Zaten yuz vermissin yeterince, bir yerleri kalkmis. Bu sekilde yaparsan hic gelmeyecek ve seni daha da cok surunderecek. En iyisi unutman. Bir daha da erkeklere bu kadar yuz verme. Verirsen tepene binerler senin durumunda oldugu gibi.
ilk başta tribi atan tersleyen hatta güle güle diyen bendim. ama yeni tanıştığım biri için çok sert davrandım. eğer ben yapmasaydım bunları asla ve asla arayıp sormazdım. böyle birşey ilk defa geliyo başıma zaten
Iste oyle yaptigin icin ona basta cekici gelmissin ama sonra ilgi gosterdikce cekiciligini yitirmissin. Hatta su an gozunde yuzsuz durumuna dusuyorsun. Kusura bakma ama ben onun gozunden soyledim. Garip ama durum boyle.
ben ondan hoşlanmıştım ve ben tersledim onu başta bu yüzden üzülüyorum o yapsa bunları asla yapmam
Ah cnm ben bu terslemeleri esime tam 7 ay yaptim ve 7 ay yilmadi pesimi birakmadi senin bi kac reddinle bu kadar kirilicaksa bisver gitsinnn
Gercekten sana hislri varsa gelir bulur seni
Heleki evine sakin ha gitme gozunde cok dusersin
çok sağolun iyiki yazmışım buraya. keşke o kadar aramasaydım sizin sayenizde doğru düşünmeye başladım
peki size son birşey sorucam. ben o kadar yazdım ona mesaj attım yani aradım şimdide gerçekten pişmanım bu durumu kurtarmanın bir yolu yok mu peki
tanışalı 20 gün oldu başlarda çok iyiydik onunla konuşurken bana karşı çok sıcak ve içtendi adeta beni büyüledi ama zamanla soğukluk girdi araya bana yazmadı belki 5 defa falan 2 3 gün aramadı sormadı beni. hep ben ilk adımı attım bu durumlarda. en son yine 2 gün beni aramadı sormadı ve 3.günün akşamında konuşmayalı ne yaptın özledim tarzında yazdı. daha önceleride yaptı bunu .hep ben yanlış anladım heralde dedim bak ne güzel konuşuyoruz soğukluk yokmuş dedim ama artık kaçıncı sefer oldu..neyse ben patladım bu böyle yazınca ben özlemedim dedim çok tersledim ama hakaret etmedim en sonunda kendine iyi bak hoşçakal dedim. aramız kötü konuşmamız bitmesin ama yinede falan dedim cevap vermedi. ben yine yufka yürekliyim ya akşam yazdım küstün mü dedim hiç cevap vermiyosun. ben sadece aramızdaki durum için onları yazdım dedim. küsmedim yok konuşmadığımız için çok mutluyum dedi. ben durumu anlattım bak bu yüzden sana bozuldum öyle tepki verdim ama daha 20 gün tanıdığın birinede anlatamıyosun falan bildiğin destan yazdım yarın bayram böyle olmasın küslük ağır birşeydir falan neler neler yazdım tonlarca mesaj attım aradım gece. bugün yine bir sürü mesaj attım sabahtan beri 50 kere aradım belki açmadı. ama twitterda birşeyler paylaşmış onları gördüm.şimdi yine aradım telefonu kapalı . nasıl gönlünü alabilirim küslüğe hiç dayanamıyorum ben ya bunu onada söyledim hemde milyonlarca kez. bide sadece adını soyadını okulunu telefon numarasını bide yaşadığı semti biliyorum. ona nasıl ulaşabilirim başka? (siz siz olun sakın bir akrep erkeğiyle ilişki yaşamayın bunlar böyleyse şimdiden ilerisini düşünemiyorum derlerdide inanmazdım)
Ee yani tatlim
Simdi bu kadar kapris yapoyosa dusun
Hatta sana tavsiye tanistigim birisine huysuz hallerinide gostwr bakalim seni ne kadar tasiyabilecek sana abla tavsiyesi herzaman agirdan al kendini
Cunku erkeklwrin dunyasi hayal edemiceginnkadar farkli dusuncelerle dolu
haklısın doğrular için teşekkür ederimben güle güle bu konu kapansın diye defalarca söyledim oda ne yaptım özür dilerim falan dedi konuşmadım kendine iyi bak dedim. ben çok kötü davrandım yani sonrasında onun böyle yapması çok normal aslında ama bende daha fazla taviz vermemeliyim
Iste oyle yaptigin icin ona basta cekici gelmissin ama sonra ilgi gosterdikce cekiciligini yitirmissin. Hatta su an gozunde yuzsuz durumuna dusuyorsun. Kusura bakma ama ben onun gozunden soyledim. Garip ama durum boyle.
ya peki şimdi acayip gurur yaptım ben ona sonsuza kadar siliceğimi ve sırf onu kırdığımı düşündüğüm için yazdığımı söyliceğim bir mesaj atmak istiyorum ya şimdi öfkem çok daha beter
çok sağol ablacım ne diyim. ama şimdide ben gurur yaptım ona yazasım var çocuk gibisin sırf seni kırdığımı düşündüğüm için yazdım sonsuza kadar siliyorum falan. pişmanım yazdıklarımdan
Yanlis yaparsin hemde cok.Bir an once iliskini kes diyorum ben sunun icin attim diyorsun. Ayy ona ne. O kim ki. Ben soyleyecegimi soyledim gerisini bilirsin.
Amann bosver gitsin
Siz nerde tanistiniz ki
tanışalı 20 gün oldu başlarda çok iyiydik onunla konuşurken bana karşı çok sıcak ve içtendi adeta beni büyüledi ama zamanla soğukluk girdi araya bana yazmadı belki 5 defa falan 2 3 gün aramadı sormadı beni. hep ben ilk adımı attım bu durumlarda. en son yine 2 gün beni aramadı sormadı ve 3.günün akşamında konuşmayalı ne yaptın özledim tarzında yazdı. daha önceleride yaptı bunu .hep ben yanlış anladım heralde dedim bak ne güzel konuşuyoruz soğukluk yokmuş dedim ama artık kaçıncı sefer oldu..neyse ben patladım bu böyle yazınca ben özlemedim dedim çok tersledim ama hakaret etmedim en sonunda kendine iyi bak hoşçakal dedim. aramız kötü konuşmamız bitmesin ama yinede falan dedim cevap vermedi. ben yine yufka yürekliyim ya akşam yazdım küstün mü dedim hiç cevap vermiyosun. ben sadece aramızdaki durum için onları yazdım dedim. küsmedim yok konuşmadığımız için çok mutluyum dedi. ben durumu anlattım bak bu yüzden sana bozuldum öyle tepki verdim ama daha 20 gün tanıdığın birinede anlatamıyosun falan bildiğin destan yazdım yarın bayram böyle olmasın küslük ağır birşeydir falan neler neler yazdım tonlarca mesaj attım aradım gece. bugün yine bir sürü mesaj attım sabahtan beri 50 kere aradım belki açmadı. ama twitterda birşeyler paylaşmış onları gördüm.şimdi yine aradım telefonu kapalı . nasıl gönlünü alabilirim küslüğe hiç dayanamıyorum ben ya bunu onada söyledim hemde milyonlarca kez. bide sadece adını soyadını okulunu telefon numarasını bide yaşadığı semti biliyorum. ona nasıl ulaşabilirim başka? (siz siz olun sakın bir akrep erkeğiyle ilişki yaşamayın bunlar böyleyse şimdiden ilerisini düşünemiyorum derlerdide inanmazdım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?