- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
İkisine de iyice baktım ben göremedim ama bi gören vardır elbetİnceledim o ilk çizgiyi gördüğüm yerde çok silik bir çizgi var gibi. Ya da gözlerim benimle oyun oynuyorfotoğrafta belli olmuyor. Altta ki avm de çekmeye çalıştığım test üsteki şimdi çektiğim Eki Görüntüle 3462528 Eki Görüntüle 3462529
O bahsettiğiniz bende hep oluyo ama gebelik elde edemedimDeğerlendiricem bakalımay umutlandırmak istemem ama geçen gün bi yazı okudum yumurtlamadan sonra sperm yumurtaya girdiğinde pembe şeffaf akıntı gelebilirmiş yani döllenmemin başarılı olduğu anlamına gelirmiş bu
Ayyyy ümitlendim gittim test aldım bu ne şimdi kafam karıştıDeğerlendiricem bakalımay umutlandırmak istemem ama geçen gün bi yazı okudum yumurtlamadan sonra sperm yumurtaya girdiğinde pembe şeffaf akıntı gelebilirmiş yani döllenmemin başarılı olduğu anlamına gelirmiş bu
kuzum Ben o ilk çıkıp sonra silinen çizgiyi beynime attım ya o yüzden gözlerim yanılıyor muhtemelenİkisine de iyice baktım ben göremedim ama bi gören vardır elbet
İşte bende o ikilemdeyim ŞuanYa da ben her testi öyle görmek istediğim için öyle görüyorum
Adet gelmedi demi daha. Yarın perşembe, cuma günü kan ver bence direkt bende görmek istediğimden mi bilmiyorum normal ekrandaykem gölge var gibi resme tıklayın büyütünce yok gibikuzum Ben o ilk çıkıp sonra silinen çizgiyi beynime attım ya o yüzden gözlerim yanılıyor muhtemelen
Vallahi gördümmmmmmmAyyyy ümitlendim gittim test aldım bu ne şimdi kafam karıştıikinci foto da oynama yaptım kuzum ama görebilmek için eğip bükmem gerekti yada ben gördüğümü sanıyorum
Ayyy bende gördüm de kuzum acaba kendi çizgisi mi ya düz tuttuğumda göremedim yandan tutunca hafif eğimli görüyorumVallahi gördümmmmmmm
Benim de kistim var ama gebeliğe engel değil dedi doktor. Üç ay sonra gel büyürse ameliyat dedi inşallah büyümez ameliyata gerek kalmaz. Bence sen kendi doktoruna git adetin üçüncü günü en azından kiste baktırırsın.
Olmaz diye biliyorum. 8e kadar yapın yazıyorlardı sanki buradaKızlar ovulasyon testi aldım testi akşam on da yapsam olur değil mi
Bende sivi tükettikten sonra 2 saat geçsin diye duydum. Ayran içmiş bulundumOlmaz diye biliyorum. 8e kadar yapın yazıyorlardı sanki burada
İdrarın yoğunlaşsın, en az 2 saat yeme içmeyi kes demişlerdi bana. Mesela sabah uyanınca en idealiymiş...Olmaz diye biliyorum. 8e kadar yapın yazıyorlardı sanki burada
Bende teli eğip büküncede görünmedi anam senelerdir bat ne zamandı senin haydi kan vermeyeeeAyyy bende gördüm de kuzum acaba kendi çizgisi mi ya düz tuttuğumda göremedim yandan tutunca hafif eğimli görüyorum
Evet 2 saat sıvı tüketmeyip yapılması gerekiyormuş.Bende sivi tükettikten sonra 2 saat geçsin diye duydum. Ayran içmiş bulundumheyecanlıyım da yapasım var 2 saat beklesem 10 oluyor
2 saat olayı doğru da sabah uyanınca ilk idrarla ovülasyon yapılmazmış canımİdrarın yoğunlaşsın, en az 2 saat yeme içmeyi kes demişlerdi bana. Mesela sabah uyanınca en idealiymiş...
Ne zamandır denediğinizi sorabilir doktor söylersiniz. Bende merak ettim ilk mi ya da aydır deniyorsunuz? . Yaşlarınız önemli bu konuda. Malum 35i geçtikten sonra süreci hızlandırmak adına tüp bebek önerebiliyo doktorlar. Öncesinde adetin3. Günü hormon tahlili vermeni isteyecek adet bitimi yumurtlama takibinde devam eder. Adetlerin düzenli mi bunu sorabilirMerhaba. gebeliği hazırlık için cuma günü kadın doğumcuya gideceğiz eşimle. İlk defa gidiyorum. Daha önce gidenler, tecrübelerinizi yazar mısnız bana. Doktora sormam gereken, öğrenmem gereken, bilmem gereken şeyleri.
Mayısta gittiğimde 4 cmdi şimdi gittiğimde 5 olmuş bi cm büyümüş , zararsız dedi kendiliğinden geçebilir dedi. Üç ay sonra eğer geçmezse 7,8 cm olursa almamız lazım dediBe zamandan beri var acaba
Evet hiç yapmadım ama sabah ilk idrarla yapılmadığını okudum bende alsam mı diye düşünürken kutunun üstünde2 saat olayı doğru da sabah uyanınca ilk idrarla ovülasyon yapılmazmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?