- 24 Temmuz 2020
- 383
- 140
- 53
- 41
- Konu Sahibi Ckolatakistihikayem
-
Ben yeni başlayanlardan olduğum için opu işlemi nedir bilmiyorum bizi biraz aydınlatır mısınmerhaba bende pazartesı opu ıslemı aldım ve persembe gunu transfer ıslemım gerceklesecek inanın heycandan yerımde duramıorum bı yandan da korku var ne olacak ne bıtecek dıye
merhaba opu ışlemi yumurta toplama işlemi diye gecer belli bir sure yumurtalıkları uyarmak ıcın ıgne tedavısı gordum ben yaklasık7 gün kadar sonrasında uygun zamanda anestezı altında toplama işlemim yapıldı yani dün sabah. korkulacak hiç birşey yok zaten birşey hissetmiyorsun sonrasında biraz agrım oldu benım ama oda kısıden kısıye degısebılıyorBen yeni başlayanlardan olduğum için opu işlemi nedir bilmiyorum bizi biraz aydınlatır mısınbuarada inşallah sonuç çok güzel olsun senin için
Yaa hadi hayirlisi inslalah guzel haberler alirsinmerhaba bende pazartesı opu ıslemı aldım ve persembe gunu transfer ıslemım gerceklesecek inanın heycandan yerımde duramıorum bı yandan da korku var ne olacak ne bıtecek dıye
Merhaba. Yumartılıklarınızı uyarılması kısa sürmüş genelde 12-16gün falan okudum. Sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz ne acaba? Adet döngünüz kaç gündü normaldemerhaba opu ışlemi yumurta toplama işlemi diye gecer belli bir sure yumurtalıkları uyarmak ıcın ıgne tedavısı gordum ben yaklasık7 gün kadar sonrasında uygun zamanda anestezı altında toplama işlemim yapıldı yani dün sabah. korkulacak hiç birşey yok zaten birşey hissetmiyorsun sonrasında biraz agrım oldu benım ama oda kısıden kısıye degısebılıyor
evet kısa surdu yumurtalıklarımda problem yoktu benım rahım seklım bozuktu yanı unıcorn uterus (yarım rahım- boynuzlu rahım ) dıe gecıo ve bı dıs gebelık gecırmıstım tek tup ardı onunda ucu alınmıstı dogal yollarla hamıle kalamadıgım ıcın tup bebek uygun goruldu. adet dongum de 30 ile 26 gün arasında degısıoduMerhaba. Yumartılıklarınızı uyarılması kısa sürmüş genelde 12-16gün falan okudum. Sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz ne acaba? Adet döngünüz kaç gündü normalde
Sadece 7 gün mü iğne oldunuzmerhaba opu ışlemi yumurta toplama işlemi diye gecer belli bir sure yumurtalıkları uyarmak ıcın ıgne tedavısı gordum ben yaklasık7 gün kadar sonrasında uygun zamanda anestezı altında toplama işlemim yapıldı yani dün sabah. korkulacak hiç birşey yok zaten birşey hissetmiyorsun sonrasında biraz agrım oldu benım ama oda kısıden kısıye degısebılıyor
Peki yumurta toplama kaç dakikalık bir işlemmerhaba opu ışlemi yumurta toplama işlemi diye gecer belli bir sure yumurtalıkları uyarmak ıcın ıgne tedavısı gordum ben yaklasık7 gün kadar sonrasında uygun zamanda anestezı altında toplama işlemim yapıldı yani dün sabah. korkulacak hiç birşey yok zaten birşey hissetmiyorsun sonrasında biraz agrım oldu benım ama oda kısıden kısıye degısebılıyor
Evet 3.14 ciktiCANIM yumurta sayına baktılar mı yanı amh testıne
Hayirli olsun simdiden canimMerhaba. Ben de bütün yarın regl olacağım ve tedaviye başlayacağım
ÇOK IYI CIKMIŞ CANIMEvet 3.14 cikti
Kaç olması gerekiyor normalde?ÇOK IYI CIKMIŞ CANIM
Sağ olHayirli olsun simdiden canim
1 in altı durumun yavaş yavaş kritikleştiğini gösterır derlerKaç olması gerekiyor normalde?
7 değil de 9 gün olması lazım cuma baslayıp sonrakı hafta cumartesı bıraktım pazartesi de opu oldu yaklaşık 15 dk falan suruyor sonrasında ayılmanız daha uzun suruyor o yuzden ortalama 2 saatlık bı surecPeki yumurta toplama kaç dakikalık bir işlem
hayırlısıyla inşallah güzel ilerler tedavinMerhaba. Ben de bütün yarın regl olacağım ve tedaviye başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?