- 29 Eylül 2014
- 9.078
- 17.324
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemek yerken şapırdatanlar neyse de doğal olarak ses çıkaran yiyeceklerden rahatsız olanları anlamıyorum. Şuan elma yiyorum. Yalnızım ve o katur kutur sesi çıkarmamak için sessizce yemeyi denedim malesef olmuyor.Şapır şupur yemek yiyenleri, elmayı ısırarak katur kutur yiyenleri o anda öldürmek istiyorum. Sevgiliniz rahatsız olmuş ve gayet kibar ifade etmiş.Eşim elma yerken nasıl cinnet geçirdiysem elmayı alıp atmıştım.Bunu söylemememin sebebi insanlar bu derece rahatsızlık duyabiliyor saygı duymalısınız.
Keşke çözümü olsada bulsak tek çözüm o ortamdan uzaklaşmak ve buna herzaman imkan olmayabiliyor maalesefyemek yerken şapırdatanlar neyse de doğal olarak ses çıkaran yiyeceklerden rahatsız olanları anlamıyorum. Şuan elma yiyorum. Yalnızım ve o katur kutur sesi çıkarmamak için sessizce yemeyi denedim malesef olmuyor.
Yani elma ses çıkarıyor diye ben illa "ÖLDÜRMEK İSTEYEN" insanlardan kaçacak mıyım ?
Siz rahatsızlığınıza çözüm bulsanız olmaz mı ?