- 21 Aralık 2017
- 631
- 780
- 34
minnoslar burdayiz demeye basladilarSivilce beniöde en büyük derdim hayatımda sivilce nedir bilmedim şimdi küçük kücük sivilceler sardı sırtmı yaka bölgemi cildim kuru olmasına rağmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minnoslar burdayiz demeye basladilarSivilce beniöde en büyük derdim hayatımda sivilce nedir bilmedim şimdi küçük kücük sivilceler sardı sırtmı yaka bölgemi cildim kuru olmasına rağmen
Bulantılarla zaten buradayız diyolardı sivilceye gerek yoktu :))))minnoslar burdayiz demeye basladilar
Ay Allah ima şükürler olsun 2 gündür iyiyim biraz hiç kusmadim bitti benim o dönem herhalde :)))kuzular gebelik nasil gidiyor benim.mide bulantilarim devam ediyor istahim kapali bisey yemek istemiyorum
ins cnm gercekten kotu darisi basimaAy Allah ima şükürler olsun 2 gündür iyiyim biraz hiç kusmadim bitti benim o dönem herhalde :)))
Son adet tarihin tarihin neydi senin cnmins cnm gercekten kotu darisi basima
11 eylul cnmSon adet tarihin tarihin neydi senin cnm
Alerji olmasin cnm. Gorumcemun hamileliginde olmustu ama onun kasiniyordu. Bide baya karni buyuyunce olmustu.Sivilce beniöde en büyük derdim hayatımda sivilce nedir bilmedim şimdi küçük kücük sivilceler sardı sırtmı yaka bölgemi cildim kuru olmasına rağmen
Valla bn midem hafif bulaniyor hemen bisey yiyorum geciyor ama yagli yememek sartiylakuzular gebelik nasil gidiyor benim.mide bulantilarim devam ediyor istahim kapali bisey yemek istemiyorum
Bende kasıntı Yok valla okuduguma göre hormonlardan dolayı olabiliyormus gidicem gidicem diyorum bi gidemedim göstermeyeAlerji olmasin cnm. Gorumcemun hamileliginde olmustu ama onun kasiniyordu. Bide baya karni buyuyunce olmustu.
ay yok cnm ben yiyince dahada bulaniyor cikartinca midem rahatliyorValla bn midem hafif bulaniyor hemen bisey yiyorum geciyor ama yagli yememek sartiyla
Bende de ara ara gelip gidiyor bazı günler hiç olmuyor bazı günler bulantınız geçmiypr çok şükür daha hiç çıkarmadım ama bulantım olunca derin derin nefes alıp yüzümü yıkıyorum o biraz rahatlatıyor yada soguk pres yapıyorum tuzlu bisiler de iyi geliyoray yok cnm ben yiyince dahada bulaniyor cikartinca midem rahatliyor
3 kutu clexane 0.4 var son kullanma 2021
Sewindm canım ben en son 5 inde gittim iyiydi :)) Dr bana da söyledi o muhabbeti de ben yaptirmayacm down sendromlu olup olmadığını anlamak içinmiş aile isterse gebelik sonlandiriliyormuş falan moralim bozuldu duyunca ne gelirse basım gözüm üstüne ..kizlar minnosumu gordum kalp atisini duydum doktor hersey yolunda dedi bir ay sonra yine muayenem ikili test yapilcak ins oda temiz cikar cok rahatlarim
ewet aynisini soyledi banada doktor rabbimden ins sag saglim.saglikli alicaz kucagimizaSewindm canım ben en son 5 inde gittim iyiydi :)) Dr bana da söyledi o muhabbeti de ben yaptirmayacm down sendromlu olup olmadığını anlamak içinmiş aile isterse gebelik sonlandiriliyormuş falan moralim bozuldu duyunca ne gelirse basım gözüm üstüne ..
Hadi ya , yani mesela bn peynir zeytin ekmek salatalik domates fln boyle kahvalti gibi yiyorum mesela yemek yemiyorum o zamn iyi oluyoray yok cnm ben yiyince dahada bulaniyor cikartinca midem rahatliyor
Katı şeyler yiyince çıkartmiyorm ama su midemde durmuyor ( bu yüzden az miktarda idrar yollarımda enfeksiyon ve kum varmış rahmimde ağrı şiddetli olunca gittim işte böyle dediler gece sürekli kustugumdan başka bi hastane de 2 ünite serum yidim şimdi iyiyim şükür .. anlayacağın biraz zor geçiyor :) en son ayın 5 inde gitmistim kontrole dün kalp atışıni duyunca rahatladim goguslerim büyüyor ama çok hassas değil rahmimde şişkinlik var ama bence senin tatliş bi kızın olcak annesini üzmüyo nazlı nazlı büyüyokizlar nslsnz nasil gidiyor benim hamilelige dair belirtim kalmadi gogus hassasiyeti yok mide bulantisi arada bi oluyor karnim hic cikmadi sizdeki belirtiler devammi
gecmis olsun cnm bol su ic miden bulansada bende gebeligin ilk ayinda enfeksiyon kaptim saglik ocagi toz vermisti onu ictim tam gecirmedi ama galiba idrarim koyu renk bide sari akintim var randevum 13 aralikta bende her muayeneye gidince korkuyorum terslik varsa diye kalp atisini duyunca sukurler olsun diyorum cnm benle esimde kiz diye dusunuyoruz saglikli olsunda fark etmiyorKatı şeyler yiyince çıkartmiyorm ama su midemde durmuyor ( bu yüzden az miktarda idrar yollarımda enfeksiyon ve kum varmış rahmimde ağrı şiddetli olunca gittim işte böyle dediler gece sürekli kustugumdan başka bi hastane de 2 ünite serum yidim şimdi iyiyim şükür .. anlayacağın biraz zor geçiyor :) en son ayın 5 inde gitmistim kontrole dün kalp atışıni duyunca rahatladim goguslerim büyüyor ama çok hassas değil rahmimde şişkinlik var ama bence senin tatliş bi kızın olcak annesini üzmüyo nazlı nazlı büyüyo