- 2 Temmuz 2024
- 60
- 75
- 29
Ay dün benimde öyleydiGünaydın kızlar Dün gece şiddetli bel ağrım oldu regl olacakmış gibi kasık ağrım da oldu ama şuan bişey yok. Ateşim 36.9 bekliyorum merakla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay dün benimde öyleydiGünaydın kızlar Dün gece şiddetli bel ağrım oldu regl olacakmış gibi kasık ağrım da oldu ama şuan bişey yok. Ateşim 36.9 bekliyorum merakla.
Evet canım sıvı vardı baya sanırım tıp diliyle sekretere Bişeyler dedi ama bana da beklemedesin artık dedi. bugün 3.gün yumurtlamadan hala aklar geliyor vucut ısım da 36.4le gidiyor hala yaşıyor mu acaba yumurtam içeride diyorum program yumurtlamamı 9una atmış vucut ısıma göre. Aslında 10unda ak geldı ve belırtı basladı baya. 10unda bir de soğuk terleme ile uyandım başına geldi mi senin hiç. Ovulasyon belirtisiymış bu soğuk terleme zaten zeki salar diye bır Dr vıdeosnda dinlemiştim önceki gecesiiCanım benim 7 temmuzda peak oldu 8 de çatladı . Doktor muayenede çatladığını söyledi mi sana? İnşallah yerleşme ağrısıdır ya artık çok istiyorum dün okadsr ağladım ki
Sat 22 Haziran Bat 20 TemmuzMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 16 haziran 12 temmuz @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos cookiep 17 haziran 12 temmuz @starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 haziran 15 temmuz ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz @vanilya85 16 haziran 15 temmuz beyzaanim 21 haziran 15 temmuz @mayaada 16 haziran 16 temmuz @Bahar esinti 20 haziran 17 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz @beray1 23 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos
Ben de 4 Temmuz perşembe iğne oldumDetay vermeyi unuttum tabi. Çatlatma iğnesi oldum 7. Günüm bugün
Yaaa aynı günlerde olmuşuz. Bende 5 TemmuzBen de 4 Temmuz perşembe iğne oldum
İlk kez duydum kuzu valla. Bundan sonra +1 belirti arama daha ekledik deseneEvet canım sıvı vardı baya sanırım tıp diliyle sekretere Bişeyler dedi ama bana da beklemedesin artık dedi. bugün 3.gün yumurtlamadan hala aklar geliyor vucut ısım da 36.4le gidiyor hala yaşıyor mu acaba yumurtam içeride diyorum program yumurtlamamı 9una atmış vucut ısıma göre. Aslında 10unda ak geldı ve belırtı basladı baya. 10unda bir de soğuk terleme ile uyandım başına geldi mi senin hiç. Ovulasyon belirtisiymış bu soğuk terleme zaten zeki salar diye bır Dr vıdeosnda dinlemiştim önceki gecesii
Benim eli kulağında hissediyorumAy dün benimde öyleydi
Evet inşallah bu sefer sonunu hayırlısıyla görmek nasip olur. 2023 nisan annelerindeydim ben de bundan önce ama nasip işteSiz Ekim annelerindesiniz dimi mart ayına kadar bende ordaydım sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
Benimde olabilir müthiş belim ve sol kasığım da batma var daha 3 günüm var regl olacağım gün böyle ağrım olmaz benim genelde ama bu bel ağrısı ne anlamadımBenim eli kulağında hissediyorum
Benim de 2 gün var dizlerim bileklerim belim derken her yerim ağrıyor kemiklerinin içi sizliyo sanki. çok garip şeyler hissediyorum bu ay. Dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı bakalım:)Benimde olabilir müthiş belim ve sol kasığım da batma var daha 3 günüm var regl olacağım gün böyle ağrım olmaz benim genelde ama bu bel ağrısı ne anlamadım
Ay silik miiiBenim de 2 gün var dizlerim bileklerim belim derken her yerim ağrıyor kemiklerinin içi sizliyo sanki. çok garip şeyler hissediyorum bu ay. Dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı bakalım:)
Eveeet 5-6 dk sonra bu şekilde oldu. Erken gebelik testi değilmiş bu ben öyle sanmıştım işte daha 2 gün var günümün geçmesineAy silik miii
Markası ne kuzum testin? Erken gebelik testinde çok daha net çıkar. Var bence Allah'ım hadi grubun ilk gebesi sen ol Amin Amin AminEveeet 5-6 dk sonra bu şekilde oldu. Erken gebelik testi değilmiş bu ben öyle sanmıştım işte daha 2 gün var günümün geçmesine
İnşallah yaa hepimiz için güzel müjdeli haberler diliyorum. Markası buydu canimMarkası ne kuzum testin? Erken gebelik testinde çok daha net çıkar. Var bence Allah'ım hadi grubun ilk gebesi sen ol Amin Amin Amin
Aaa hiç duymadim bunu. Hepimiz için müjdeli haberler duiliyorum bendeİnşallah yaa hepimiz için güzel müjdeli haberler diliyorum. Markası buydu canim
Benimde günüm 15 Temmuz. Bende bekliyorumAaa hiç duymadim bunu. Hepimiz için müjdeli haberler duiliyorum bende
Hadi inşallah güzel haberler gelsin bekliyoruz bekliyoruzBenimde günüm 15 Temmuz. Bende bekliyorum
Canımmmmm topiğin hepimize ugurlu gelsin bende yerimi alayım bugün rehlimin ikinci günü sat 12 Temmuz diyebiliriz bat a bişey diyemiyorum çünkü bu ayki reglim gecikmeli olduMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 16 haziran 12 temmuz @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos cookiep 17 haziran 12 temmuz @starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 haziran 15 temmuz ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz @vanilya85 16 haziran 15 temmuz beyzaanim 21 haziran 15 temmuz @mayaada 16 haziran 16 temmuz @Bahar esinti 20 haziran 17 temmuz sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz @beray1 23 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos