- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
Sizin hayatinizda suan bir akrep var mi?bayıldım bu yoruma burcunuuzu merak ettim sizin nedir??
Sizin hayatinizda suan bir akrep var mi?
Ve yay burcu olar arkadasim siz en zamandan beri birliktesiniz?
Baya bi dertliymissin be arkadas. Ne zamandan beri cikiyorsunuz ? Sen nedn boyle kuruntulu olmustun orayi kacirdim ben yaziyor mu yukaeda? Ama yine de cozmussn akrep erkegini az da olsa. Bnm 3 aylik bi iliskim vardi bufak bi hatam yuzunden kiyamet koptu ve kizginligindan artik beni istemeyip sevmedigi soyledi ve bn de inandim . 2 ay hic iletisim kurmadik. Gecen hafta mesj atti nasilsin diye birden problemleri konusmaya basladik ve hic sevgisi azalmamis cok kizginmis yeni gecmis. Ben inun sevdgnden fazla seviyorm ve bazn daha fazla ustune dusuyorm bu yuzden tekrardan adim atcagmi sanmis bklemis ama bn yapmayinca o gelmis dayanamamis. Gosterdgi buyk tpki icin ve bnm hatamdan once beni uzdugu konular icin ozur diledi bnde hatam icin ozur diledm ve tkrardan basladik. Inannir misin sanki hic ayrilmamisiz da sevgimz kuvvtlenmis bi ozenli bi ilgili anlatamam. Herlde herseye ragmn onu hala sevip bekleyince iyice guveni gelisti ve bunu da cok vurgulamaya basladi senden baskasiyla yapamam demeye basladi. Blmiyorum :) iyi oldu herlde o ayrilik birbirimizin kendimize ne ifade ettgni anlamis olduk. Bn ilk ayrildgmzda bi ay kendime gelememistim hergn agla hergn dpresyon. Cok sukur smdi cok iyiyiz nazar degmesin :) ama bn hala bi akrep olarak onu cozemedim :) o kadr sey okudum forumlardir burclardir..ve elimde degill kıskanclıgı astım hasetlige kadar gidiyor benim olay hasetligim yuzunden adam uyuyorum diye arasa bile telefonda tamam diyorum kapattıktan sonra kesin bir bayanın yanında kendisine mesaj atmıyayım diye uyuyorum diye yalan söylüyordur falan filan kafamda bırsuru sey kuruyorum edemı degilmi diye anlık foto istiyorum vs cok abarttım ama eilimde degill yaaaa bunu kaybetmek istemiyorumm oda yemn etmişti sana hata yapmıycam artık diye ama yinede en ufak ilgisizliginde baslıyorum paranoyaklıga artık asla öyle yersiz kıskanclıklar yapmıycam hep guencem erkegime ama gelde ona anlat işte defalarca bırdaha yapmıycam diye özür diledim her defasında affediyor 1 hafta iyi anlasıyorsam bır haftasonra yıne baslıyorum paranoyaklıga vs yıne bıtıyoruz tükettim ya cocugu yinede onu istiyorummmmmah bu forumaa derdime care olun diye üye olmustum taktikler tavsıyeler hep işe yaradı ama kendim içine ediyorum kendi elimle. birde cok güzel ilşki yürütüyormusum gibi millete taktik veriyorum yok valla benden ilişki milişki kurulmaz kızlar bu güvensizliğim kuskum paranoyaklıgımın sınırı yok bıktırdım onu bıktırdım aramaz aramaz bir aradımıda telde kavga dövüş baslatıyorum allahtan ki hep alltan alıyor ve cok sakin konusuyor ben kukruyorum resmen ama durduk yere degil işte sen hiç aramazsan bende aradıgında niye aramadıgının hesabını sorarım kıyameti koparırırm işte sabırlı olamıyorum oda bunu görmüyor kendi hatasını görmuyor direkt cok hesap soruyosun diyo ayol keyfimden mı soruyorum sen arayıp sormamıssın ki soruyorum niye bu eşitsizligi görmuyor ya birde avukat olacak adalet denilen kavramı bilmiyor yaptıklarına karsılık boyle davrandıgımı dusunemıyor
