- 29 Temmuz 2020
- 41
- 12
- 3
- 32
- Konu Sahibi Ckolatakistihikayem
-
Olma cnm ben oldum 2 kere çok pişmanım.zaten önermiyorum özellikle söylrmek için sordum. Çok küçükmüş cnm.bitkisel kürlerle yok olmaz mı acaba.içi boşaltılınca da tekrar oluşuyor diye duydum.çok iyi araştır bence.farklı doktora da göster istersen tabiHayır olmadım çünkü ameliyat olmam için küçük 1,5 cm 5 cmden küçük olanları ameliyat etmiyorlarmış ilaç tedavisi uyguluyorlarmış tüp bebek tedavisi sırasında da doktorum kistin içerisindeki sıvıyı çekeceğini söyledi. Bu arada hiç doğum yapmamış birisine de ameliyat önermiyorlar zaten o yüzden olmadım.
Olma cnm ben oldum 2 kere çok pişmanım.zaten önermiyorum özellikle söylrmek için sordum. Çok küçükmüş cnm.bitkisel kürlerle yok olmaz mı acaba.içi boşaltılınca da tekrar oluşuyor diye duydum.çok iyi araştır bence.farklı doktora da göster istersen tabi
Durumlarımızı paylaşırsak daha kolay atlatırız sanırımAynı durumdayız cnm senle.ben de adeti bekliyorum ve ondan sonraki süreç nasıl olacak merak ediyorum.ilk defa deneyeceğim tüp bebek
Merhaba. Aynı benim tedavi sürecim gibi ilerliyor sizinki de. Uzun protokolde tedavi görüyorum ve adetimi bekliyorum 2-3 güne gelir diye tahmin ediyorum daha sonra çikolata kistini aspire(boşaltma) işlemi olacak. Buradan bilgi paylaşımı yapalım isterim birbirimize destek oluruz :)Canım doktor benim kistimi tedavi etmek için içini boşaltmayacak tüp bebek tedavisindeki süreçte bize engel olmasın diye geçici süreliğine o şekilde kisti etkisiz hale getirelim sen gebe kalır doğum yaparsan komple alırız zaten dedi. Kürlerle bilmiyorum yok olur mu ama hiç bilmiyorum inan
Merhaba. Aynı benim tedavi sürecim gibi ilerliyor sizinki de. Uzun protokolde tedavi görüyorum ve adetimi bekliyorum 2-3 güne gelir diye tahmin ediyorum daha sonra çikolata kistini aspire(boşaltma) işlemi olacak. Buradan bilgi paylaşımı yapalım isterim birbirimize destek oluruz :)
Aaaa çok sevindim aynı süreçte olduğum biri ile denk gelmeme :) umarım bir an önce hepimiz olumlu sonuçlar alırız. Uzun protokol dediğiniz nedir? Bana uzun protokol uygulayacağız falan denmedi sadece kistin içerisindeki sıvıyı çekicem sonrasında rahmini hazırlayacağım embriyoları dondurup rahim hazır olunca da transferi yapacağız sanki doğal yolla hamile kalmışsın hiçbir sorun yokmuş gibi olacak rahim içerisi dedi. Benim sürecimde uzun protokol mü sayılıyor bilmiyorumBu arada siz hangi şehirde ve hastanede başladınız?
Peki siz nerde tedavi görüyorsunuz ve tam olarak hangi asamadasiniz acaba
Amin arkadaşım sürecimiz birebir gidiyor bende kahverengi lekelenme yaşıyorum şuan ve bu adet oldu olucam demek :)adetin birinci günü bende randevu oluşturacam ve nasipse 3. Günü filan çağırırlar diye düşünüyorum. Bende bu kist boşaltmaktan çok korkuyorum ya enfeksiyon kapma olasılığı varmış Allah yardımcımız olsun süreç zor ama inşallah sonucu güzel olur hepimiz icinBende İstanbul da Acıbadem İnternational'da başlayacağım. Doktorumun verdiği tahlilleri yaptırdım adet olmayı bekliyordum, adet olunca beni ara randevu oluşturalım demişti doktorum ki bugün adet olacağım sanırım lekelenmeye başladım yarın tam olarak adet olmuş olurum bu geliyorum diye haber verme şeysi çünkü biliyorumyarın arayıp randevu oluşturacağım. Heyecan-korku hepsi bir arada bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Evet destrk olmak çok önemli.ben eşim annem hariç kimse bilmiyor.çok zor bir durum.lucrin kullanıyorum ben adetime 1 hafta var ama hassasiyetler başladı bendeDurumlarımızı paylaşırsak daha kolay atlatırız sanırımBen başladığımda yazarım
Amin arkadaşım sürecimiz birebir gidiyor bende kahverengi lekelenme yaşıyorum şuan ve bu adet oldu olucam demek :)adetin birinci günü bende randevu oluşturacam ve nasipse 3. Günü filan çağırırlar diye düşünüyorum. Bende bu kist boşaltmaktan çok korkuyorum ya enfeksiyon kapma olasılığı varmış Allah yardımcımız olsun süreç zor ama inşallah sonucu güzel olur hepimiz icin
İşini güzel yapan doktora denk gelirsek hiçbir sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Olumsuzlukları kafandan at kötü yanında bakma güzelce, sağlıkla atlatırız umarım bence süreçlerimiz ile ilgili birbirimizle iletişimde kalalım
Bencede iletişimde kalalım böylece birbirimizden destek alırız
Hakkımızda hayırlısı olsun ben gelişme oldukça mutlaka yazarim
Ben adetimi oldum, randevumu da aldım yarın gidicem, başlayalım dedi doktorum hakkımızda hayırlısı olsun
Lucrini ilk kez duydum bana doktor vermedi bundanEvet destrk olmak çok önemli.ben eşim annem hariç kimse bilmiyor.çok zor bir durum.lucrin kullanıyorum ben adetime 1 hafta var ama hassasiyetler başladı bende
Aynen katılıyorum inşallah üstesinden geliriz de gerek kalmaz.süreç nasıl olck acabaLucrini ilk kez duydum bana doktor vermedi bundan
Ben de kimseye söylemedim söylemeyeceğim de insanların negatif yorumu ve acıyarak bakışı üzüyor. Gerek yok bence de
Uzun protokol dedigin 1 ay rahim dinlendirme mi yapilacak?merhaba ağustos eylül ayında tüp bebek yaptıracak olanlar birlikte hikayemizi paylaşalım.benim ilk denemem olacak bugün lucrin kullanmaya başladım.bana uzun protokol uygulanacak. İlk olduğu için pek bilgim yok.çikolata kistlerim var ve hidrosalpenks şüphem var.doktorum yumurta toplama sırasında bakacağını söyledi.siz de deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bu süreçte bir bilgi bilr çok önemli
Yaa hadi bakalım Allah hayırlı sonuçlar almani nasip etsin inşallah
canım yumurtaların gelisimi için bir takviye . doktorumuz verdi eşime de banada eşiminkide sperm kalitesi içinProwomen ne için kullanılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?