- 24 Aralık 2019
- 401
- 576
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.281
Aaa evrt ondan bende almak istiyorumBenim de hep içimde “ben rahat emziririm ya bol sütüm olur” düşüncesi var. O yüzden hiç kasmıyorum. İnşallah böyle devam eder de bol bol sütlerim olurgöğüs ucu için SİLVERETTE göğüs ucu gümüş kapakları çok etkiliymiş Kullanan arkadaşlarım var. Başka markalarda da var e-bebekte gördüm
Önemli olan bebeğin kahverengi kısmı güzel kavraması. Zaten sadece memeucunu kavrarsa o zaman yara oluyor. Meme ucunun boyutu şekli çok önemli değil yani. Çökük meme ucu biraz zorlaştırıyor işi, pompayla falan ikramla gerekebiliyor öncesinde.Yaa benim de uçları küçüktü çok da büyümedi hacim olarak meme çok büyüse de.... endişelerim var çocuk kavrayamayacak diye...Blueangel34 küçük meme uçları emzirebiliyor mu? Şahit olmuşluğun vardır illaki...
Önemli olan bebeğin kahverengi kısmı güzel kavraması. Zaten sadece memeucunu kavrarsa o zaman yara oluyor. Meme ucunun boyutu şekli çok önemli değil yani. Çökük meme ucu biraz zorlaştırıyor işi, pompayla falan ikramla gerekebiliyor öncesinde.
Eski yenidoğan hemşiresi olarak :) tamamen mesele inanmakta ve rahat hissetmekte arkadaşlar. Ben emzireceğime inanıyorum, siz de inanın, evet ilk birkaç hafta çok zorlanacağız ama sonrası inanın ki çok ama çok kolay. Emzirme eğitimimim de çok iyidir, emzirme danışmanlığı bile yapmayı düşünmüştüm bi ara. Doğumlarımız aynı döneme denk gelmeseydi seve seve yakın olanlara destek olurdum.
Ben de bu aralar göğüs uçlarıma bakıyorum, güzel ya emer emer diyorum kendi kendimeHazırlıyorum yavaştan kendimi. He bide göğüs ucu kremi almayın şimdiden. Hiç biri işe yaramıyo gerçekten. Bebek tam kavrayana kadar o yaralar olacak çare yok
Benim de hep içimde “ben rahat emziririm ya bol sütüm olur” düşüncesi var. O yüzden hiç kasmıyorum. İnşallah böyle devam eder de bol bol sütlerim olurgöğüs ucu için SİLVERETTE göğüs ucu gümüş kapakları çok etkiliymiş Kullanan arkadaşlarım var. Başka markalarda da var e-bebekte gördüm
Bunun icin niplet diye bir aparat var hattaÇekmek gerekebiliyor yazacağına ikramla diye kelime uydurmuş telefon sorry:)
Ben de sonuc çıkar çıkmaz yapacağım .... babam kızdı , e-bebek e gittiğimizde herkesin elinde liste vardıaynen bende silverette alacağım , alışveriş listesi yapıyorum kendime biraz netleştireyim gönderirim size de fikir olsun diye isterseniz :)
Benimki de yemeklerden 40-50 dk sonra falan başlıyor oynaşmaya. Onun hareketlerini hissetmek gerçekten çok rahatlatıcıAma her gün cok düzenli olarak , özellikle yemeklerden sonra tekmeliyor sıpa .... bayagı bayagı da hissettiriyor ...
Ayy hangisinden aldın süpürgenin?Memnunmusun peki? Ne zamandır bende istiyorum onlardan, kedi yok bizde ama evimize yakın bir site yapılıyor yaklaşık 6-7 aydır inşaatı bitmedi bi türlü, 1-2 seneye bitecek gibide durmuyor azıcık camı açsam hemen toz oluyor her yer. Her gün süpür sil mahvoluyorum.Evet ! Anneler günü2 hafta boyunca yol yaptım eşimin ilk anneler günü hediyesi su yuvarlak kendi kendine gezen süpürgelerden oldu (evde 2 kedi olduğu için cok ihtiyacımız vardı ....) Doğumda daha iyisini bekliyorum annemler de dün sürpriz yaptılar yürüyüşe çıkıyoruz diye bir mağazaya götürdüler hamile elbisesi aldık 2 tane (hoş yazın da dışarı çıkabileceğimden umudum yok da neyse )
En azından süpürse silerim peşindenAyy hangisinden aldın süpürgenin?Memnunmusun peki? Ne zamandır bende istiyorum onlardan, kedi yok bizde ama evimize yakın bir site yapılıyor yaklaşık 6-7 aydır inşaatı bitmedi bi türlü, 1-2 seneye bitecek gibide durmuyor azıcık camı açsam hemen toz oluyor her yer. Her gün süpür sil mahvoluyorum.