Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi ne ilgilendirir, bizi ne ilgilendirir?Biri de demiyor ki napıyosun adamın evinde
Niye evli gibi herşeyini yaptınız Zaten aranız bozukmuşHer gün özenle yemek yaptım evi temizledim hevesle.. o an uyarsa zaten tamam derdim ama binbir trip yapıp uzak duran kendisi yatağa yatınca söyledi yine tamam dikkat ederim dedim ve arkamı döndüm.. zaten akşamdan kalan bir bozulmuşluğum var uzak durduğu için.
Nasilsa siz sorarsiniz diye dusunmustukBiri de demiyor ki napıyosun adamın evinde
Biri de demiyor ki napıyosun adamın evinde
Cahil prensesAyy 80lik takma dişli neneler gibi sapırdatmak ne ya bende hic haz etmem
Ayrıca evime nasıl gidlir bilmiyorum ne demek yahu evinizin adresini bilmiyormusunuz nasıl bir prensessiniz
Kaprisli de olabilir :)Cahil prenses
Benim ilgilenmem de sizi ilgilendirmezSizi ne ilgilendirir, bizi ne ilgilendirir?
Ha ha.Nasilsa siz sorarsiniz diye dusunmustuk
Gereksiz duyar kasmak için kasmayın bu kadar kendinizi, ne hali varsa görür herkes banane, yorumum konu sahibine dert olsun ona buna değil. Sevgilimle evi olmasa da bi yerde kaldım bu arada öyle dediğiniz gibi cıks mıks değil yani. Bana tavsiye verecek konumda değilsiniz yani bilginiz olsunSoru ya da dert "sizce sevgilimin evinde kalmalı mıyım?" olsaydı şahsım adına fikir belirtirdim. Ancak konuda öyle bir soru göremedim. Dolayısıyla adamın evinde ne yapıyorsun diye sormadım. Asıl soru şu ki, ağız şapırtısının konu edildiği bir yazıda siz nasıl adamın evinde kalma kısmını düşünebildiniz? Durun tahmin edeyim. Çünkü siz evlenmeden kimsenin evinde kalmadınız. Bekarsanız asla kalmazsınız. Herkes de sizin gibi yaşamalı ve düşünmeli. Aksine ne cüret!
Muhtemeldir ki bu yorumumdan da benim inancımın ve yaşam tarzımın bu gibi durumlara müsait olduğunu düşüneceksiniz. Cıks, değil. Evlenene kadar sevgilimin evinde hiç kalmadım. Ancak kalana da niye kaldın demedim.
Hayat bunlara takılmayınca daha güzel, tavsiye ederim.
Biri de demiyor ki napıyosun adamın evinde