- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
- #1.261
Ben de şişli memorialde tedavi gördüm,bencede labaratuvar gerçekten çok çok iyi,dış merkezde ikinci gün üçüncü gün embriyolar oluyordu bir iki tane (rezervim az)memorialde beşinci gün kaliteli dört embriyom olmuştu.Bizde Şişli Memorial da yaptırdık 4. Denememiz Memorial da ilk denememizdi. Kesinlikle lab çok iyi
Bizde de erkek faktörü aynı durumdayız. İnşallah sizde hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınızEvet canım öyleymiş gerçekten mikrociple seçiyorlarmış spermleri sanırım. Bizim problemimiz zaten erkek faktörü :) insallah ben de olumlu sonucu alırım❤
Aynen benim rezervimde yeterli değil hep az embriyom olmuştu ve hatta diğer merkezlerde 5. Gün beklenmemişti burada 5. Güne giden 5 embriyom olmuştu. Daha önce hiç genetik tanı bakılmamıştı birde. İlk defa burada bakıldı. Çok memnun kaldım merkezdenBen de şişli memorialde tedavi gördüm,bencede labaratuvar gerçekten çok çok iyi,dış merkezde ikinci gün üçüncü gün embriyolar oluyordu bir iki tane (rezervim az)memorialde beşinci gün kaliteli dört embriyom olmuştu.
Ben kesinlikle Philips Avent almayı düşünüyorum inşallah. Hiç olumsuz yorum duymadığım için onda karar kıldım. Yarın ayrıntılı ultrasonum varKızlar biberon araştıran var mi? En azından yeni doğan için antikolik 1-2 tane almak lazım değil mi?
ben biraz pahalı ama dr.brown’s ın iyi olduğunu duydum ama philips avent de göğüs pompalarıyla uyumluymuş.. siz baktınız mi hiç? Ne düşünüyorsunuz??
Ben Dr. Brown almayı düşünüyorum. Birkaç bebek büyüten arkadaşım hep onu önerdi. Kolik yapmıyormuşKızlar biberon araştıran var mi? En azından yeni doğan için antikolik 1-2 tane almak lazım değil mi?
ben biraz pahalı ama dr.brown’s ın iyi olduğunu duydum ama philips avent de göğüs pompalarıyla uyumluymuş.. siz baktınız mi hiç? Ne düşünüyorsunuz??
Kardeşim kullanıyordu emziklerini ve biberonlarını memnunlardı. Silikon gögüs ucu bir de. Inşallah biberona ihtiyaç duymadan normal süreçte emzirebilelim. Tabi çalışacak arkadaşlar için gerekli olacaktır. Sağıp bırakacaklar sütleriniBen kesinlikle Philips Avent almayı düşünüyorum inşallah. Hiç olumsuz yorum duymadığım için onda karar kıldım. Yarın ayrıntılı ultrasonum varOndan sonra artık birşeyler almaya başlayacağım
İnsallah canım Allah razı olsunBizde de erkek faktörü aynı durumdayız. İnşallah sizde hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız
Gözün aydın canım. Keyifli ve kafan rahat bir şekilde geri kalan süreci geçiririz inşallah tatlı tatlı alisverislerimizi yapalımBu arada teyzeleri dün detaylı ultrasonu atlattık, elhamdülillah herşey yolunda geçti. Allahım bugünlerimizi aratmasınDemiştim belki daha önce burada doktorlar ultrason görüntüsü vermiyor zaten 4 boyutlu ultrason filan yok . Hatta tüm gebelik boyunca 3 kez ultrasonu sigorta ödüyor, geri kalanları yaptırmak istiyorsan kendin ödüyorsun ama doktor ne gerek var gözüyle bakıyor
Neyse detaylı ultrason için perinatologa gitmiştim , onun ultrasonu tabii çok iyiydi benim doktordan sonra. İlk defa oğlumun suratını gördüm,4 boyutlu fotosunu aldım. Burada koronadan ötürü erkekleri de almıyor.. babasına fotoğrafı verdim duvara astık gelip gidip seviyoruztam görmemişin oğlu olmuş modundayım
Ultrasondan çıkınca oğluma ilk defa hediye aldım , bir adet çorap , bir de emzikne alacağımı bilemedim
Çok şükür, ben bu detaylıyı kendime baraj belirlemiştim.. bundan sonra daha pozitif olmaya, artık biraz keyfini çıkarmaya odaklanacağım :)
Allah hepimizi korusun, sağlıkla vaktinde kucaklarımıza aldırsın❤
İnşallah emzirebiliriz benimde en büyük isteyim bu doğru emzirme yöntemleri vs bütün videoları izledim alternatif süt yapıcı şeyleri araştırma yapıyorum elimin altında olsun inşallah koynumuzda eme eme büyütüruz kuzularıBu aradaBlueangel34 ben de biberon almayı düşünmüyordum , bizimkiler o geçen 2-3 parça uğur olsun diye birşeyler almaya gittiğimizde illa tutturdular diye 1 tane cam avent biberon aldım 5-6 aylıkken kullanabileceğim belki ek gıda için (cam sağlıklı diye aldım ama aklınızda olsun , oradaki kızın uyarısı hoşuma gitti ben hiçbirsey düsünemediğim için bebekler tutmaya başladıktan sonra kırabiliyorlarmıs o yüzden daha büyüklerde plastik daha güvenli olabilir dedi) , onun dısında şimdilik ne biberon ne süt sağma Makinesi düsünüyorum eşim de kızıyor... neyime güveniyorsam ben 1-2 ay emebilmişin annem çalışıyormuş ((( ve bu benim icin resmen en büyük mesele haline geldi cocugu emzirebilmek ... hatta arkadaşıma doğumdan sonra ne zaman veriyorsunuz bebeği filan diye sordum ... insallah problem yaşamam ... ama kitaplarda filan da rahat olursanız bir sıkıntı olmaz diyorlar ... çocuğu emzireyim diye 1 yıllık izin almayı düşünüyorum o derece ... tabi yine dediğim gibi cok da plan yapmamak lazım ...