Baya bi dertliymissin be arkadas. Ne zamandan beri cikiyorsunuz ? Sen nedn boyle kuruntulu olmustun orayi kacirdim ben yaziyor mu yukaeda? Ama yine de cozmussn akrep erkegini az da olsa. Bnm 3 aylik bi iliskim vardi bufak bi hatam yuzunden kiyamet koptu ve kizginligindan artik beni istemeyip sevmedigi soyledi ve bn de inandim . 2 ay hic iletisim kurmadik. Gecen hafta mesj atti nasilsin diye birden problemleri konusmaya basladik ve hic sevgisi azalmamis cok kizginmis yeni gecmis. Ben inun sevdgnden fazla seviyorm ve bazn daha fazla ustune dusuyorm bu yuzden tekrardan adim atcagmi sanmis bklemis ama bn yapmayinca o gelmis dayanamamis. Gosterdgi buyk tpki icin ve bnm hatamdan once beni uzdugu konular icin ozur diledi bnde hatam icin ozur diledm ve tkrardan basladik. Inannir misin sanki hic ayrilmamisiz da sevgimz kuvvtlenmis bi ozenli bi ilgili anlatamam. Herlde herseye ragmn onu hala sevip bekleyince iyice guveni gelisti ve bunu da cok vurgulamaya basladi senden baskasiyla yapamam demeye basladi. Blmiyorum :) iyi oldu herlde o ayrilik birbirimizin kendimize ne ifade ettgni anlamis olduk. Bn ilk ayrildgmzda bi ay kendime gelememistim hergn agla hergn dpresyon. Cok sukur smdi cok iyiyiz nazar degmesin :) ama bn hala bi akrep olarak onu cozemedim :) o kadr sey okudum forumlardir burclardir..
Balik burcuyum ben. Ben de baska bi iliskim olsaydi iki haftada bile unuturdum. Aklimda sildigim an biterdu benim icin ama bu kisiyi silebilmek icin cok ugrastm daha dogrusu unutmak icin. Unuttugumu sandgm anlar oldu ama baktim ki oyle bisy yok. Ben sadece sevmiyorum sanirim otesini yasiyorum. Sozune kendine karakterine cok guvendigim biridir. zaten aile ortaminda tanistik beni en basndan beri cddiye aldi bnm de onu aldgm gbi. Benm bena soylemesine ragmen beni sevmedgine inanmam bi ayimdan fazlasini almisti. Sirf dedigi icin cnku cok sevdigini biliyordum. Bilmiyorum yani ayriyken bana yamuk yaptigiyla ilgiki rahat rahat espri bile yapar ki bunu yapabilmesi daha cok guvendiriyor cnku oyle bir durum olsaydi konusunu acmaya korkardidiye dusunuyoum ortaya cikmasndan korktugu icin. Gun icinde mesela bnle konusmadgi halde cevrimici oluyor bu ara basta blmiyodm nedenini sordm dedm cevrimici gorunuyosn yazmiyosn kendi telefonunun ekrani kirldigi icin eskiisni almis o da problemliymis. Hic suphe duymuyorm inanir misin. Oyle surekli de mesajlasmiyorz ki biz ayri sehirlerdeyiz yaztatilinde basladi aramzdakiler ve biz mesjlasmaya basladktan snra hic gorusemedk ve ben okuluma dindum. Uzaktan iliski yasiyoruz yani. Ve o da bana cok guvenir ve smdiye kadar kiskanmasi gereken gerckten cok az sey oldu ve onun disinda hic gereksiz kiskanclik yapmadi.iyiyiz suan cok sukur. Eskisinden daha da iyi goruyorum kndimizi hatta. Bi buyusu var bu isin ama cozemedm :) normalde bn de senn dedgn gbi hemen unutur hemen hevesm kacar geri donse de burnumun ucuyla bile ne diyo diye bakmazdm. Geri donusunde