- 8 Temmuz 2024
- 1.052
- 426
- 38
- 38
Hep beraber alalım güzel haberi akşam bidaha yapacam bakalım çatlama olmuş mu yada yarın yapayım kesin olsunKuzum haziranda bende aynısını yaşadım. Adetin son 4 veya 5. Günü yumurtladım. Dediğin gibi adetten sonra hiç geçmeyen kasık ve göğüs ağrısı vardı bende. Bende adet bittikten 1 gün sonra test yaptım pike yakındı sonraki günler silikleşti. Zaten adetimin 4. Gününden sonra 14 gün sonra tekrar adet oldum. Ben sonradan farkettim erken yumurtladığımı gebelik olmadı ama sen bugünleri değerlendir inşallah güzel haberler verirsin bize
Bence akşamda yapın yarın sabahta en azından bir tık daha garanti olur sanki çatlamayı görmek içinHep beraber alalım güzel haberi akşam bidaha yapacam bakalım çatlama olmuş mu yada yarın yapayım kesin olsun
Akşamda koyu olursa çatlama olmamış demektir galibaBence akşamda yapın yarın sabahta en azından bir tık daha garanti olur sanki çatlamayı görmek için
Çok sevindim inşallah yeni aya yeni haberlerle gel bizeGirdim girdim sağolsun o yoğunlukta aldı beni
Geçen ayin 16 da pikti ve akşamı ciddi anlamda ağrı yaşadım karnımda 17 de siliklesmisti çatlama olursa yine o ağrıyı çekerim galiba anlarım catladiginiBence akşamda yapın yarın sabahta en azından bir tık daha garanti olur sanki çatlamayı görmek için
Burda başka topiklerden etkilendim hep klomen kist yapıyo falan yazmışlar hiç bende kist falan yapmadı. Sadece klasik hormon şeysi olduğundan duygu durum bozukluğu yaşadım gülüyorsam ağladım falanİnşallah yarar bakalım ilk defa denicem
Evet evet silikleşmeye başladığında çatlama olmuş oluyorAkşamda koyu olursa çatlama olmamış demektir galiba
Vücudunu tanıyorsan anlarsın tabi kiGeçen ayin 16 da pikti ve akşamı ciddi anlamda ağrı yaşadım karnımda 17 de siliklesmisti çatlama olursa yine o ağrıyı çekerim galiba anlarım catladigini
Evet 17 mm de kaldı yumurtam ama ovitrelleyi vurduk olmadı. İkincisinde 19 mm di yine vurduk da işte kayınvalidemin vefatına denk geldi ilişki olmadı. Üstüne ay sonu adet oldum bidaha da gitmedim artık dinleneyim diye. Bu ay klomensiz 20 mm Di dün Dr söyledi işte.Sende yumurta mı büyütmedi
Benim en büyük korkum kist. Ay duygu durum bozukluğu beni çok etkilemez hep bozuk çünkü duygu durumum ahahahahahhahahaBurda başka topiklerden etkilendim hep klomen kist yapıyo falan yazmışlar hiç bende kist falan yapmadı. Sadece klasik hormon şeysi olduğundan duygu durum bozukluğu yaşadım gülüyorsam ağladım falan
Doktora gittikten sonra bu ay çok umutluyum çünkü ben Yasmin kullanıyorum 2 yıldır ve bu ikinci ayım yasmini bırakalı doktor bu ay kalabilirsin kalmazsan Eylül gibi dedi rahmin tertemiz ve çok sağlıklı yumurtalıkların iyi gorunuyo dediVücudunu tanıyorsan anlarsın tabi ki
Hahahahhaha yarıldım ay evet orası öyle yok pvü dönemi yok adet dönemi ayın 15 günü normal değiliz zatenBenim en büyük korkum kist. Ay duygu durum bozukluğu beni çok etkilemez hep bozuk çünkü duygu durumum ahahahahahhahaha
Benim femarada büyüdü yumurtlarım bundada büyür diye düşünüyorum aslında tabi ama yumurtalarım bu ay ki keyfine bağlı tabi her şeyEvet 17 mm de kaldı yumurtam ama ovitrelleyi vurduk olmadı. İkincisinde 19 mm di yine vurduk da işte kayınvalidemin vefatına denk geldi ilişki olmadı. Üstüne ay sonu adet oldum bidaha da gitmedim artık dinleneyim diye. Bu ay klomensiz 20 mm Di dün Dr söyledi işte.
Ya ben bide doğum kontrol kullanıp bırakmak istiyorum ilkinde ella kullanıyodum ilişkiden iki saat sonra adet olunca ella almaya da gitmedim eczaneye. Doğum kontrol hapları acaba doğurganlık arttırıyor mu acabaDoktora gittikten sonra bu ay çok umutluyum çünkü ben Yasmin kullanıyorum 2 yıldır ve bu ikinci ayım yasmini bırakalı doktor bu ay kalabilirsin kalmazsan Eylül gibi dedi rahmin tertemiz ve çok sağlıklı yumurtalıkların iyi gorunuyo dediinşallah bu ay yüksek değerler görürüz kanda
İnşallah inşallahDoktora gittikten sonra bu ay çok umutluyum çünkü ben Yasmin kullanıyorum 2 yıldır ve bu ikinci ayım yasmini bırakalı doktor bu ay kalabilirsin kalmazsan Eylül gibi dedi rahmin tertemiz ve çok sağlıklı yumurtalıkların iyi gorunuyo dediinşallah bu ay yüksek değerler görürüz kanda
Ya ben bide doğum kontrol kullanıp bırakmak istiyorum ilkinde ella kullanıyodum ilişkiden iki saat sonra adet olunca ella almaya da gitmedim eczaneye. Doğum kontrol hapları acaba doğurganlık arttırıyor mu acaba
Birde pcos zaten ekstra psikolojiyi bozuyor ben ayın 25 günü falan normal değilim yazık olan garip kocama oluyor ahahahhahahHahahahhaha yarıldım ay evet orası öyle yok pvü dönemi yok adet dönemi ayın 15 günü normal değiliz zaten
Arttirmiyo canım ben geçen ay içmedim hapı hamile kalamadim doktora gittim hapın etkisi ortalama 2 ayda vücuttan atiliyo hormonlar normale donuyo dedi çok şükür hirmonlarima baktı normale dönmüş dedi bu ay umutlarını yüksek tut olabilir dedi o yüzden bence kullanma canımYa ben bide doğum kontrol kullanıp bırakmak istiyorum ilkinde ella kullanıyodum ilişkiden iki saat sonra adet olunca ella almaya da gitmedim eczaneye. Doğum kontrol hapları acaba doğurganlık arttırıyor mu acaba
Bir anda yükseldin doğum kontrol hapına bana da deneyecek gibisin gibi geldi qhahhahahahahahayb0420 hahaha yazarken bile heyecanlanıp aynı cümlede iki kere acaba demişim hahahahahah ben bunu bi denerim kesin
Ama ben düzenli almadım. Ella 72 saat içinde içiliyor Ya kaçamak olduğu ilişkilerde almıştım sadeceArttirmiyo canım ben geçen ay içmedim hapı hamile kalamadim doktora gittim hapın etkisi ortalama 2 ayda vücuttan atiliyo hormonlar normale donuyo dedi çok şükür hirmonlarima baktı normale dönmüş dedi bu ay umutlarını yüksek tut olabilir dedi o yüzden bence kullanma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?