Ağustos eylül tüp bebek yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Olma cnm ben oldum 2 kere çok pişmanım.zaten önermiyorum özellikle söylrmek için sordum. Çok küçükmüş cnm.bitkisel kürlerle yok olmaz mı acaba.içi boşaltılınca da tekrar oluşuyor diye duydum.çok iyi araştır bence.farklı doktora da göster istersen tabi

Canım doktor benim kistimi tedavi etmek için içini boşaltmayacak tüp bebek tedavisindeki süreçte bize engel olmasın diye geçici süreliğine o şekilde kisti etkisiz hale getirelim sen gebe kalır doğum yaparsan komple alırız zaten dedi. Kürlerle bilmiyorum yok olur mu ama hiç bilmiyorum inan

Merhaba. Aynı benim tedavi sürecim gibi ilerliyor sizinki de. Uzun protokolde tedavi görüyorum ve adetimi bekliyorum 2-3 güne gelir diye tahmin ediyorum daha sonra çikolata kistini aspire(boşaltma) işlemi olacak. Buradan bilgi paylaşımı yapalım isterim birbirimize destek oluruz :)

Aaaa çok sevindim aynı süreçte olduğum biri ile denk gelmeme :) umarım bir an önce hepimiz olumlu sonuçlar alırız. Uzun protokol dediğiniz nedir? Bana uzun protokol uygulayacağız falan denmedi sadece kistin içerisindeki sıvıyı çekicem sonrasında rahmini hazırlayacağım embriyoları dondurup rahim hazır olunca da transferi yapacağız sanki doğal yolla hamile kalmışsın hiçbir sorun yokmuş gibi olacak rahim içerisi dedi. Benim sürecimde uzun protokol mü sayılıyor bilmiyorum Bu arada siz hangi şehirde ve hastanede başladınız?

Ben bursa-soranus ta tedavi görüyorum. Uzun protokol bildiğim kadarıyla adet öncesi yaklaşık on günlük bir hazırlık süreci ile birlikte tüp bebek islemlerinin yapılması. Yani yumurtaların doktorun istediği düzeyde gelişebilmesi için ilk etapta bir baskılama işlemi yapılıyor çeşitli iğnelerle, daha sonra adet ile birlikte yine bazı ilaçlarla yumurta geliştirme işlemine geçiliyor bu protokol yaklaşık 30- 40 gün arası sürüyor, kısa protokol 15-20 gün civarı... Ben bu sekilde biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar duzeltir herhalde :)

Peki siz nerde tedavi görüyorsunuz ve tam olarak hangi asamadasiniz acaba

Bende İstanbul da Acıbadem İnternational'da başlayacağım. Doktorumun verdiği tahlilleri yaptırdım adet olmayı bekliyordum, adet olunca beni ara randevu oluşturalım demişti doktorum ki bugün adet olacağım sanırım lekelenmeye başladım yarın tam olarak adet olmuş olurum bu geliyorum diye haber verme şeysi çünkü biliyorum yarın arayıp randevu oluşturacağım. Heyecan-korku hepsi bir arada bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Amin arkadaşım sürecimiz birebir gidiyor bende kahverengi lekelenme yaşıyorum şuan ve bu adet oldu olucam demek :)adetin birinci günü bende randevu oluşturacam ve nasipse 3. Günü filan çağırırlar diye düşünüyorum. Bende bu kist boşaltmaktan çok korkuyorum ya enfeksiyon kapma olasılığı varmış Allah yardımcımız olsun süreç zor ama inşallah sonucu güzel olur hepimiz icin

İşini güzel yapan doktora denk gelirsek hiçbir sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Olumsuzlukları kafandan at kötü yanında bakma güzelce, sağlıkla atlatırız umarım bence süreçlerimiz ile ilgili birbirimizle iletişimde kalalım

Bencede iletişimde kalalım böylece birbirimizden destek alırız
Hakkımızda hayırlısı olsun ben gelişme oldukça mutlaka yazarim

Evet destrk olmak çok önemli.ben eşim annem hariç kimse bilmiyor.çok zor bir durum.lucrin kullanıyorum ben adetime 1 hafta var ama hassasiyetler başladı bende
Lucrini ilk kez duydum bana doktor vermedi bundan
Ben de kimseye söylemedim söylemeyeceğim de insanların negatif yorumu ve acıyarak bakışı üzüyor. Gerek yok bence de

Uzun protokol dedigin 1 ay rahim dinlendirme mi yapilacak?

Benim de ilk tedavim suan gonal f kullaniyorum yumurtalari buyutmek icin. Sonra bir ay rahim dinlendirme olacak sonra da transfer insallah cumartesi kontrole gidecegim yumurtalarimin durumuna bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…