nasilsin diye mesajina sanki evlenme tklifi almisim gbi sevindm hissettm :) anormalim biraz sanirim :)Allah bozmasn vlla biz 11 ay oldu ama 1 haftdır konusmuoruz ayrıyız yani birsürü hakaret lnet ettk beddua ettm hep ona ama onlra ragmen bna hala acıklama yapma derdndeydi illa kendisini kanıtlayacak aklayacak dinleme denen birşey yokki bnde sinir esnasında kafayı yıorum resmen bidefa yalan soyledı guvenımı kırdı sonrasında hergun ozur dıledı affettıgmhalde senı uzdugum ıcn ozzur dıerm vs dıye hep duygusal ortam yaratıyordu ya tamam deyıp gecıstırıyordum hep tabı aramz guzeldı hergun daha snra bırsaat mesaj atmasın ya yıne yalan söyluyorsa ya uyuyorum dıyıp uyumuyorda bara faln gıtmısse dıye hep sorgulardım suphe süphe olusmya basldı artık affettıgm hlde gorusurduk mesela gunumz cok guzl gecerdı eve dönerken arabda ben baslarım hesp sormyaa sonr bı bkrm kavg edıyoruz hkaretler falan yagdırıorum o ıse hep cok nezaketlı bıktırdım artık ve en sn telfnda dedıkı senı hzytmda ıstıyorm ama hc mutlu etmıyosn huzr vermıosn skldım bu hesaplardan sorgulardan sana hata yapmayacagıma aılem uzerne yemn edıyorm onların olusunu opeym bıdaha hata yapmıycam ama benm yemınıme bıle ınanmıyosn olmuyo boyle bnı kıtaplarımla yalnz bırak vs dedı e bende gurur yapm bırsy dıyemedm tamm dedm kapattm. ertesi gun evımzın onune gelms ve aradı senden bırsy ıstıycem bnm ıcn yaprmsn dedı ne ıstıyosn ne ypacakmsm kımse ıcn bırsy yapamam dedm lutfn balkona ck dedı nıye cıkmıyorum ne karıstırıyorsun vs ddm cık lutfn ddı cıktım herhlde bnı evdemıyım degılmıyım dıye denetlemek ıstedı sonra baktı baktı gıttı bnde gerı ıceı gırdım delımı ne anlamadım hc donup sormadımda neydı bu yaptıgın dıye o gunden snra hıc aramadı bnde aramadım yazmadımda huzurda vermıyormusum zaten mutlu olsun ne diyim ilişkiyi 1 haft bosluga attıktan sonrada dönmesin yani ara verince sanıyorkı duzelıcek bnm bu kuskucu huyum halbukı daha cok suphe duyuyorm kımbılır 1 haftada kacc kızla tanıstı kacıyla yattıı. sn nasıl guvendın ıkı ay gorusmedıkten sonra bn hem unuturm okdr surede hemde guve flan klmaz ortada smdi iyiyseniz alllah daım etsın burcun neydı? ben cozdum evet ama bazen ayrıyken cok yabancı oluyo donup özür dilemeye cekınıyorum
ayyyyy hayatımm barıstıkk bugun geriii ay cok mutluyum yaa oda hıc bırakamıyorr gece yarsısı saat 4te canım kek cektı kalktım kek yapıyorum buna mesaj attım baktm buda en son 2 de gırms whatsappa bnde 4 te mesj attm cunku hep kızardım o saatlerde gırıp kımle knsuyosun dıye bende bırryandan kek yapıyrum bıyandan duygusallastım dedm soyle muhtac ama gururlu bır mesaj atayım işte hem onu ister hemde hala onu suclar sekılde mesaj attm tabı fazla uzn degıl kısa attımkı cok ta ezık gorunmek ıstemedm . gece uyums gormems mesajımı sabah aradı nerdeysen gel dedı gıttım konustuk barıstık bunu bir ara birileri netten rahtsz edıyodu bı bayan kufurler hakaretler tehdıtler oda savcılıga basvurdu ıp ıstedı ama kısınn kım oldugu hala ortaya cıkmadı erkekmı bayanmı onuda bılmıyoruz oyle kufurlu konusuyorkı bende bu yuzden hep kavga ederdım o kadr bayanla ne