Ağustos eylül tüp bebek yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Estrofem nedir? Uzun protokole adetin 21. Günü başlanıyor kısa ise adetin 3. Günü
Estorfemi ben normalde rahim ince oldugu ay kullaniyordum ama bu ay doktorum 9 gun ve gunde 3 doz kullanmami istedi kucuk folikül kistim icinmis ben oyle anladim birde rahimi besliyor bu hap tüp bebek tedavisinde kullaniliyor bu hap

Daha çok küçüksünüz ben sizin yerinizde olsam uzatır ayaklarımı film seyreder kitap okur her saniyenin tadını çıkarırım. Ben 37 yaşındayım 1 yıllık evliyiz. Korkma korkma küçük yaşta kendini yıpratma değerlerin de süper olacağı zamanını bekliyor tatlı bebeğin

Evet gercekten oyle ama etrafimdaki herkes cok kolay hamile kalinca dioyrum gercektne bir problem var demekki esimde bende cok istiyoruz ve hani beklemek bizi daha cok yipratiyor aşılamada olmayınca

Evet gercekten oyle ama etrafimdaki herkes cok kolay hamile kalinca dioyrum gercektne bir problem var demekki esimde bende cok istiyoruz ve hani beklemek bizi daha cok yipratiyor aşılamada olmayınca
İstiyorsan tabiki beklemeyeceksin ama stresli değil. Amh Değeri 0.03 olan bir anneyi seyrettim geçenlerde bak 0.03 ile tüp bebek tedavisinde sadece 2 yumurta oluşuyor ve ikisi de dölleniyor. Olacak olunca her şekilde oluyor

merhaba bende pazartesı opu ıslemı aldım ve persembe gunu transfer ıslemım gerceklesecek inanın heycandan yerımde duramıorum bı yandan da korku var ne olacak ne bıtecek dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…