Ağzımı Şapırdatıyormuşum!

Herkes ağız şapırtısından rahatsız oluyorsa, kim bu ağız şapırdatanlar. Ben de hiç sevmem, takarım ve sinirlerim bozulur, ters davranırım hemen. Sevgilin haklı, dikkat et bence.

yemek yerken şapırdatanlar neyse de doğal olarak ses çıkaran yiyeceklerden rahatsız olanları anlamıyorum. Şuan elma yiyorum. Yalnızım ve o katur kutur sesi çıkarmamak için sessizce yemeyi denedim malesef olmuyor.
Yani elma ses çıkarıyor diye ben illa "ÖLDÜRMEK İSTEYEN" insanlardan kaçacak mıyım ?
Siz rahatsızlığınıza çözüm bulsanız olmaz mı ?

Gercekten herşeye büyük tepkiler veriyorsunuz...
Elinizde telefon var haritasini açtığınız zaman nereye gitmek istiyorsanız yaziyorsunuz ve seçiyorsunuz araba ile mi, toplu tasima ile mi yoksa yürüyerek mi... Imkan çok yeterki beklentiler olmasin...

Ağzını şapırdatan olursa masadan kalkıyorum, kalkamazsam kulaklık takıp müzik dinliyor gibi yapıyorum. Midemi kaldırıyor, nefret ediyorum. Bence sevgiliniz sizi gerçekten seviyormuş. Haksızlık etmeyin.

Keşke çözümü olsada bulsak tek çözüm o ortamdan uzaklaşmak ve buna herzaman imkan olmayabiliyor maalesef
Ben söyleyemem karşımdakine içim içimi yer bian önce bitsin diye dua ederim eğer o odadan çıkamıyorsam

Adam mecbur mu canim benim agiz sapirdatması sevmeye? Sevmiyorsa uyrarir hakli, siz de hazzetmediginz davranislari konusunda uyarin acik bi iliski olur boylelikle. Ayrica 150 tl ye bi zahmet kiyın ve kendiniz gidin madem gurur yaptiniz arkasinda durun bu davranisin.

8 aylık misafir mi olur adam haklı yani yavaş yavaş batmaya başlamissiniz adama ....basima kaldı diye düşünüyordur belkide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…