yasıyorsunda sonra boyle basına bela oluyorlar dıye hep kavga ederdım buda bıkmıstı artık kendısı rahtsz eden ınsandan baktım face kapatms ben daha önce kapat kullanma derdm kapatırdı 1 ay snra gerı acardı sınır olurdum sımdı de kapatmıs zzaten tıtter vs de yok kullanmayıda bılmıyo bıdahada acmıycam bune ya kadınlardan nefret edıyorum artık arzulu bır erkek olarak kadınlardan tıksındım ne ahlaksız bır karı omrumden omur caldı bıktım falan dedı ben yokken kımle bırlıkte oluyosun ddm yemne derm kadnlardan ıgrenıyorum artık kımseyle bırlıkte olmadm kmseyle knmsadım kmseyle gorusmedım al heryerdenkontrol et bak dedi inandım ama iyi oluyor valla ne kotuluk yapıosan buluyosun ıste dedm oyle dedm dıye ıste senn bana hıc emrhametn yok bnm psıkolojım bozuldu bu fake adres yuznden sen hıc destek olmuyosn benı sevmedgn cok acık vs vs yagdırdı bana işte oyle olmadıgımıda aslında kalbımden onun ıcn neler neler gectıgnı yazdm mesajda bir baktm sabahında affetms oyle merhametlılerkı cok kolay affedıyolar aslında ya ıkı masumıyet hemen tekrar donduruyor onları hıc gozyası dokmedm cıddı cıddı knstm ayyy mutluyummmmmmmmmmmm allah hepimiziin mutlulugunu daimm etsiinAyrica kuskunuzu aiyorm. Bana da yalan soylenseydi ben de guvenemzdm.uzun sure. Ama seviyorsanz sanki biraz daha tpkilerinizi kontrol etmeniz lazim. Bm gerckten guveninizi kazanmaya calistigini dusundum okuduklarindan. Verdiginiz sansi uygulamaya da calisin zarar vermeyin birbirinize derim ben.
Balik burcuyum ben. Ben de baska bi iliskim olsaydi iki haftada bile unuturdum. Aklimda sildigim an biterdu benim icin ama bu kisiyi silebilmek icin cok ugrastm daha dogrusu unutmak icin. Unuttugumu sandgm anlar oldu ama baktim ki oyle bisy yok. Ben sadece sevmiyorum sanirim otesini yasiyorum. Sozune kendine karakterine cok guvendigim biridir. zaten aile ortaminda tanistik beni en basndan beri cddiye aldi bnm de onu aldgm gbi. Benm bena soylemesine ragmen beni sevmedgine inanmam bi ayimdan fazlasini almisti. Sirf dedigi icin cnku cok sevdigini biliyordum. Bilmiyorum yani ayriyken bana yamuk yaptigiyla ilgiki rahat rahat espri bile yapar ki bunu yapabilmesi daha cok guvendiriyor cnku oyle bir durum olsaydi konusunu acmaya korkardidiye dusunuyoum ortaya cikmasndan korktugu icin. Gun icinde mesela bnle konusmadgi halde cevrimici oluyor bu ara basta blmiyodm nedenini sordm dedm cevrimici gorunuyosn yazmiyosn kendi telefonunun ekrani kirldigi icin eskiisni almis o da problemliymis. Hic suphe duymuyorm inanir misin. Oyle surekli de mesajlasmiyorz ki biz ayri sehirlerdeyiz yaztatilinde basladi aramzdakiler ve biz mesjlasmaya basladktan snra hic gorusemedk ve ben okuluma dindum. Uzaktan iliski yasiyoruz yani. Ve o da bana cok guvenir ve smdiye kadar kiskanmasi gereken gerckten cok az sey oldu ve onun disinda hic gereksiz kiskanclik yapmadi.iyiyiz suan cok sukur. Eskisinden daha da iyi goruyorum kndimizi hatta. Bi buyusu var bu isin ama cozemedm :) normalde bn de senn dedgn gbi hemen unutur hemen hevesm kacar geri donse de burnumun ucuyla bile ne diyo diye bakmazdm. Geri donusunde nasilsin diye mesajina sanki evlenme tklifi almisim gbi sevindm hissettm :) anormalim biraz sanirim :)
