Haklı.Ben herşeye çok büyük tepkiler veriyormuşum öyle diyor..
Katlanmasaymis deyip olmuyor. Biz kadınlar nelere katlanıyoruz. Bu kız da misafirlige gitmiş sevgilisinin evine binbir hevesle. Her lafın yeri zamanı vardır. Başka zaman da uyarabilirdi. Geceyi zehir etmiş özetle.Katlanmasaymis.
Alti ustu dediginiz sey agiz sapirdatmak. Karsinizda biri sapir supur yemek yesin 8 ay guzel olmaz bence. Ben de bi Brad Pitt degilim nihayetinde demezsiniz o an
Katlanmayin iste efendim,sonradan lafini yapinca bir kiymeti kalmiyor. Her seyin usulunce paylasilmasindan yanayim ben. Zaten konu sahibi kendisi rezil etmis geceyi,trip yaparak kalkip esya toplayan insan cikar giderdi de. Blofe hacet yokKatlanmasaymis deyip olmuyor. Biz kadınlar nelere katlanıyoruz. Bu kız da misafirlige gitmiş sevgilisinin evine binbir hevesle. Her lafın yeri zamanı vardır. Başka zaman da uyarabilirdi. Geceyi zehir etmiş özetle.
Söyleyince trip atmışsın işte yeme bizi oda ne yapsın aman ne halin varsa gör demiş şimdide kalkmış beni evime götür diye naz yapıyorsun koskoca kızsın istesen bal gibi de gidersinabiki de bozulurum ama yine de dikkat ederim dedim arkamı dönüp.. kahkahalarla mı karşılamalıydım..
Katlanmasaymis deyip olmuyor. Biz kadınlar nelere katlanıyoruz. Bu kız da misafirlige gitmiş sevgilisinin evine binbir hevesle. Her lafın yeri zamanı vardır. Başka zaman da uyarabilirdi. Geceyi zehir etmiş özetle.
Ayy aynen bende aynıyım inan dolmuştaydım bir kere en önde bir amca tespih çekiyor çıt çıt çıt ses çıkarıyor dolmuşta uğultu hakim ben o sese kitlendim ellerim terledi resmenEvet haksızsınız. İnsan sevgilisine rahatsız olduğu şeyi söyleyemeyecekse ya da söylediğinde trip yiyecekse nasıl bir arada yaşamanın formülünü bulacak. Ağız şapırdatması, çekirdek çitlerken çıkan ses veya genel olarak söyleyeyim tekrarlanan seslerden aşırı rahatsız oluyorum. İçimden karşımdaki insanı resmen boğazlamak geçiyor. Bu bir rahatsızlık adı; misofanya. Araştırabilirsiniz internetten. Malesef bu tip sesler çıkmaya başladığında tek odağımız o ses oluyor. İşin içinde rahatsızlık olmasa bile ağız şapırdatarak yemek yemek çok çirkin zaten.
Bu problemi söyledikten sonra bozulup tepki verdiğiniz çok belli. O da bunu dile getirdiği için tepki verdiğinizi anlamış ve kızmış. Bir de alttan almış her şeye rağmen. Gitmek isteseydiniz de tek başınıza giderdiniz. Kraker çekirdek tarzı ses çıkaran şeyler yerken onun da yemesini sağlayın o zaman sizin seslere odaklanmaz. Ağız kapalı yemek yiyip şapırdatmayı da bırakın.
Bir de sırf o ses çıksın diye özellikle iri taneli kehribar tesbih alıyorlar. Onca insan onun keyif aldığı sesi dinlemek zorundaymış gibi sanki.Ayy aynen bende aynıyım inan dolmuştaydım bir kere en önde bir amca tespih çekiyor çıt çıt çıt ses çıkarıyor dolmuşta uğultu hakim ben o sese kitlendim ellerim terledi resmençok kötü bir şey
Tespitin dibiYani demek ki adam söylememekte haklıymış diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?