• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos eylül tüp bebek yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

merhaba bende pazartesı opu ıslemı aldım ve persembe gunu transfer ıslemım gerceklesecek inanın heycandan yerımde duramıorum bı yandan da korku var ne olacak ne bıtecek dıye
Ben yeni başlayanlardan olduğum için opu işlemi nedir bilmiyorum bizi biraz aydınlatır mısın😉 buarada inşallah sonuç çok güzel olsun senin için

Ben yeni başlayanlardan olduğum için opu işlemi nedir bilmiyorum bizi biraz aydınlatır mısın😉 buarada inşallah sonuç çok güzel olsun senin için
merhaba opu ışlemi yumurta toplama işlemi diye gecer belli bir sure yumurtalıkları uyarmak ıcın ıgne tedavısı gordum ben yaklasık7 gün kadar sonrasında uygun zamanda anestezı altında toplama işlemim yapıldı yani dün sabah. korkulacak hiç birşey yok zaten birşey hissetmiyorsun sonrasında biraz agrım oldu benım ama oda kısıden kısıye degısebılıyor

merhaba opu ışlemi yumurta toplama işlemi diye gecer belli bir sure yumurtalıkları uyarmak ıcın ıgne tedavısı gordum ben yaklasık7 gün kadar sonrasında uygun zamanda anestezı altında toplama işlemim yapıldı yani dün sabah. korkulacak hiç birşey yok zaten birşey hissetmiyorsun sonrasında biraz agrım oldu benım ama oda kısıden kısıye degısebılıyor
Merhaba. Yumartılıklarınızı uyarılması kısa sürmüş genelde 12-16gün falan okudum. Sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz ne acaba? Adet döngünüz kaç gündü normalde

Merhaba. Yumartılıklarınızı uyarılması kısa sürmüş genelde 12-16gün falan okudum. Sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz ne acaba? Adet döngünüz kaç gündü normalde
evet kısa surdu yumurtalıklarımda problem yoktu benım rahım seklım bozuktu yanı unıcorn uterus (yarım rahım- boynuzlu rahım ) dıe gecıo ve bı dıs gebelık gecırmıstım tek tup ardı onunda ucu alınmıstı dogal yollarla hamıle kalamadıgım ıcın tup bebek uygun goruldu. adet dongum de 30 ile 26 gün arasında degısıodu

Sadece 7 gün mü iğne oldunuz
Cevap için çok teşekkürler inşallah güzel haberler alırsınız

Peki yumurta toplama kaç dakikalık bir işlem

Merhaba bende tadavideyim cuma opu olacak amh değerim çok düşmüş 0.5 2 önden giden 2 orta 2 de geriden gelen toplam 6 yumurta var hayırlısı olsun şimdi Dr a gideceğim bakalım ne olmuşlar

ya kızlar bende çift taraflı kıst var ve tek tüpüm kapalı. tüp bebege gidicez ama ben şimdi adetli gine mi gitmem lazım yoksa ön görüşme ye örnegin igne ye baslayacaksam da normal bi zaman da mı gıtmelıyım ?

Igneye adetin 3 . Gunu baslaniyor zaten sen on gorusme yapmak istiyorsan adet olmadan git gorus adetliyk3nde muayaneye cagiriyor senin durumuna gore tedavi sekli degisiyoe

Back