Kesinlikle oyle. O da bana demisti benm elde edemeyecegim kiz yok ama sen beni elde ettim.masumlugunla ve sevginle bumu degeri apayri.. ya biz iste iliskiyi uzaktan yasayinca boyle telefn disinda bi iletism araci olmuyor ve sanirim benmki daha mi inat ne bilemedm. Aslnda cogu konuda o da koly affeder ama bnm kozdrdgm ko u cok hassas oldgu bi konuydu anca gecto siniri :) bidaha tovbe. Dedm ama bidahakne bu kadr acimasz olursan bni bidaha boyle bulamazsn. O da dedi ltfn ayni hatayi bidaha yapma. Iyiyiz ya cok sukur uyumluyiz da cok cok seviyorum nu ve cikmaya basladktan snra hoc baksmamis olsak da o bakislari hala aklimda kac ay gecti.. daha bulusamadk iki aya goruscez insallah cok ozledm yaneye dıkkat ettım bıılıyor msn cevremde tam 7 cıft var evlı hepsıde akrep ve balık uyumu anlasılan akreplere gore ıdeal es bu balık burcları:) ev arkdsımda balıktı sevgılısı akreptı cocuk ıcn okulu bırktı 3 ay ıcınde nısan mısan dugun yaptılar apar topar. bence kıymetını bıl ahh ah ne cektm elde edeblmek ıcn kopuncda zoruma gıdıyor tekrar ıstıyorum benmde daha önce ılskım oldu 2 gnde unutup gıdıyorum acı cekmıyorum bıle ama bunda olmuyor yaa anlayamadm ah bu tutkuları varya aradakı cok pıs baglıyor
cokmu uzaksınz bırbırınızeKesinlikle oyle. O da bana demisti benm elde edemeyecegim kiz yok ama sen beni elde ettim.masumlugunla ve sevginle bumu degeri apayri.. ya biz iste iliskiyi uzaktan yasayinca boyle telefn disinda bi iletism araci olmuyor ve sanirim benmki daha mi inat ne bilemedm. Aslnda cogu konuda o da koly affeder ama bnm kozdrdgm ko u cok hassas oldgu bi konuydu anca gecto siniri :) bidaha tovbe. Dedm ama bidahakne bu kadr acimasz olursan bni bidaha boyle bulamazsn. O da dedi ltfn ayni hatayi bidaha yapma. Iyiyiz ya cok sukur uyumluyiz da cok cok seviyorum nu ve cikmaya basladktan snra hoc baksmamis olsak da o bakislari hala aklimda kac ay gecti.. daha bulusamadk iki aya goruscez insallah cok ozledm ya( akrep balik :) daim olur ons bizim de sizin de
15 saat en az :) peki bir sey sormak istiyorum . Ne yapiyorsun da 11 aydir yasadiginiz tatsizliklara ragmen birliktesiniz? Yani bir akrep erkegini nasil kendine baglarsin nasil elde tutarsin nasil o inadi kirarsin ya da nasil ask pitircigina donusturursun nedir bunun sirri?cokmu uzaksınz bırbırınıze
Yaa super soylemissiniz :) benim akrebe de biseyler yapsakSallamıyorum inadı tuttu mu öfkesi tuttu mu çok can sıkıcı oluyor bir şeyi kafaya taktı mı ya. Dün mesela 200 kez anlattım bir olayı yok anlamak istemiyor takmış sen telefonu suratıma kapadın sen böyle yaptın e peki öyle yaptım dedim hiç konuşmadım bugün sonra tek mesaj attım tatlı krizim geldi diye kocaman bir pasta yaptırmış, bir kutu da karışık çikolata kapıma getirmiş "Beni kimse senin kadar sevip çekemez, bana yaşattığın bu güzel günleri kaybetmek istemiyorum ben seninle bir bütünüm, bir erkek gibiyim. Daima seveceğim seni, ömrümce yanımda olur musun?" yazmış
Şimdi de aşkım demiyorum diye mızmızlanıyoruz mesela böyle de alınganlar.
