- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
HAYırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler6.gün pozitifi gördüm. Korkuyorum sevinmeye. İnşallah sağlıkla ilerler kandada çıkar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAYırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler6.gün pozitifi gördüm. Korkuyorum sevinmeye. İnşallah sağlıkla ilerler kandada çıkar.
Teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize nasip etsin.HAYırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler
Hayırlı olsun inslh dogup buyüdügünü de görürsünüz6.gün pozitifi gördüm. Korkuyorum sevinmeye. İnşallah sağlıkla ilerler kandada çıkar.
Çok teşekkür ederim inşallah. Bugün biraz lekelenmem oldu korktum ama doktorum normal demiş. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Hayırlı olsun inslh dogup buyüdügünü de görürsünüz
Maalesef ilaçlar böyle etkileyebiliyor. Umarım ameliyata gerek kalmadan küçülür.Dondurulmus transferi icin ilac kullanmaya baslamistim, bugun kontrolüm vardı. Doktor miyomun cok büyüdügünü söyledi. Normalde haftaya cuma transfer olacaktı, transferden önce kontrol edicem miyom daha büyürse transferi iptal edip ameliyat edicem dedi. Tup bebek tedavisine baslamadan önce milimetre büyüklügünde olan miyomum ilaclarla kocaman oldu insllh daha fazla büyümez.
gözün aydın olsun, bugün cuma bende dua ediyordum inşallah bizlere de nasip olur8.gün kan değerim 96 çıkmıştı. 11.günüm. 373 çıktı. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın sağlıkla ilerletsin inşallah. Kucaklarımızı doldursun.
Çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Kim varsa isteyen dileyen kucaklarımızı doldursun. Darısı başına.gözün aydın olsun, bugün cuma bende dua ediyordum inşallah bizlere de nasip olur
sağlıkla ilerlesin hayırlı bir evlat olsun sana.
Ççok sevindim bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah8.gün kan değerim 96 çıkmıştı. 11.günüm. 373 çıktı. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın sağlıkla ilerletsin inşallah. Kucaklarımızı doldursun.
Çok teşekkür ederim inşallah. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.Ççok sevindim bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah
Kısa süreli çamur gibi kahverengi akıntıdan korkma bizzat bende yaşadım ama bebek tutunduMerhaba kızlar ben de dondurulmuş embriyo transferi oldum çok uzun yollardan geçtim dün bugun kahve akıntı geldi çok korkuyorum yarın dayanamayıp test yapicam bana da dua edin lutfen
8.gün kan değerim 96 çıkmıştı. 11.günüm. 373 çıktı. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın sağlıkla ilerletsin inşallah. Kucaklarımızı doldursun.
Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin, sağlıkla ilerletsin inşallah.cok sevindim, Allah kucagina almayi nasip etsin insallah..
Insllh oyle olur ameliyat olmak istemiyorum ama miyomdan da korkuyorum.Maalesef ilaçlar böyle etkileyebiliyor. Umarım ameliyata gerek kalmadan küçülür.
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun arkadaşım. Çok zor süreçler.Insllh oyle olur ameliyat olmak istemiyorum ama miyomdan da korkuyorum.
Sizinde bebek hayırlı olsun sağlıkla büyüsün insllh
Bende rahim dinlendirmedeyim 9.günüm yalnızca estoferm verdiler başta sabah tok 2 taneydiBugün çözme protolokune basladık. Allah nasip ederse 20gün sonra transfer olacak. 2. Denememiz olacak. Estoferm ve gonaplexle basladık.
Bende rahim dinlendirmedeyim 9.günüm estoferm verdiler sadece başta sabah tok 2 taneydi şu anda sabah 2 akşam 1 şeklinde toplam 15 gün kullanıcam süre olarak bana biraz fazla geldi sizinde öylemi birde bu estofermin saati önemlimi her gün tam aynı saatte içmiyorum ilaç anlatilirken tok dendi sadece saat konusunu merak ettim.Bugün çözme protolokune basladık. Allah nasip ederse 20gün sonra transfer olacak. 2. Denememiz olacak. Estoferm ve gonaplexle basladık.