- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
- Konu Sahibi Ckolatakistihikayem
hmmm anladım. senın nasıl testlerın canım sadece kıst mı sorununYok canım tsh troidlerle ilgili amh yumurta rezervini gösteren test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm anladım. senın nasıl testlerın canım sadece kıst mı sorununYok canım tsh troidlerle ilgili amh yumurta rezervini gösteren test
Biz 2 yıldır evliyiz ve yasim 23 fakat sebepsiz infertilite bütün degerlerimiz güzel sebep bulunamayınca tüp bebege karar verdik bizde hani sebebi gercekten yok su an rahim icin estrofem kullaniyorum 20 agustosta kontrolum var igneyemi baslanicak bilmiyorum surecihmmm anladım. senın nasıl testlerın canım sadece kıst mı sorunun
fiyat ne kadara ulaştı pekı canımBiz 2 yıldır evliyiz ve yasim 23 fakat sebepsiz infertilite bütün degerlerimiz güzel sebep bulunamayınca tüp bebege karar verdik bizde hani sebebi gercekten yok su an rahim icin estrofem kullaniyorum 20 agustosta kontrolum var igneyemi baslanicak bilmiyorum sureci
Biz her ihtimale karşı 2 deneme olan paketi sectik ve su an sadece paket fiyati 13.500 igneler 3500 le 5000 arasi denildifiyat ne kadara ulaştı pekı canım
nasıl yanı. dıyelım kı ilk deneme olumlu olursa pekıBiz her ihtimale karşı 2 deneme olan paketi sectik ve su an sadece paket fiyati 13.500 igneler 3500 le 5000 arasi denildi
Diyelim ki ilk denemeden hamile.kaldim ama allah korusun 3 ay sonra dusuk oldu hemen 2. Denemede yapilacak bu ucrete dahil tabi hamile kaldim devam etti saglikli dogdu ucret kalicak geri alma yok ciftlerin secimi tekli paket 8500 2li paket 13500nasıl yanı. dıyelım kı ilk deneme olumlu olursa pekı
anladım canım. bızde 2 lı seceneği secerız heralde eşimle ama bıraz pahalıymış açıkcasıDiyelim ki ilk denemeden hamile.kaldim ama allah korusun 3 ay sonra dusuk oldu hemen 2. Denemede yapilacak bu ucrete dahil tabi hamile kaldim devam etti saglikli dogdu ucret kalicak geri alma yok ciftlerin secimi tekli paket 8500 2li paket 13500
Yumurta dondurma islemide fiyata dahil tekrar igne kullanmak zorunda kalmicamDiyelim ki ilk denemeden hamile.kaldim ama allah korusun 3 ay sonra dusuk oldu hemen 2. Denemede yapilacak bu ucrete dahil tabi hamile kaldim devam etti saglikli dogdu ucret kalicak geri alma yok ciftlerin secimi tekli paket 8500 2li paket 13500
nasıl yanı. dıyelım kı ilk deneme olumlu olursa pekı
Evet birde bizim hic bir sorun olmadigi icin devlet destekli degil ozel bir tup bebek merkezi hastane tarzida degil belki siz daha uygun fiyat bulursunuz yumurta dondurma islemide fiyata dahil bizde sizin yasiniz kac sorununuz nedieanladım canım. bızde 2 lı seceneği secerız heralde eşimle ama bıraz pahalıymış açıkcası
benım çıft taraflı çikolata kıstım var ve sol tüpüm kapalı değerlerim iyi sayılır. bulunduğum ilde kı üni hastahanesınden rapor cıkıyor ancak gıdıceğim tüp bebek merkezinde rapor gecerlı değilmiş.Yumurta dondurma islemide fiyata dahil tekrar igne kullanmak zorunda kalmicam
Evet birde bizim hic bir sorun olmadigi icin devlet destekli degil ozel bir tup bebek merkezi hastane tarzida degil belki siz daha uygun fiyat bulursunuz yumurta dondurma islemide fiyata dahil bizde sizin yasiniz kac sorununuz nedie
Farkli merkez arastirsaydin sizin devlet karsilayabilir benm tüplerimde acık cıkmisti mart ayinda hgs de ama nasip kısmetbenım çıft taraflı çikolata kıstım var ve sol tüpüm kapalı değerlerim iyi sayılır. bulunduğum ilde kı üni hastahanesınden rapor cıkıyor ancak gıdıceğim tüp bebek merkezinde rapor gecerlı değilmiş.
burda doktorum sağolsun dırek hakan yaralı hocanın adını verdı bana kistlerle alakalı oldugu için eşimde açıkcası parasını verıp iyi bi yerde yaptırmak ıstıyor.Farkli merkez arastirsaydin sizin devlet karsilayabilir benm tüplerimde acık cıkmisti mart ayinda hgs de ama nasip kısmet
Evet bizde o yüzden cok arastirip bulduk hani daha guvenebilecegimiz biryerde yapilsin diye daha cok yeni ama piskolojisi bitiriyoe insani sizin kac yildir olmuyorburda doktorum sağolsun dırek hakan yaralı hocanın adını verdı bana kistlerle alakalı oldugu için eşimde açıkcası parasını verıp iyi bi yerde yaptırmak ıstıyor.
canım 6 aydır denıyoruz olmadı da malum çikolata kıstı olunca fazla bekleyemıyoruz çunku yumurta rezevrını tüketıyorEvet bizde o yüzden cok arastirip bulduk hani daha guvenebilecegimiz biryerde yapilsin diye daha cok yeni ama piskolojisi bitiriyoe insani sizin kac yildir olmuyor
Sizinde cok yeniymis dogru haklısın ama soyle soyliyim benim bir akrabaninda cikolata kisti vardi ve baya buyuktu hamile kaldi doktoru dogumda onuda alicam demiscanım 6 aydır denıyoruz olmadı da malum çikolata kıstı olunca fazla bekleyemıyoruz çunku yumurta rezevrını tüketıyor
Tabi tüplerle ilgili sorunda olunca oran gittikce düsüyor bende sebebi olsa en azindan onun icin cozum arariz diyorum sebebi olmayincada farklicanım 6 aydır denıyoruz olmadı da malum çikolata kıstı olunca fazla bekleyemıyoruz çunku yumurta rezevrını tüketıyor
ewet öyle yapıyorlar.zaten canım allah ızın verırse hamıle kalırsam kıst adet görmeyeceğim için kuculecek mış.Sizinde cok yeniymis dogru haklısın ama soyle soyliyim benim bir akrabaninda cikolata kisti vardi ve baya buyuktu hamile kaldi doktoru dogumda onuda alicam demis
Tabiki çok güzel maaşallah hiç sorun yok dert etme sakın olacak inşallahtsh 2.03
fsh 6.25
lh 5.39
amh 2,78 ıyı mı kı gercekten
Ama iste sorun olmayinca insan daha cok stres yapiyor hani biz 34 aydir evliyiz 18 aydirda tedavi gorerek deniyoruz aşılamada yaptirdik ama olmadiTabiki çok güzel maaşallah hiç sorun yok dert etme sakın olacak inşallah
24 aydir evliyiz olucaktiAma iste sorun olmayinca insan daha cok stres yapiyor hani biz 34 aydir evliyiz 18 aydirda tedavi gorerek deniyoruz aşılamada yaptirdik ama olmadi