Ama çoğu arkadaş doğru yazmış sevdi mi tam sever kavga edersin o kadar ateşli kavgalar edersin ama beni terk etcek mi bırakcak mı diye ciddi anlamda korkmadım hiç çünkü yapamam diyor itiraf ediyor kendi de. Mesela bu adam sana ciddi anlamda bağlanmış olsa 10 dk duramazdı mesaj atmadan cevap atmayı bırak. Yukarda verdiğim örnek dün gece oldu yani daha. Telefonu kapadım 15 tane mesaj geldi iyi misinden tut da başına bir şey geldi biliyorum şunu arıcam bunu arıcama kadar
Bak kalıbımı basarım o çocuk sana ders vermek için böyle yapıyor. Böyle bir huy benimkinde de vardı baktı hiç sallamıyorum o aldı dersiniSen de onun oynadığını oyna madem sen de ona ders ver. Ben de çok inatçıyımdır, pes etmeyeceğimi bildiği için onunki bana vız gelir tırıs gider. Hani sıkıysa aramasın bakalım 2-3 gün, kim kaybeder? Bunu ona hissettirdin mi gerisi kolay akrep erkeğiyle aşk inanılmaz heyecanlı, tutkuludur ya gözlerinde görürsün o ateşi
Diyorum ya sen aramasan bence eğer senden hoşlandığına eminsen o birkaç haftaya ses eder sana yeniden ama umursama gönderme yapma ordan burdan bu kız vaz mı geçti diye bir aklına düşsün, sonra daha taktikler veririz burdan kız ayıp ettin senin akrebi de bağlarız bir güzel yola getiririz
Akrep.erkegiyle ilgili size de danisabilir miyim :))
emm bunları okuyunca eski sevgilinizin kişiliğine dair izler de gördüm , evet diyeceksiniz burçla kişilik nasıl ayrılır filan ama ,,, bilemedim ,,,
benim akrep erkeğim bu kadar da katı değil belki de ondan kıyamadım yazmak istedim
demiştim daha önce , akrep erkeği kıskançtır , inattır , dediğim dediktir , bir şeyi kabullendiyse delillerle ancak ve ancak onu ikna edebilirsiniz vs vs... ama çok hassas bir noktası vardır aslında , içinden yaşar duygusallığını , aşkını verir bir kere sana , seni sahiplenir ve asla bırakmayacakmış gibi hissettirir sana... çok sahiplenir yani sevdiyse...
sinirlendiğinde ( ki maaşAllah o kadar az gördüm ki bunu ) benim akrebim bağırmaz , çağırmaz ( işte tam da bu özelliğinin kişiliğinden geldiğini düşünüyorumsende kendine hakim olabiliyorsan o an evet huzuru yakalamışsınızdır :)
ve arkadaşa şunda katılıyorum ki sevdiyse endişelenir , sana ulaşana kadar çabalar , ulaşamazsa da kavga etmek için eline sebep geçmiştir
şimdi, bence sen bu çocuğu başta tersledin ya , bu çocuk sana tavır yaptı zaten , şimdi sen onu araya araya bir güzel havalandırdın.. kızların dediği gibi sakın sakın arama... mesaj atma , kendine sahip ol , duygusal bir kadınsın anladığım kadarıyla ( bilirim zor olur bunu yapmak ) ama mecbursun.. ezdirme kendini canım..
