlar yalandan akar mı kı benım bıle akmaz ama aktılan yaşlar doğru mu degılmı bılmıorum

Arkadaşlar ben 3 yıldır bır akrep burcu erkeğiyle görüşüyorum.gorusmemızde soyle o en basından berı bana kur yapıyordu açık açık hoşlandıgını soyluyordu.ben 3 yıldır arkadasca davrandım.hiç yuz vermedım.yerı geldı acık acık tersledım.kavga ettık vs.3 yıldır onunla ılgılenmedım yanı hep arkadasca yaklaştım.ben öğrencıyım oda çalışıyor . ılk aynı şehırdeydık sonra onun tayını cıktı tekırdaga bende suan ıspartadayım.psıkolog olması anlayıslı olması cok dıkkatımı cektı.tavrımı net koymuyorum cıddı dusunmuyorum dıye kavgalarımız oldu.en son kusmustuk 4 ay once sonra bana mesaj atmıstı bende basımdan salmak ıcın nişanlanıcam dedım.bu ay benı tekrar aradı konustuk.bende ona bır sans verebılırım dıye dusundum.kalkıp tekırdaga gıttım hemde ıspartadan.gunumuz cok guzel gectı.akşam oldu fılm ızlerken yakınlaşmak ıstedı cınsel anlamda.reddettım tabı bu duruma cok sinirlendi.açık açık benımle dusundugu seylerı paylaştı.ertesı gune ailesı kahvaltıya cagırmıs benden bahsetmıs onu dedi.tabı onu reddettıgım ıcın sınırlendı ve ertesı gunu kahvaltıya gıtmedık ben ıspartaya gerı dondum.şuan benımle konusmuyor.konussada terslıyor.kızıyor.bagırıyor.herşeyı telafı edıcem dıyorum ıstemıyorum senı artık dedı.bırde sevmedıgını soyledı.sevmesen 3 yıl neden konusasın benımle dedım.o zamandı sen şansını bana geldıgınde kaybettın dedı.beni sevmiyorsun sadece taktın kafaya dedi.bende onu sevdıgımı soyledım.1 haftadır hergun mesaj atıyorum arıyorum.sinirli cevaplar veriyor.bazen mesajları sadece okuyor cevaplamıyor.ama nefret etseydı engellerdı her yazdıgımı okuyor.Hanımlar ben meger ondan hoşlanıyormusum ama hep peşimde oldugu için ilgilenmemişim.şuan barışmak ıstıyorum onunla.ne yapmalıyım akıl verın lutfen

Iki ay inattan konusmadigi halde sogumamissa ve hala istiyorsa geleceginizi?

Super anlatmissiniz yaa. Kesinlkle dikkat edecegim.. soracak bikac sorum var aslinda size

konunun tarihi bayagı gecmiş ama valla ben bu gibi durumlarda hiç hakaret etmiyorum hiç cevap yazmıyorum sadece gelen tehdit ve mesajları okuyorum en son tamam bu hakaretleri tehditleri yarın savcılıga gidip birbir gösterip sikayetci olacagm. diyorum hadi bidaha yazsın ne diye ugrasıyorsunz ki mesajla sunla bunla bırak ısteıgı kadar hakaret etsın tehdıt etsn al mesajları yallah savcılıga

bayıldım bu yoruma burcunuuzu merak ettim sizin nedir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…