• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Ay ben heyecanından konuyu tersten anlamışım silik çizgi kayıp mı oldu 🤦🏻‍♀️ test bozuk mu anlamadım benim de en son yaptığım test tee milattan önce ki yıllarda önce c mi beliriyor testlerde benim önce t belirdi sonra silindi gitti test bozukmuş o son oldu bidaha test yapmadım 🤣
Ay vallahi bozuk mu bilmiyorum. Yaptım hatta inanamadım çizgiyi görünce sonra gitgide silindi

Biz evde çatladık hatun avm de test yapıyo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣 noldu şimdi yarın sabaha mı kaldı tekrar test
Ay dayanamadım yapayım dedim ama lavaboların ışıkları çok aydınlık değildi zaten kör oldum 😂😂 inceleyemedim de bir türlü testi kafayı yedim şimdi eve geçiyorum incelicem testi 😂😂😂

Kızlar merhaba ilk defa miratech ovülasyon testi kullanıyorum kasık ağrım var diye eczaneden aldım az önce. Bu pik dimi ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 65
Ne zaman gördün pik canım ? Adetine yakın mı şuan
Yok yumurtlama günlerimdeyim 17. Günüm bugün ovulasyon testi almamıştım bu ay takvime göre 2 gün önce yumurtlama gösteriyordu değerlendirdim. Bugün kasık ağrım olunca acaba yenimi yumurtlama olacak bi ovulasyon alayım dedim o pik çıktı

Yok yumurtlama günlerimdeyim 17. Günüm bugün ovulasyon testi almamıştım bu ay takvime göre 2 gün önce yumurtlama gösteriyordu değerlendirdim. Bugün kasık ağrım olunca acaba yenimi yumurtlama olacak bi ovulasyon alayım dedim o pik çıktı
Belki iki defa yumurtlama olmuştur kuzum sen yine de değerlendir benimde bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra kanama geldi şeffaf akıntı ile birlikte bende acaba dedim geç mi yumurtladım şuan 6 7 gün var adetime nasıl ağrım var ayağa kalkamıyorum 😢

Belki iki defa yumurtlama olmuştur kuzum sen yine de değerlendir benimde bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra kanama geldi şeffaf akıntı ile birlikte bende acaba dedim geç mi yumurtladım şuan 6 7 gün var adetime nasıl ağrım var ayağa kalkamıyorum 😢
Değerlendiricem bakalım ☺️ ay umutlandırmak istemem ama geçen gün bi yazı okudum yumurtlamadan sonra sperm yumurtaya girdiğinde pembe şeffaf akıntı gelebilirmiş yani döllenmemin başarılı olduğu anlamına gelirmiş bu

Back