Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım ah akrep burcu erkekleri hep böyle inat mıdır ne yapmalı bunlara bilen varsa yazsın:(

Zaten yuz vermissin yeterince, bir yerleri kalkmis. Bu sekilde yaparsan hic gelmeyecek ve seni daha da cok surunderecek. En iyisi unutman. Bir daha da erkeklere bu kadar yuz verme. Verirsen tepene binerler senin durumunda oldugu gibi.

ilk başta tribi atan tersleyen hatta güle güle diyen bendim. ama yeni tanıştığım biri için çok sert davrandım. eğer ben yapmasaydım bunları asla ve asla arayıp sormazdım. böyle birşey ilk defa geliyo başıma zaten

Iste oyle yaptigin icin ona basta cekici gelmissin ama sonra ilgi gosterdikce cekiciligini yitirmissin. Hatta su an gozunde yuzsuz durumuna dusuyorsun. Kusura bakma ama ben onun gozunden soyledim. Garip ama durum boyle.

Iste oyle yaptigin icin ona basta cekici gelmissin ama sonra ilgi gosterdikce cekiciligini yitirmissin. Hatta su an gozunde yuzsuz durumuna dusuyorsun. Kusura bakma ama ben onun gozunden soyledim. Garip ama durum boyle.

haklısın doğrular için teşekkür ederim ben güle güle bu konu kapansın diye defalarca söyledim oda ne yaptım özür dilerim falan dedi konuşmadım kendine iyi bak dedim. ben çok kötü davrandım yani sonrasında onun böyle yapması çok normal aslında ama bende daha fazla taviz vermemeliyim

ben ondan hoşlanmıştım ve ben tersledim onu başta bu yüzden üzülüyorum o yapsa bunları asla yapmam

Ah cnm ben bu terslemeleri esime tam 7 ay yaptim ve 7 ay yilmadi pesimi birakmadi senin bi kac reddinle bu kadar kirilicaksa bisver gitsinnn
Gercekten sana hislri varsa gelir bulur seni
Heleki evine sakin ha gitme gozunde cok dusersin

Ah cnm ben bu terslemeleri esime tam 7 ay yaptim ve 7 ay yilmadi pesimi birakmadi senin bi kac reddinle bu kadar kirilicaksa bisver gitsinnn
Gercekten sana hislri varsa gelir bulur seni
Heleki evine sakin ha gitme gozunde cok dusersin

çok sağolun iyiki yazmışım buraya. keşke o kadar aramasaydım sizin sayenizde doğru düşünmeye başladım

peki size son birşey sorucam. ben o kadar yazdım ona mesaj attım yani aradım şimdide gerçekten pişmanım bu durumu kurtarmanın bir yolu yok mu peki

çok sağolun iyiki yazmışım buraya. keşke o kadar aramasaydım sizin sayenizde doğru düşünmeye başladım

Ee yani tatlim
Simdi bu kadar kapris yapoyosa dusun
Hatta sana tavsiye tanistigim birisine huysuz hallerinide gostwr bakalim seni ne kadar tasiyabilecek sana abla tavsiyesi herzaman agirdan al kendini
Cunku erkeklwrin dunyasi hayal edemiceginnkadar farkli dusuncelerle dolu

arkana bakmadan kaç canım:) erkek kardesim ve abim akrep çapkının önde gideni huysuz karasız soguk
ve inatçı aman aman bide kinci oluyorlar ikiside bekar kız arkadas dayanmıyor ....2 yasında bi kızım var oda akrep aman aman huysuzmu huysuz....

çok sağol ablacım ne diyim. ama şimdide ben gurur yaptım ona yazasım var çocuk gibisin sırf seni kırdığımı düşündüğüm için yazdım sonsuza kadar siliyorum falan. pişmanım yazdıklarımdan

Hayir canim normal degil , kactikca sen sucluluk duyuyorsun. Onun yapmak istedigi de bu. Mesaj atmazsan, gorusmezsen ayni onun yaptigini yaparsan bir ihtimal onu tekrar kazanabilirsin ama uzun sureli iliskide iyi biri gibi gelmedi bana. Bence uzak dur ondan, gelse bile kabul etme.

ya peki şimdi acayip gurur yaptım ben ona sonsuza kadar siliceğimi ve sırf onu kırdığımı düşündüğüm için yazdığımı söyliceğim bir mesaj atmak istiyorum ya şimdi öfkem çok daha beter

Yanlis yaparsin hemde cok. Bir an once iliskini kes diyorum ben sunun icin attim diyorsun. Ayy ona ne. O kim ki. Ben soyleyecegimi soyledim gerisini bilirsin.

ne burcusun sen? sakın koç deme ölürüm.. benim eşim de akrep burcu, hem de ne akrep.. fil hafızası vardır kendisinde.. ama her akrebin bir yumuşak karnı var.. bir akrep, eğer sen kaçmaya başlarsan ömrünün sonuna kadar kovalar, amaaaa eğer kendisine kaçma fırsatı verdiysen sonsuza kadar sen kovalarsın şimdi ya rolleri değişirsin ya da çok özür mesajı atarsın

Ben akrebim ve sevgilimde akrep.daha önceki sevgilim ve babamda akrep yani akrepleri iyi tanırım.bir kere en basta akrep çok tutkuludur gercekten bişeyler hissediyosa asla aramadan ilgilenmeden durmaz,duramaz.ne yazikki size yeterince bişey hissetmediğini söleyebilirim.ve o sizle ilgilenmediği halde bu kadar üstüne düşüp kovalamanız hiç iyi olmamış sizden dahada soğumasına sebep olursunuz. Akrep erkekleri en muhtesem erkektir ama herkes onları tasıyamaz ve anlayamaz sizde yapı itibariyle bir akrebe uygun olmayabilirsiniz

Akreeep burcu erkeği çok fenadır az çekmedim ondan.50 kere msj attım demişsn ben 100 kere atmışımdır o inadından yine bir kelime bile yazmadı.Çabuk ısınır,çabuk soğur.Soğukluk hissedince hemen uzaklaşır o kişiden yanında asla tutmaz,karşı taraf üzülürmüş falan hiç düşünmez acımasızın tekidir.Yanında farklı uzakta farklıdır.Gider sonra özledim diye geri döner sürekli böyledir... Daha çok cins cins tavırları var böyle. Öyle birinden ayrılalı 1 ay oldu halaà içimde acısı.2 seneye yakın ilişkim bitti hem de sebepsiz yeree veda etmeden çekip gtti

Son düzenleme:
aynı benim durumu anlatmışın eşimle biz tanıştık bir konu oldu onu tersledim 10 gün geçti aramadı sonra ben aradım salak kafam neden aradıysam
sonra evlendik işte sakın o adama bulaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…