Ağzımı Şapırdatıyormuşum!

Tabiki de bozulurum ama yine de dikkat ederim dedim arkamı dönüp.. kahkahalarla mı karşılamalıydım.. beni itip kolunu çekmek ne oluyor? Ben onun beni itmesine kızdım.. Ayrıca evet o götürecek evimden nasıl aldıysa bırakacak ben elimde bi ton eşyayla üstelik otobüs kartım yokken toplu taşıma mı arayacağım..

Katlanmasaymis.
Alti ustu dediginiz sey agiz sapirdatmak. Karsinizda biri sapir supur yemek yesin 8 ay guzel olmaz bence. Ben de bi Brad Pitt degilim nihayetinde demezsiniz o an
Katlanmasaymis deyip olmuyor. Biz kadınlar nelere katlanıyoruz. Bu kız da misafirlige gitmiş sevgilisinin evine binbir hevesle. Her lafın yeri zamanı vardır. Başka zaman da uyarabilirdi. Geceyi zehir etmiş özetle.

Kusura bakma haksızsın ağız şapırtısına bende deli oluyorum annemle bile tartışıyorum bu konuda ki sevgilin seni gayet kibar uyarmış aşırı tepki vereceğini bildiği için diyememiş ve en sonunda dayanamamış çünkü kraker zaten sesli yenen bir yiyecek üstüne ağız şapırtısı şu an ben buradan bile sinirlendim yanımda olsan delirirdim sanırım

Katlanmasaymis deyip olmuyor. Biz kadınlar nelere katlanıyoruz. Bu kız da misafirlige gitmiş sevgilisinin evine binbir hevesle. Her lafın yeri zamanı vardır. Başka zaman da uyarabilirdi. Geceyi zehir etmiş özetle.
Katlanmayin iste efendim,sonradan lafini yapinca bir kiymeti kalmiyor. Her seyin usulunce paylasilmasindan yanayim ben. Zaten konu sahibi kendisi rezil etmis geceyi,trip yaparak kalkip esya toplayan insan cikar giderdi de. Blofe hacet yok

abiki de bozulurum ama yine de dikkat ederim dedim arkamı dönüp.. kahkahalarla mı karşılamalıydım..
Söyleyince trip atmışsın işte yeme bizi oda ne yapsın aman ne halin varsa gör demiş şimdide kalkmış beni evime götür diye naz yapıyorsun koskoca kızsın istesen bal gibi de gidersin

Her gün özenle yemek yaptım evi temizledim hevesle.. o an uyarsa zaten tamam derdim ama binbir trip yapıp uzak duran kendisi yatağa yatınca söyledi yine tamam dikkat ederim dedim ve arkamı döndüm.. zaten akşamdan kalan bir bozulmuşluğum var uzak durduğu için.. yatakta söyleyince de niye şimdi rahatsız oldu diye düşünüp bozuldum ona batmaya başladım gibi geldi ve evime gitmek istedim.. öfleyerek beni itmesine gerek yok misafir olduğum evde.. niye bu kadar tepki aldım anlayamıyorum.

ağzını şapırdatanlara tuvalet terliğiyle vuranlar derneği başkanı geldii.yani bacım bir olay bu kadar abartılır.adam güzellikle söylemiş.ayrıca kolu kötürüm mü kalsın kolunun üzerine insan yatmış herhalde çekse gelmez.ben benim koluma sevgilim öyle yattı mı sırtından depikleye depikleye kolumu alıyorum bir kere ses etmedi çünkü neden etsin? başka yolu yok o kolu kurtarmanın.valla kimse her yolu bilmiyor, ama herkes her yere gidebiliyor.taksi 150 tuttuğuna göre il değiştirecek bir mesafede oturmuyorsunuz.o kadar sinirliysen al 3-5 eşyanı at çantana gerisini sonra alırsın.iett'nin de sitesine girince şurdan şuraya gidicem diye işaretliyorsun sana 15 tane rota ve araç çıkartıyor.toplu taşıma kartı da her akbil dolduran büfede satılıyor.kısacası senin niyetin yok gitmeye hala trip peşindesin bu konuda da.haksız kere haksızsın, allah adama sabır versin.

Ayy aynen bende aynıyım inan dolmuştaydım bir kere en önde bir amca tespih çekiyor çıt çıt çıt ses çıkarıyor dolmuşta uğultu hakim ben o sese kitlendim ellerim terledi resmen çok kötü bir şey

Valla keşke benim hayatıma girenler de bir hatam olduğunda ya da hoşlarına gitmeyen bir durumda beni uyarsalardı arkamdan konuşmak yerine. Ne güzel iletişim kurmuş düzgünce söylemiş bildiğin trip atmışsınız yüzüm dönük uyuyamıyorum diye onca ay uyudunuz da şimdi mi uyuyamadınız madem öyle?

Dün eşim ben oğlanı uyuturken sakız çiğniyordu. Ama ne çiğnemek. Elim ayağım boşaldı. Sakızın diş arasına giriş çıkış anı kulağımda çınladı. Ben sevgilinizi anlıyorum. Yine hafif tepki vermiş. Ben direkt saldırmamak için zor tutuyorum kendimi. Sofrada biri yaparsa yemeden kalkarım. Jelibon yemem, yedirmem. Cak cak ses çıkaracak herhangi bir gıda varsa ortamı terk ederim.

İnanın o sinir bozukluğu elinde değil. İyi yine sadece suratı düşmüş. Kişisel algılayacak bir şey yok. Burun deliklerin neden büyük demiyor adam sonuçta.

Kolunu bir gövdenin altından çekmeye çalışınca da o gövde sarsılır. Darp raporu alıcam diyeceksiniz neredeyse.

O ağız sapirdamayacak,ne olursa olsun yemek yerken dikkat edilecek. Öyle takintiliyim,öyle gaddarim bu konuda oğlum 9 yaşında uyardigin halde yineleyince sapirdatmayi sofradan kaldirmisligim var. İyi ki benim yanımda degilmissiniz uyarımin üzerine böyle tepki vermiş olsanız,sizi eve ben birakirdim gecenin bir vakti.Sevgiliniz sabırlı adammış.

Bir de sırf o ses çıksın diye özellikle iri taneli kehribar tesbih alıyorlar. Onca insan onun keyif aldığı sesi dinlemek zorundaymış gibi sanki.

Biri tokat yer normal der , biride adam kolunu cekmis boynunun altindan kiyameti koparirne guzel hayatlar

Yaw bebegim kolumun uzerinde uyuduysa hafiften sirtindan ittirerek kolumu cekerim boynunun altindan -ki ittirmeden cekersem kafasi arkaya dogru gelir kolumu cekerken. Yani bunda abartilacak birsey yok.

Ha sevgilin keske yerken soyleseymis ama demekki adam senden ne kadar korkuyosa cesaret edememis

Ha bence tamam dikkat ederim dedikten sonra sarilip uyumak varken resmen isi yilan hikayesine cevirmssin. Evet sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…