benim eşim akrep burcu ben hayatımda bu kadar inat bir insan görmedim yani mesela birşeye yok dedi mi ölsem can çekissem sülale araya girse yine yok der çok zaman ağladım yalvardım birşeyleri yapmak için ama başta yok dedigi için asla geri dönmez bende üzüldüğümle kalırım ve çok da kindardir bir hata mi gördümu unutmaz kolay kolay barışmaz barıştımi da o hata mi her kavga da yüzüme vurur ha bunun bir de kıskançlığı var hemde hastalık derecesinde artık kıskançlığıni da anlatsam hepiniz şok olursunuz resmen manyak bir eşim var
Ben bes seneye yakin suren bir iliskide akrep burcu magduruyum. İnanilmaz acimasizdir. Askindan olse bile bu degismez. Akrepler icin sevdigine kiyamamak diye bir sey yoktur. Ofkelenince karsisinda uzuntunden ol istersen, o an vicdani sizlamaz. Eger duygusal hassas bir insansan cok yipranirsin. Sevdigi zaman olumune sever, aldatmaz. Sevgisinin buyuklugunu, sana olan sadakatini olcmeye gerek duymazsin. Arada ne yasanirsa yasansin, ne kadar buyuk kavga edilirse edilsin beni terkeder mi, sevgisi azalir mi, gider mi diye endiselenmezsin. Bir kere sevdi mi olene dek yaninda kalir. Ama asla sevilmedigini hissettirmeyeceksin. Bundan suphe ettigi zaman askini kalbine gomer ve gider.
Akreple kavga etmek cok yipraticidir. Zayif noktani hemen bulur ve ustune gider. Bel altindan vurur. Seni ofkelendirmek icin her yolu dener. Aslinda kavgalarin temeli onu uzecek ya da endiselendirecek bir sey olmasidir. Kendisi uzuldu ya. seni de uzmek icin elinden geleni yapar. Sen de ofkene yenik dusersen dunya savasi siddetinde kavgalar olur. Asla sinirlenmeyeceksin. Ofkesinin altindaki gercek nedeni bulman gerek. Yeterince ilgi gostermedin mi, onu kiskandiracak bir sey mi yaptin, saka yaptin da alindi mi, genelde sebep boyle bir seydir ama bunu anlayamazsan alakasiz bir seyden dolayi kavga ediyoruz sanirsin. Kavga esnasinda asla sinirlenmeyeceksin, sakin olacaksin ve onu da sakinlestirecek seyler soyleyeceksin. Pofpoflayacaksin yani. Ancsk oyle yatisir. Yatistiktan sonra sakince konusup derdi neymis ogrenebilirsin. Eger inatlasirsan bittin. Acisini cikaracagindan emin olabilirsin. Sinirini yatistiramadiysan telefonu acmamalar kusmeler olacaktir. İstersen 50 degil bin kere ara hic farketmez. Boyle bir durumda onu cok sevdigini ama bu tur davranislarin seni ondan soguttugunu, senin ona olan sevgini yoktan yere harcadigini, sakinlesince bu konuda konusmak istedigini soyle ve kapat ya da mesaj at. Puf noktasi senin onu sevdigini bilmesi ama bu sevginin sonsuz olmadigini ve davranislarindan dolayi kaybedebileceginden korkmasi. Seni kaybetmekten korkarsa asla kusluk kapris vs yapmayacaktir. Cok zordur akrep ama sadakat ve bitmeyeceginden emin olabilecegin sevgi acisindan tektir. Ben dayanamadim. Su an ayriyiz. Psikolojimi alt ust etti. Onu nasil idare edebilecegimi cok iyi biliyorum su an ama ben de kova burcuyum. O kadar dikkafaliyimdir ki inat yapan birini alttan alamiyorum. Ne dusunuyorsam o an soylemezsem catlarim. Anlattiklarimi uygulayamayacagini dusunen arkadaslar akrepten uzak dursun. Herkesin harci degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?