Doktor da öyle dedi ama içim hiç rahat değil benim ya kendim abartıyorum diye düşündüm hep düşündüğüm başıma geldi kist çıktı herkeste oluyormuş aslında inşallah adetle gider
Ağrı sızı yok elhamdülillah sizde var mı
Tamam bende deneyim öyle testin kendi çizgisi olsa da belli olur mu ki acaba ?Telefonun flashını açıp testi üzerine tutun çizgi varsa direkt görünür ben öyle kontrol ediyorumMerve3553
Ama bana nedense testin kendi çizgisi gibi geliyor güzelim ya çünkü direk bakınca belli olmuyor eğip bakınca daha belirgin oluyorOhaaa görüyoruuum
Haydi inşallah kuzum Allah gönlüne göre versin13 yada 14 ü olmam lazım 28 29 günde bir oluyorum daha 6-7 gün var yarın sabah tekrar denicem bakayım ilk idrar değildi bide sıkışıkta değildim zaten onda da böyle görürsem giderim kan vermeye büyük ihtimallepek bi ümidim yok ama Allah ol derse olur
Oha bu niye benim aklıma hiç gelmediTelefonun flashını açıp testi üzerine tutun çizgi varsa direkt görünür ben öyle kontrol ediyorumMerve3553
Seeennn var ya sen ben gibisin aynı olayın kötü olumsuz tarafına kendi hazırlıyorsun önceAma bana nedense testin kendi çizgisi gibi geliyor güzelim ya çünkü direk bakınca belli olmuyor eğip bakınca daha belirgin oluyoryarın sabah ilk idrarla deneyim diyorum
Ayyyy ne yapayım ya sonra üzülüyorum kırmızıları görünce ama böyle daha iyiSeeennn var ya sen ben gibisin aynı olayın kötü olumsuz tarafına kendi hazırlıyorsun önce
Cuma doktora gidicem tekrar muhtemelen kanda ister. Artık bitse şu çilem ya. Adet yok belirtide yokAdet gelmedi demi daha. Yarın perşembe, cuma günü kan ver bence direkt bende görmek istediğimden mi bilmiyorum normal ekrandaykem gölge var gibi resme tıklayın büyütünce yok gibi
Çok etkileniyor insan gerçekten. Bütün gün rüyamda hissettiğim o hissi hissettim. Birazda o hisse güvenip test yaptım ama maalesef çıkmadıAyy bende gecen ay gördüm ilk defa hayatımda biri yeni doğmuş biri de bir ya da 2 yaşında sanırım yatıyor koltukta. Yeni dogani da bırakıyorum koltuğa. Büyüğüne diyorum ki kardeşini tut düşmesin tamam mı sen büyüksün diye gülüyorum espri yaparak tabi rüya da onun onu tutamayacağın bilincindeyim. Ben öyle diyince bebeğin bir gülüşü var Allah'ım hala aklımda en güzel gülen bebek oydu yaa. Ve kimyasal gebelik oldu. Kimyasal da olsa bir şeyler olmuş bence bi can olmaya çalışmışsın. Ama o gülüş o kadar huzurluydu ki aklıma geldikçe huzur buluyorum hala
Hahaha aynı aynı valla sonradan üzüleceğime baştan üzüleyim diyorum ay yok olmamıştır olmaz falan diyeAyyyy ne yapayım ya sonra üzülüyorum kırmızıları görünce ama böyle daha iyipozitif bile olsa 10 tane test yapmam lazım inanmam için
Git kuzum git bize de haber etCuma doktora gidicem tekrar muhtemelen kanda ister. Artık bitse şu çilem ya. Adet yok belirtide yok
9. 30 - 10 a kadar gelmezse bir tane daha yap olmadı. Benim 10. Gün bakalım nasıl olacak gerçi bu ay ne olursa olsun dneyecegim 8 ile 15 arası her gün sonra iki günde bir öyle bir plan yaptımBugün 18.gün benim, bi eşim gelsin de bakcam
Hiç sorma yaaaaHahaha aynı aynı valla sonradan üzüleceğime baştan üzüleyim diyorum ay yok olmamıştır olmaz falan diyeben en son evin bahçesine kamyonla test döktürücem zaten
Gidiyorum şimdi hastaneye bakalım ne dicek :)9. 30 - 10 a kadar gelmezse bir tane daha yap olmadı. Benim 10. Gün bakalım nasıl olacak gerçi bu ay ne olursa olsun dneyecegim 8 ile 15 arası her gün sonra iki günde bir öyle bir plan yaptımbence pik görmesen de yap yine de
Aynen aynen gebelik yoksa zamanında regl olmakta lütufmuş onu anladımRegl olmak bi dert olmamak bi dert inşallah hemen sökülür
Ben de de çıkmıştı doktor adetle atılır atilmazsa 3 ay da doğum kontrol hapı veririm demişti 1 ay sonra başka doktora yok dedi kistBende çok büyütüyorum , gebelik olabilirmiş kist bi etki yapmıyor filan dedi doktor, ama kaç aydır olmuyor acaba ondan dolayı mı diye düşünmeden de edemiyorum. İnşallah erir bir an önce..
Töbe de kız. Ben hep buralardayım topic sahibiyim asıl sen kayboluyorsunFelç geçirme de bacım arada ses ver merak ederiz seni
Bende çok büyütüyorum , gebelik olabilirmiş kist bi etki yapmıyor filan dedi doktor, ama kaç aydır olmuyor acaba ondan dolayı mı diye düşünmeden de edemiyorum. İnşallah erir bir an önce..
Ayy merak ettim insaAllah büyümüştür vakti gelmiştir yap der. Senin Döngün kaç günGidiyorum şimdi hastaneye bakalım ne dicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?