Merhaba Kızlar;
2 Lİ Test yaptırmıştım geçen haftalarda.Temiz çıktı.Doktorum 4 lü test istedi tüp bebek merkezinden , Bende orada yapmadım başka bir özel hastneye gittim.oradaki Doktorum Ultrasyonda bebeğimin beyninin her iki kısmında kist gördü (BİLATERAL KOROİD PLEKSUS KİSTİ) bağırsaklarında da parlaklık(HİPEREKOJEN BAĞIRSAK) bizim uzmanlık alanımız dışında dedi 4 lü test yapacağımıza detaylı ultrasyona gir dedi . Beni Perinatoloğa yönlendirdi Orada da detaylı ultrasyona girgim Herşeyine baktı doktor 20 DK sürdü kalp atımına damarlarına boyunun ölçüsüne ense kalınlığı burun yapısı herşeyi normal dedi .Kist ve parlaklık mevcut dedi trizomi 21 taramasıymış down sendromu olup olmadığı v.b diğer kromozonal hastalık varmı bebekte bunu bilmem için senden sıvı almamız lazım dedi. Amniosentez yani. Yada kandan da bulunuyor dedi başka özel bir merkezde amerikaya yollanıyormuş kan kromzonlar ayrılıp çocukta eksiklik varmı ayırıyorlar mış.Yapmadım kan filan Amniosentez de yapmadım...zaten riskli gebelik geçirdim sıvı alıp neyi değiştireceksiniz dedim olurda bir rahatsızlığı varsa bildirmemiz lazım BAKANLIĞA kiste yada parlaklığa anne karnında müdahale edilmez ve siz gebeliği yasal olarak sonlandırabilirsiniz dedi.Karşı çıktım ağladım ama kahr etmedim kendimi.Rabbim bana ne verecekse ilk günden kabulüm zaten Kurban olduğum Allhım gördü neler yaşadık Yüzümüze bakar dedim bir sorun varsada bebeğimde ben aldırmayı aklımın ucundan dahi geçirmedim Rabbimin Mucizesi değil mi bu benim psikolojimi bozdular inanın.Rabbim yaşatmasın hiçbirinize dua ve tevekkül herşeyin başı Şükretmeyi unutmamalıyız ben unuttum
Rabbim affetsin beni evladımızı bize sağlıcakla nasip etsin