- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
- Konu Sahibi Ckolatakistihikayem
-
ewet canım nasıp hepımız için. sen kac yıllık ewlısınInslalah o zaman tüp bebekte olur diye bzide cok umitliyiz ama allah nasip ederse
Siz gorusmeye gitmedinizmivalla acıkcası ılk görüşme benı cok gerıyor. doktor ne dıyecek surec ne kadar olucak hemen yumurta mı toplayacak bunlar hep sıkıntı
ewet canım nasıp hepımız için. sen kac yıllık ewlısın
yok canım daha gıtmedım ben telefonla konustum sadece ekımde gidicezz insallahSiz gorusmeye gitmedinizmi
Adetliyken cagiriyor zaten sonra kontrol ediyor sana uygun tedavi yontemini baslatiyor ben hemen ignelere baslariz demistim ama asilamadan kalan 1 tane catlamamis yumurtam varmis onu eritmeye calisiyoruz su anSiz gorusmeye gitmedinizmi
Estrofem nedir? Uzun protokole adetin 21. Günü başlanıyor kısa ise adetin 3. GünüMerhaba bende 11 ağustosta tüp bebek tedavisine basladim 9 gun estrofem kullaniyorum günde 3 doz kısa yada uzun protokol hangisi uygulanicak bir fikrimde yok
Olsun insanın canını elbette sıkıyor engellenemez bir şey ama rahat ol gerçekten o kadar güzel ki değerleriniz. Bol bol Esma çekin inanın rahatlayacaksınız. Yaşınız kaç ?24 aydir evliyiz olucakti
23 yasındayınOlsun insanın canını elbette sıkıyor engellenemez bir şey ama rahat ol gerçekten o kadar güzel ki değerleriniz. Bol bol Esma çekin inanın rahatlayacaksınız. Yaşınız kaç ?
Estorfemi ben normalde rahim ince oldugu ay kullaniyordum ama bu ay doktorum 9 gun ve gunde 3 doz kullanmami istedi kucuk folikül kistim icinmis ben oyle anladim birde rahimi besliyor bu hap tüp bebek tedavisinde kullaniliyor bu hapEstrofem nedir? Uzun protokole adetin 21. Günü başlanıyor kısa ise adetin 3. Günü
Daha çok küçüksünüz ben sizin yerinizde olsam uzatır ayaklarımı film seyreder kitap okur her saniyenin tadını çıkarırım. Ben 37 yaşındayım 1 yıllık evliyiz. Korkma korkma küçük yaşta kendini yıpratma değerlerin de süper olacağı zamanını bekliyor tatlı bebeğin23 yasındayın
Evet gercekten oyle ama etrafimdaki herkes cok kolay hamile kalinca dioyrum gercektne bir problem var demekki esimde bende cok istiyoruz ve hani beklemek bizi daha cok yipratiyor aşılamada olmayıncaDaha çok küçüksünüz ben sizin yerinizde olsam uzatır ayaklarımı film seyreder kitap okur her saniyenin tadını çıkarırım. Ben 37 yaşındayım 1 yıllık evliyiz. Korkma korkma küçük yaşta kendini yıpratma değerlerin de süper olacağı zamanını bekliyor tatlı bebeğin
SİZ HANGI MERKEZE GİDİYORSUNUZAdetliyken cagiriyor zaten sonra kontrol ediyor sana uygun tedavi yontemini baslatiyor ben hemen ignelere baslariz demistim ama asilamadan kalan 1 tane catlamamis yumurtam varmis onu eritmeye calisiyoruz su an
EurofertilSİZ HANGI MERKEZE GİDİYORSUNUZ
İstiyorsan tabiki beklemeyeceksin ama stresli değil. Amh Değeri 0.03 olan bir anneyi seyrettim geçenlerde bak 0.03 ile tüp bebek tedavisinde sadece 2 yumurta oluşuyor ve ikisi de dölleniyor. Olacak olunca her şekilde oluyorEvet gercekten oyle ama etrafimdaki herkes cok kolay hamile kalinca dioyrum gercektne bir problem var demekki esimde bende cok istiyoruz ve hani beklemek bizi daha cok yipratiyor aşılamada olmayınca
Hmm anladımEurofertil
Eurofertil
Gercekten oyle benm amh 3.56İstiyorsan tabiki beklemeyeceksin ama stresli değil. Amh Değeri 0.03 olan bir anneyi seyrettim geçenlerde bak 0.03 ile tüp bebek tedavisinde sadece 2 yumurta oluşuyor ve ikisi de dölleniyor. Olacak olunca her şekilde oluyor
Maaşallah çok güzel sen elinden geleni yap gerisi Allah’ın takdiri hiç endişe etme bol zikir Çek bak her şey nasıl da güzel olacakGercekten oyle benm amh 3.56
Tesekkur ederim surekli dua ediyorum zaten allah büyükMaaşallah çok güzel sen elinden geleni yap gerisi Allah’ın takdiri hiç endişe etme bol zikir Çek bak her şey nasıl da güzel olacak
HADİ HAYIRLISI GÜZEL SONUÇLAR ALMAN DİLEGİYLEmerhaba bende pazartesı opu ıslemı aldım ve persembe gunu transfer ıslemım gerceklesecek inanın heycandan yerımde duramıorum bı yandan da korku var ne olacak ne bıtecek dıye
inşallah rabbim isteyen herkese nasib etsinHADİ HAYIRLISI GÜZEL SONUÇLAR ALMAN DİLEGİYLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?