Az çok biliyrum canım yaşadıklarını Allah seni evlatlarına bağışlamış. İnşallah canım güzel haberlerini almak nasip olurHoşbuldum8 ay önce bebeğimi kaybettim aslında daha çocuk düşünmüyorduk ama bu ay nedense şüpheliyim bi ekliyim topiğe kendimi belki şans getirir dedim
Ben de de çıkmıştı doktor adetle atılır atilmazsa 3 ay da doğum kontrol hapı veririm demişti 1 ay sonra başka doktora yok dedi kist
Testin kendi çizgisi çıkmıyor ama kuruma çizgisi varsa o görünüyorTamam bende deneyim öyle testin kendi çizgisi olsa da belli olur mu ki acaba ?
Belli değil ama daha benim de ilk defa kimyasal oldu yani o da bisi belki haber ediyordur bize geleceğiz diyeÇok etkileniyor insan gerçekten. Bütün gün rüyamda hissettiğim o hissi hissettim. Birazda o hisse güvenip test yaptım ama maalesef çıkmadı
Kız ben gördüm ya çizgi sen yarın ilk idrarla muhakkak yapıyorsunİnceledim o ilk çizgiyi gördüğüm yerde çok silik bir çizgi var gibi. Ya da gözlerim benimle oyun oynuyorfotoğrafta belli olmuyor. Altta ki avm de çekmeye çalıştığım test üsteki şimdi çektiğim Eki Görüntüle 3462528 Eki Görüntüle 3462529
Denizi görünce bütün derdim sorunum bitiyormuş gibi oluyorum ben ya ondan buraya girmemekten değil çok aşırı konuşmam da dalga sesi dinlemeyi çok seviyorum. Tövbe bebeğim tövbeTöbe de kız. Ben hep buralardayım topic sahibiyim asıl sen kayboluyorsun
Aynen kendi doktoruna git o seni yönlendirir. Ben evlenince ilk düşünmezken gitmiştim. Ilk kontrol olunca hep var gibi huzursuz oldum. Ama doktor hiç umursamıyor bile ben üzüldüm kendi kendime o kadar diyip sonra öbür doktor yok gitmiştir dedi yine onemsizce. Merak etme sadece bir görün ama yine için rahat etsin.Ya bebek isterken böyle şeyler yaşamak çok zor gerçekten üç ay bi de korunulacak mı gebeliğe engel değil ama korun çok saçma misafir vardı çok düşünmedim ama yarın bi kendi doktoruma gidip adam akıllı bi plan program istiyorum bu ne ya çok bunaldım alttan baktı da gördü herhalde kisttir yani
Özletiyorsun ama arada kendiniDenizi görünce bütün derdim sorunum bitiyormuş gibi oluyorum ben ya ondan buraya girmemekten değil çok aşırı konuşmam da dalga sesi dinlemeyi çok seviyorum. Tövbe bebeğim tövbe
İzmirdeyim yavrum. Güldüğüme bakma kayınvalidemi annem gibi sevmişim yarın 52si. Hayır yapcaz böyle adını soyadını verdik pastaneye falan lokma dökülcek dün gene ağladım hüngür hüngür. Annem rahatsız ruhsal anlamda. Aslında hiç iyi değilim böyle başıma olumsuz bişey gelse benim hep üst üste gelir. burda iyi oluyorum sayenizde bende özlüyorum siziÖzletiyorsun ama arada kendiniçok iyi yapıyorsun kuzum ya kafanı dağıt arın bütün stresten. Birde sen hangi şehirdesin kuzu
Aynen kendi doktoruna git o seni yönlendirir. Ben evlenince ilk düşünmezken gitmiştim. Ilk kontrol olunca hep var gibi huzursuz oldum. Ama doktor hiç umursamıyor bile ben üzüldüm kendi kendime o kadar diyip sonra öbür doktor yok gitmiştir dedi yine onemsizce. Merak etme sadece bir görün ama yine için rahat etsin.
Aynen kendi doktoruna git o seni yönlendirir. Ben evlenince ilk düşünmezken gitmiştim. Ilk kontrol olunca hep var gibi huzursuz oldum. Ama doktor hiç umursamıyor bile ben üzüldüm kendi kendime o kadar diyip sonra öbür doktor yok gitmiştir dedi yine onemsizce. Merak etme sadece bir görün ama yine için rahat etsin.
Rica ederimTeşekkür ederim. Ben normalde 28 günde bir oluyorum regl. Yumurtlama günlerim aynı gün oluyor diye hep o gunleri değerlendirdim. Doktora gittiğimde Yumurtlama olmama 1 hafta vardı ve bugün yarın ilişkiye gir dedi şok oldum erken diye. Olmadı o zaman ama şaşırmıştım gecen ay da rast gele Yumurtlama gününe bakmadan denedik farklı günlerde kimyasal oldu ama oldu yani. Belki de benim ki büyüyor catlamiyor diye düşünmeye başladım. Bugün reglim biteli 5 gün oldu geç kaldım. Bu cumartesi gideyim yumurtam ne durumda baktirayim o zaman
Ama pembe gözüküyorr bilemedim sabah yap ay heycanlandııımAma bana nedense testin kendi çizgisi gibi geliyor güzelim ya çünkü direk bakınca belli olmuyor eğip bakınca daha belirgin oluyoryarın sabah ilk idrarla deneyim diyorum
Allah kabul etsin canımİzmirdeyim yavrum. Güldüğüme bakma kayınvalidemi annem gibi sevmişim yarın 52si. Hayır yapcaz böyle adını soyadını verdik pastaneye falan lokma dökülcek dün gene ağladım hüngür hüngür. Annem rahatsız ruhsal anlamda. Aslında hiç iyi değilim böyle başıma olumsuz bişey gelse benim hep üst üste gelir. burda iyi oluyorum sayenizde bende özlüyorum sizi
Bana doktorum combïnol vermişti yürüyüş de önerdi 20 gün oldu kilo hala aynı veremedim ama devam ediyorum ilaca galiba oda inositol içeriyorGünaydın kizlarrrrr
Pkos için inositol öneriniz var mı?
Bu ay kendi düşüncem yine regl ile aşılama icin tekrar gitmek ve pkos icin bu inositol iceren vitamin çok önemliymiş o yüzden acil önerin haydiii
Benim olumlu düşünecek pek yanım kalmadı amaBelli değil ama daha benim de ilk defa kimyasal oldu yani o da bisi belki haber ediyordur bize geleceğiz diyeben öyle inanıyorum bu ay da o yüzden umutluyum, olumlu düşünelim olumlu olsun.
Bir tane erken gebelik almıştım. 1 tane normal kaldı elimde yapayım mı yinedeKız ben gördüm ya çizgi sen yarın ilk idrarla muhakkak yapıyorsun
Yap yap ilk idrar olsun amaBir tane erken gebelik almıştım. 1 tane normal kaldı elimde yapayım mı yinede
İçerik bunlardan oluşması gerek hücre bölünmesi için inositol bence pkoda en etkili sey kg verme dışında pko yumurtaliklari uyarip hucre bölünmesi yapmasi gerekmis en az 3 ay kullanim sartmisBana doktorum combïnol vermişti yürüyüş de önerdi 20 gün oldu kilo hala aynı veremedim ama devam ediyorum ilaca galiba oda inositol içeriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?