Asko bak dün kan verdimVar var kanında pozitif çok güzel sağlıkla büyür sağlıkla doğar inşallah
Benimkinin izin günüydü gelmedim şimdi gördüm artış güzel ama belki haftaya kese gözükür aşkooAsko bak dün kan verdim
Ay hadi İnşallah kuzum yaBenimkinin izin günüydü gelmedim şimdi gördüm artış güzel ama belki haftaya kese gözükür aşkoo
Ben 5+1 de keseyi görmüştüm 6+0 da kalp atışı gördük çok küçük dedi dinlemedi ama atıyor kuvvetli dedi. Ah ah 8. Ayı bitirmek üzereydim. Kısmet değilmiş hayırlısı buymuş. Sende görürsün haftaya benceAy hadi İnşallah kuzum ya
Hayırlısıyla inşallahBen 5+1 de keseyi görmüştüm 6+0 da kalp atışı gördük çok küçük dedi dinlemedi ama atıyor kuvvetli dedi. Ah ah 8. Ayı bitirmek üzereydim. Kısmet değilmiş hayırlısı buymuş. Sende görürsün haftaya bence
Naptın canım nasılsınHayırlısıyla inşallah
İyiyim çok şükür en son bıraktığın gibiyim daha da hala ne kan nede muayene olamadımNaptın canım nasılsın
İlacım bitiyor benim bu hafta salı günü yazdırmaya gidecem acaba kan versem mı diye düşünüyorum 12 13 oluyor tahmini ilişkiden sonra napim senceİyiyim çok şükür en son bıraktığın gibiyim daha da hala ne kan nede muayene olamadım
Git yine de ne olur ne olmaz kan ver . Bende Perşembe günü gitcem hastaneyeİlacım bitiyor benim bu hafta salı günü yazdırmaya gidecem acaba kan versem mı diye düşünüyorum 12 13 oluyor tahmini ilişkiden sonra napim sence
Verdim valla bekliyorum en geç Perşembe çıkarmış deprem bölgesi sorunsalı ahhGit yine de ne olur ne olmaz kan ver . Bende Perşembe günü gitcem hastaneye
Git inşallah kese ve kalp atışı görürsünGit yine de ne olur ne olmaz kan ver . Bende Perşembe günü gitcem hastaneye
Beni de haberdar et merak ediyorumVerdim valla bekliyorum en geç Perşembe çıkarmış deprem bölgesi sorunsalı ahh
Ay hadi İnşallah ya artık şu içim bı rahatlasin Allah'ın izniyleGit inşallah kese ve kalp atışı görürsün
Şimdilik 0.100 7 gün var daha bata doktor da erken dedi zaten günün geçerse gel tekrar bakarız betana dedi birde demir eksikliği çıktı bende feramat diye bir ilaç verdiBeni de haberdar et merak ediyorum
Ay hadi İnşallah ya artık şu içim bı rahatlasin Allah'ın izniyle