- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Herkesde değişiyordu ağrı,Baş ağrısı olmadı bende
Sen kaç ml, kaç gün kullanmıştın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesde değişiyordu ağrı,Baş ağrısı olmadı bende
Yok yapmadı sen ne zaman başladın ki15 gün 225 ml mi kullandın?
Baş ağrısı yapmış mıydı?
İlaçların dozuna göre büyüyüp küçülüyor bilemedim ki size neden öyle dedi bana bişey dememişti inş zencefil çayı iyi gelmiştirZencefili bilmiyordum içeyim, sağ olasın.
Adetliyken alttan baktığında yumurtalık boyutuna ne demişti Dr, bana küçük dedi de.
Ya benimde 14 taneden 8ine mikro enj yapilmis ertesi gune sadece 4 tane kalmis cok uzuldum insallah hepsi yola devam ederDun toplanan 6 yumurtadan 5 tanesi dollenmis. Insallah 4.gune kadar dusmez ya
Çok teşekkür ederim, çatlatma iğnesi olacak inş Rabb'im nasip eder, sende olmuşsundur onda nasıl belirtiler oluyor?İlaçların dozuna göre büyüyüp küçülüyor bilemedim ki size neden öyle dedi bana bişey dememişti inş zencefil çayı iyi gelmiştir
Hangi ilaci verdi doktorSorunumuz ayniymis benim eşim 3 kere sperm testi verdi 2.sidne hiç sperm cikmadi 3.sunde doktor ilaç vermişti onu kullandi sonra sperm sayısı 1.5 milyon çıktı doktorda seninn yumurta toplama ameliyatı olacağın gün eşinde test verince gene sperm cikarsa sorun yok eğer çıkmazsa onuda seninle ayni anda mikro tese yapicaz dediler genetik testinizde esiniz birşey ciktimi
Fsh icin ne verdiHiç ilaç kullandimi eşiniz biz hepsini ayni hastanede yaptridik evet bizimde Bütün testelrimiz normal sadece fsh degeri yüksekti oda ilaç kullaninca normale döndü bize hiç dondurulalm filan demediler spermleri büyük ihtimal gene sperm çıkışı olur dedi doktor devlet hastanesindeki yoksa özel hastanedemi tedaviniz bizim devlet hastanesinde
Klomen verdiHangi ilaci verdi doktor
merhabalar kızlar birşey sormak istedim. Ben de yeni tüp bebeğe başlamaya karar kıldım değerlerim çok düşük özellikle e2 7 amh 0.10 ila 0.07 arasında gdip geliyor. Yanlız ben amh dan çok e2 ye takıldım:) Merak ettiğim şey şu .Tüp bebek tedavisinde kullanılan gonal f manpur gibi ilaçlar e2 değerini yükseltiyor mu ?Benimde 5. günüm e2 değerim 632 çıkmış yumurtaların boyutu da 8 9 10 ölçtü. gonal f 150 yapıyodum onu 75 e düşüreceğim yarın. Cetrotide çarşamba yapıcam. Perşembe kontrolüm var. Bakalım nasıl ilerleyecek. Moralini bozma canım güzel gelişir inşallah. Kötü düşünme.
Merhaba ben daha önce gonal F kullandım ve ilaç e2 değerini yükseltiyor tabi içini ferah tut teravinde hayırlı olsun inşmerhabalar kızlar birşey sormak istedim. Ben de yeni tüp bebeğe başlamaya karar kıldım değerlerim çok düşük özellikle e2 7 amh 0.10 ila 0.07 arasında gdip geliyor. Yanlız ben amh dan çok e2 ye takıldım:) Merak ettiğim şey şu .Tüp bebek tedavisinde kullanılan gonal f manpur gibi ilaçlar e2 değerini yükseltiyor mu ?
Mesela bana bunun için işlem yapmanız lazım dedi histeroskopi yapmak lazım dediHayır olmadım. Rahim filminde arkuat yani hafif rahmin üstü hafif basık çıktı ama bu sorun olmuyomuş bi şey yapmadı o yüzden
Merhaba cetroid nerede buldunuz acabaMerhaba bende 4.gundeyim ilk kontrolüm bugundu çok iyi büyümüş cetroid diye
2 .iğne daha verdi ve gonal f 300 e devam
p .tesi kontrol çarşambadan toplarız dedi
Tedaviyi hangi ilde görüyorsunuzMerhaba cetroid nerede buldunuz acaba
Merhaba,benim de yaş 28 ,amh 5 ,aynı durumu yaşadık bu temmuz ayında ,eşimde morfoloji 1,ilerş hız %20 idi, 14 tane toplandı, 8’i işleme alındı, 1. Gün 2 tane embriyo oluştu. 1 tanesi 3. Günde kaldı,diğeri 4. Günde kaldı, gelişemedi. Sebebini yumurta kalitesine bağladılar. Siz sonrasında ne yaptınız tekrar denediniz mi? Aynı sonucu almaktan korkuyorumİyi gidiyor dedi ise guzel bir haber benim döllenme haberini verdikten sonraki her gün aramalarında embriyolar düşük ve orta kalite ilerliyor demişti hiç iyi kalitede embriyo olusmamisti inşallah sizin iyi gidiyor dedilerse iyidir çok şükür inşallah hayirla sonuçlanır
Merhaba nasılsın sende doğum yapmışsın hayırlı olsunEmre hoca basımıza gelen en güzel sey idi bu süreçte
Maşallah ya problem neydi tedavi olmanızın peki doktorunuz kimMerhaba kızlar sizi güzel haberlerim var. Bayadır bu sayfaya girmiyorum. Bu başlığı açtığımda çaresizdim. Çok şükür Rabbime bize üçüz bebiş nasip etti.
Tedavileri hiç bırakmadık ilk denemede boş gebelik oluştu oluşan embriyolarda kalitesizdi. Daha sonra herşeye sil baştan tekrar başladık. Eşimin doktoru haftada bir ovitrelle başlattı. 7 ay galan kullandı. Sperm sayısında ççok bi artış olmadı yada hepsine bakmadıkları için biz bilmiyoruz ancak kalite olarak baya arttı. Daha sonra benden de yumurta toplayarak embriyo oluşturdular. Oluşan embriyolar çok kaliteli oldu. 9 tane yanlış hatırlamıyorsam.
İki tkanesini transfer ettiler sonra pozitif sonucu gördük. Kalp atışı dinlemeye gittiğimizde üçüz gebelik olduğunu öğrendik. Tabi zor bi gebelekti ancak sonu çok güzel oldu. Az minnak yavrumuz oldu.
Rabbim ibteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın
Eşimde az sayıda sperm çıkışı vardı. 3-5 tane kadar.Maşallah ya problem neydi tedavi olmanızın peki doktorunuz kim