Ben ilk olarak kaşık biberon alıp yanımda götürmeyi düşünüyorum bir de Chicco nun natural uclu biberonunu aldım çok zorda kalırsam kullanmak için en iyi biberon medela sanırım diğerlerinde alışınca anneyi emmek istemiyormuş eğer biberon ihtiyacım artarsa doğumdan sonra ondan alabilirim inşallah emer ve hiç kullanmayiz araştır istersenKızlar biberon araştıran var mi? En azından yeni doğan için antikolik 1-2 tane almak lazım değil mi?
Eski yenidoğan hemşiresi olarak :) tamamen mesele inanmakta ve rahat hissetmekte arkadaşlar. Ben emzireceğime inanıyorum, siz de inanın, evet ilk birkaç hafta çok zorlanacağız ama sonrası inanın ki çok ama çok kolay. Emzirme eğitimimim de çok iyidir, emzirme danışmanlığı bile yapmayı düşünmüştüm bi ara. Doğumlarımız aynı döneme denk gelmeseydi seve seve yakın olanlara destek olurdum.Bu aradaBlueangel34 ben de biberon almayı düşünmüyordum , bizimkiler o geçen 2-3 parça uğur olsun diye birşeyler almaya gittiğimizde illa tutturdular diye 1 tane cam avent biberon aldım 5-6 aylıkken kullanabileceğim belki ek gıda için (cam sağlıklı diye aldım ama aklınızda olsun , oradaki kızın uyarısı hoşuma gitti ben hiçbirsey düsünemediğim için bebekler tutmaya başladıktan sonra kırabiliyorlarmıs o yüzden daha büyüklerde plastik daha güvenli olabilir dedi) , onun dısında şimdilik ne biberon ne süt sağma Makinesi düsünüyorum eşim de kızıyor... neyime güveniyorsam ben 1-2 ay emebilmişin annem çalışıyormuş ((( ve bu benim icin resmen en büyük mesele haline geldi cocugu emzirebilmek ... hatta arkadaşıma doğumdan sonra ne zaman veriyorsunuz bebeği filan diye sordum ... insallah problem yaşamam ... ama kitaplarda filan da rahat olursanız bir sıkıntı olmaz diyorlar ... çocuğu emzireyim diye 1 yıllık izin almayı düşünüyorum o derece ... tabi yine dediğim gibi cok da plan yapmamak lazım ...
Ben bölümümü hiç söylememiştimEski yenidoğan hemşiresi olarak :) tamamen mesele inanmakta ve rahat hissetmekte arkadaşlar. Ben emzireceğime inanıyorum, siz de inanın, evet ilk birkaç hafta çok zorlanacağız ama sonrası inanın ki çok ama çok kolay. Emzirme eğitimimim de çok iyidir, emzirme danışmanlığı bile yapmayı düşünmüştüm bi ara. Doğumlarımız aynı döneme denk gelmeseydi seve seve yakın olanlara destek olurdum.
Ben de bu aralar göğüs uçlarıma bakıyorum, güzel ya emer emer diyorum kendi kendimeHazırlıyorum yavaştan kendimi. He bide göğüs ucu kremi almayın şimdiden. Hiç biri işe yaramıyo gerçekten. Bebek tam kavrayana kadar o yaralar olacak çare yok
Benim de hep içimde “ben rahat emziririm ya bol sütüm olur” düşüncesi var. O yüzden hiç kasmıyorum. İnşallah böyle devam eder de bol bol sütlerim olurEski yenidoğan hemşiresi olarak :) tamamen mesele inanmakta ve rahat hissetmekte arkadaşlar. Ben emzireceğime inanıyorum, siz de inanın, evet ilk birkaç hafta çok zorlanacağız ama sonrası inanın ki çok ama çok kolay. Emzirme eğitimimim de çok iyidir, emzirme danışmanlığı bile yapmayı düşünmüştüm bi ara. Doğumlarımız aynı döneme denk gelmeseydi seve seve yakın olanlara destek olurdum.
Ben de bu aralar göğüs uçlarıma bakıyorum, güzel ya emer emer diyorum kendi kendimeHazırlıyorum yavaştan kendimi. He bide göğüs ucu kremi almayın şimdiden. Hiç biri işe yaramıyo gerçekten. Bebek tam kavrayana kadar o yaralar olacak çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?