• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Zencefili bilmiyordum içeyim, sağ olasın.

Adetliyken alttan baktığında yumurtalık boyutuna ne demişti Dr, bana küçük dedi de.
İlaçların dozuna göre büyüyüp küçülüyor bilemedim ki size neden öyle dedi bana bişey dememişti inş zencefil çayı iyi gelmiştir

İlaçların dozuna göre büyüyüp küçülüyor bilemedim ki size neden öyle dedi bana bişey dememişti inş zencefil çayı iyi gelmiştir
Çok teşekkür ederim, çatlatma iğnesi olacak inş Rabb'im nasip eder, sende olmuşsundur onda nasıl belirtiler oluyor?

Sorunumuz ayniymis benim eşim 3 kere sperm testi verdi 2.sidne hiç sperm cikmadi 3.sunde doktor ilaç vermişti onu kullandi sonra sperm sayısı 1.5 milyon çıktı doktorda seninn yumurta toplama ameliyatı olacağın gün eşinde test verince gene sperm cikarsa sorun yok eğer çıkmazsa onuda seninle ayni anda mikro tese yapicaz dediler genetik testinizde esiniz birşey ciktimi
Hangi ilaci verdi doktor

Hiç ilaç kullandimi eşiniz biz hepsini ayni hastanede yaptridik evet bizimde Bütün testelrimiz normal sadece fsh degeri yüksekti oda ilaç kullaninca normale döndü bize hiç dondurulalm filan demediler spermleri büyük ihtimal gene sperm çıkışı olur dedi doktor devlet hastanesindeki yoksa özel hastanedemi tedaviniz bizim devlet hastanesinde
Fsh icin ne verdi

Benimde 5. günüm e2 değerim 632 çıkmış yumurtaların boyutu da 8 9 10 ölçtü. gonal f 150 yapıyodum onu 75 e düşüreceğim yarın. Cetrotide çarşamba yapıcam. Perşembe kontrolüm var. Bakalım nasıl ilerleyecek. Moralini bozma canım güzel gelişir inşallah. Kötü düşünme.
merhabalar kızlar birşey sormak istedim. Ben de yeni tüp bebeğe başlamaya karar kıldım değerlerim çok düşük özellikle e2 7 amh 0.10 ila 0.07 arasında gdip geliyor. Yanlız ben amh dan çok e2 ye takıldım:) Merak ettiğim şey şu .Tüp bebek tedavisinde kullanılan gonal f manpur gibi ilaçlar e2 değerini yükseltiyor mu ?

merhabalar kızlar birşey sormak istedim. Ben de yeni tüp bebeğe başlamaya karar kıldım değerlerim çok düşük özellikle e2 7 amh 0.10 ila 0.07 arasında gdip geliyor. Yanlız ben amh dan çok e2 ye takıldım:) Merak ettiğim şey şu .Tüp bebek tedavisinde kullanılan gonal f manpur gibi ilaçlar e2 değerini yükseltiyor mu ?
Merhaba ben daha önce gonal F kullandım ve ilaç e2 değerini yükseltiyor tabi içini ferah tut teravinde hayırlı olsun inş

İyi gidiyor dedi ise guzel bir haber benim döllenme haberini verdikten sonraki her gün aramalarında embriyolar düşük ve orta kalite ilerliyor demişti hiç iyi kalitede embriyo olusmamisti inşallah sizin iyi gidiyor dedilerse iyidir çok şükür inşallah hayirla sonuçlanır
Merhaba,benim de yaş 28 ,amh 5 ,aynı durumu yaşadık bu temmuz ayında ,eşimde morfoloji 1,ilerş hız %20 idi, 14 tane toplandı, 8’i işleme alındı, 1. Gün 2 tane embriyo oluştu. 1 tanesi 3. Günde kaldı,diğeri 4. Günde kaldı, gelişemedi. Sebebini yumurta kalitesine bağladılar. Siz sonrasında ne yaptınız tekrar denediniz mi? Aynı sonucu almaktan korkuyorum

Merhaba kızlar sizi güzel haberlerim var. Bayadır bu sayfaya girmiyorum. Bu başlığı açtığımda çaresizdim. Çok şükür Rabbime bize üçüz bebiş nasip etti.
Tedavileri hiç bırakmadık ilk denemede boş gebelik oluştu oluşan embriyolarda kalitesizdi. Daha sonra herşeye sil baştan tekrar başladık. Eşimin doktoru haftada bir ovitrelle başlattı. 7 ay galan kullandı. Sperm sayısında ççok bi artış olmadı yada hepsine bakmadıkları için biz bilmiyoruz ancak kalite olarak baya arttı. Daha sonra benden de yumurta toplayarak embriyo oluşturdular. Oluşan embriyolar çok kaliteli oldu. 9 tane yanlış hatırlamıyorsam.
İki tkanesini transfer ettiler sonra pozitif sonucu gördük. Kalp atışı dinlemeye gittiğimizde üçüz gebelik olduğunu öğrendik. Tabi zor bi gebelekti ancak sonu çok güzel oldu. Az minnak yavrumuz oldu.
Rabbim ibteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲💞🌺

Merhaba kızlar sizi güzel haberlerim var. Bayadır bu sayfaya girmiyorum. Bu başlığı açtığımda çaresizdim. Çok şükür Rabbime bize üçüz bebiş nasip etti.
Tedavileri hiç bırakmadık ilk denemede boş gebelik oluştu oluşan embriyolarda kalitesizdi. Daha sonra herşeye sil baştan tekrar başladık. Eşimin doktoru haftada bir ovitrelle başlattı. 7 ay galan kullandı. Sperm sayısında ççok bi artış olmadı yada hepsine bakmadıkları için biz bilmiyoruz ancak kalite olarak baya arttı. Daha sonra benden de yumurta toplayarak embriyo oluşturdular. Oluşan embriyolar çok kaliteli oldu. 9 tane yanlış hatırlamıyorsam.
İki tkanesini transfer ettiler sonra pozitif sonucu gördük. Kalp atışı dinlemeye gittiğimizde üçüz gebelik olduğunu öğrendik. Tabi zor bi gebelekti ancak sonu çok güzel oldu. Az minnak yavrumuz oldu.
Rabbim ibteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲💞🌺
Maşallah ya problem neydi tedavi olmanızın peki doktorunuz kim

Back