Bence imkanın varsa bi doktora gitmelisin, kanamadan sonra beta-HCG kaç çıktı?Arkadaşlar , 31 temmuzda kan vermştim. Beta hcg 29 çıktı.. 2 gün sonra ( 2 ağustos) tekrar kan verdim 14e düşmüş...
3 ağustos da adet oldum ama 2 gün sürdü. Öyle çok yoğun da değildi. Sizce ne yapmalıym
Kanamadan sonra gitmedm bir daha ama kanama 2 gün sürdü ve miktar olarak da azdıBence imkanın varsa bi doktora gitmelisin, kanamadan sonra beta-HCG kaç çıktı?
Telefonda çıkmıyor ki canımGölge çıkan testini de atsana canım bakalım. İnşallah yarın koyulaşmış olur
İlk defa duyuyorumKızlar ben test yaptım ama ilk başta ikinci çizgi silik çıktı.5 dakika sonunda da tamamen negatif oldu. daha önce hiç başıma gelmemiştiCandy7777 ArasaNillGerek
Hoşgeldin canım17 Temmuz bat 14 Ağustos sat beni de ekler misinizCandy7777
Regl olmak bi dert olmamak bi dert inşallah hemen sökülürVar var çoğalıyor geliyor gelmekte olan. Hay Allahım hiç aklıma gelmezdi regl gelsin diye dua edeceğim
Felç geçirme de bacım arada ses ver merak ederiz seniValla ya ne inatçıymış arkadaş. Kıçım belim heryerim ağrıyor
AAAAAAAA hani hani fotoya etiketlesene ayyy ne güzel gaber buuuuuuuuKızlar ben test yaptım ama ilk başta ikinci çizgi silik çıktı.5 dakika sonunda da tamamen negatif oldu. daha önce hiç başıma gelmemiştiCandy7777 ArasaNillGerek
Ay ben heyecanından konuyu tersten anlamışım silik çizgi kayıp mı olduKızlar ben test yaptım ama ilk başta ikinci çizgi silik çıktı.5 dakika sonunda da tamamen negatif oldu. daha önce hiç başıma gelmemiştiCandy7777 ArasaNillGerek
Bence gitmende fayda var, peki o kanamadan sonra tekrar beta hcg baktırdın mı?Kanamadan sonra gitmedm bir daha ama kanama 2 gün sürdü ve miktar olarak da azdı
Meraba arkadaşlar ben kasım ayinda düşük yaptim kürtaj oldum kendiliginden hamile kalmiştim simdi hamile kalamiyorum sogan suyuyla incir havuç yapmadığım şey kalmadi rahim filmi klomen famera catlatma ignesi benim gibi olan varmi dun adetimin 16 günüydü ve yapışkan beyaz akıntı gördüm yumurtlama belirtisi mi acaba benim gibi olan varmi
Kist kaç cm miş canım, yumurtlama olmamış bence mi dedi. Ee baktığında görünmüyor muydu anlamadım bişi. Bugün döngünün kaçıncı günü?Kızlar selam kadın Doğumdan çıktım ağrım vardı hafif göstermeye gitmiştim kist var dedi
Yumurtladım ben dedim yumurtlama olmamış bence dedi ama ovulasyon pozitifti
Canım 3 cm falan dedi kisteKist kaç cm miş canım, yumurtlama olmamış bence mi dedi. Ee baktığında görünmüyor muydu anlamadım bişi. Bugün döngünün kaçıncı günü?
Bence ne demek ya varsa vardır yoksa yoktur fal mı bakıyoKızlar selam kadın Doğumdan çıktım ağrım vardı hafif göstermeye gitmiştim kist var dedi
Yumurtladım ben dedim yumurtlama olmamış bence dedi ama ovulasyon pozitifti
Bende dün beyaz akinti geldi galiba dün yumurtladim sogan suyunu denedim hamile kalmadan önce rahmi temizliyormus onun etkisi oldumu bilmiyorum ebe gümeci denesim havuc incir isirgan otu hersey denedim bugun yumurtalikta bi agirlik hissediyorum bende gec yumurtlama var pkolularda ovulasiyon hep pik gösterir bende denedim ama cok urastiriyor diye bıraktım bu ay umutluyum bakalimCanım bende Kasım ayında kürtaj oldum. Doktor iki ay bekleme süresi verdi ve ocaktan beri deniyorum hala gebe kalamadım. Bu ay soğan suyu denedim bir hafta. Ovulasyonla takip ediyorum bu ay gecikti geç yumurtlucam sanırım bugün 18.günüm birazdan yapıcam tekrar bakalım hayırlısı
Canım 3 cm falan dedi kiste
döngümün 12. Günü
önceki gün ve dün yumurtlama dönemimdi
bu kist normal mı yumurtladım ben dedim lh yükselmiş olabilir ama yumurtlama olmamış falan dedi bi dahaki regl de kontrol ettir dedi kendisi gidiyor
Özele kendi doktoruma gideceğim şimdi benim bu ay çocuğum olmayacak mı ben bi şey anlamadım bu işten
Bence ne demek ya varsa vardır yoksa yoktur fal mı bakıyobence o bir folikül yok ya bence değil sanki 3 vakte kadar böbrek taşı düşcek gibi duruyo fln deseymiş bari
HoşbuldumHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?