Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Arkadaşlar hem kan sulandırıcı hem coraspin kullananız varmı ? Benim kanımda pıhtı çıktığı için iğneyi 0.6lık yaptık ve coraspine başladık. İçinizde pohtısı olup bu şekilde hamileliğine devam eden varmı ?

Arkadaşlar hem kan sulandırıcı hem coraspin kullananız varmı ? Benim kanımda pıhtı çıktığı için iğneyi 0.6lık yaptık ve coraspine başladık. İçinizde pohtısı olup bu şekilde hamileliğine devam eden varmı ?
Ben kullanmıyorum canım kan sulandırıcı hiç bişey. Ama kardeşimin öncesinde düşükleri olduğu için önlem adına yapılıyor ona iğne olarak, coraspin kullanmıyor ama

oh oh çok şükür minnoşlarımıza bu arada hepimizin anneler günü simdiden kutlu olsun...❤️❤️
bende uyku setimizin siparişini verdim birde beşli set aldım şimdilik
biberon ve emziği avent alacağım almam diyordum ama biberon her kosulda lazım olacak ileridede ..

Eklentiler

• Screenshot_20200422_201613_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200422_201613_com.android.chrome.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20200422_121133_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200422_121133_com.android.chrome.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20200509_160301_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200509_160301_com.android.chrome.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 28
bende oksapar kullanıyorum canım hergün ilaveten coraspin başlattı ve kesti 2.ayda sonra yine başlayacağız dedi ama suan gerek görmediğini söyledi coraspine.. normal yani pıhtı varsa

Ayy hangisinden aldın süpürgenin?Memnunmusun peki? Ne zamandır bende istiyorum onlardan, kedi yok bizde ama evimize yakın bir site yapılıyor yaklaşık 6-7 aydır inşaatı bitmedi bi türlü, 1-2 seneye bitecek gibide durmuyor azıcık camı açsam hemen toz oluyor her yer. Her gün süpür sil mahvoluyorum.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop - Akıllı Robot Süpürge sipariş verdik ; fiyat performans oranı en iyi olan bu gibiydi , bayagı video va seyrettik ama henüz gelmedi , o yüzden kendi yorumu yapamam ama kullananlar memnun kalmış ...

Ben kullanmıyorum canım kan sulandırıcı hiç bişey. Ama kardeşimin öncesinde düşükleri olduğu için önlem adına yapılıyor ona iğne olarak, coraspin kullanmıyor ama
Çok sağol canım 🙏 bende sonuna kadar kullanacakmışım iğneyi hapıda belli bir haftaya kadar umarım sağ salim atlatırım bu süreci

bende oksapar kullanıyorum canım hergün ilaveten coraspin başlattı ve kesti 2.ayda sonra yine başlayacağız dedi ama suan gerek görmediğini söyledi coraspine.. normal yani pıhtı varsa
Benim de sonucum yeni çıktı canım coraspine başladım iğneyide yükselttik normal yaşantındada coraspin kullan pıhtıya karşı dedi doktorum inşAllah bebeğede yeterli olur 🙄 sende de pıhtı mı vardı

Merhaba arkadaşlar, maşallah herkesin güzel haberleri peş peşe geliyor Allahım bozmasın☺ Nereden nereyeee diyoruz içten içe okurken değil mi, şahsen ben öyle🙃 bizim ayrıntılı ultrasonumuz 21 mayıs en son benim ki sanırım nokta benden yani😁 hayırlı haberler alalım da.. sabahları iki bebiş tekmesiyle uyanıyorum acıktıkları için kalkıp kahvaltı yapıyorum şimdiden uyutmuyo yaramazlar yandık😄 alışveriş konusuna gelince ikişer tane hastane çıkışı ve biberon emzik harici henüz bir şey almadım kararsızlıktan. Duyduğumuz kullanışlı, en işimize yarayacak şeyleri yazıp paylaşalım fikir olsun olur mu? Gümüş göğüs kalkanı ve Philips avent ürünleri için bayaaaaa övgü ve fiyat/performans faydası duydum alışveriş listemin başında yer alıyor o nedenle. Bir de dediğiniz gibi en iyisi Mustela👍🏻
Cok iyi olur ... biz kafayı yiyiyoruz çünkü eşimle ikimiz de mükemmelliyetci tipler olduğumuz icin bakıp bakıp karar veremiyoruz öyle baktığımızda kalıyoruz işte ... bir de instagram kullanmıyordum ben ama sanırım şimdi sırf bebek için öylesine bir hesap açacağım .... işimize yarayan güzel hesapları da yazabiliriz ... ben mesela şimdiden mühendisinoglu ve archiemommies(buna öylesine bakmak için) kaydettim kafamda .... bir de anne yanı için sunu gözüme kestirdim ama ne düşünürsünüz ? Cok kullanışlı ama cok da estetik degil beşikler gibi 🙄
9EB8E2AE-1FC7-45EC-86F5-D9BA01A3D02D.jpeg

Cok iyi olur ... biz kafayı yiyiyoruz çünkü eşimle ikimiz de mükemmelliyetci tipler olduğumuz icin bakıp bakıp karar veremiyoruz öyle baktığımızda kalıyoruz işte ... bir de instagram kullanmıyordum ben ama sanırım şimdi sırf bebek için öylesine bir hesap açacağım .... işimize yarayan güzel hesapları da yazabiliriz ... ben mesela şimdiden mühendisinoglu ve archiemommies(buna öylesine bakmak için) kaydettim kafamda .... bir de anne yanı için sunu gözüme kestirdim ama ne düşünürsünüz ? Cok kullanışlı ama cok da estetik degil beşikler gibi 🙄Eki Görüntüle 2632487
Ben de bundan almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşım vardı çok önerdi. Sabit değil, yer değiştirilebiliyor o nedenle kullanışlı olur diye düşünüyorum

Canım bak ne kadar güzel doktorun bu testi yapıp önlemini almış. Düşükten sonra bu testi yaptıranlar da var. Çok şükür bebeğin seninle, doktorunun tavsiyesi doğrultusunda kullanırsan hiçbir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Benim de sonucum yeni çıktı canım coraspine başladım iğneyide yükselttik normal yaşantındada coraspin kullan pıhtıya karşı dedi doktorum inşAllah bebeğede yeterli olur 🙄 sende de pıhtı mı vardı
bende de pıhtı varmış basından beri coraspin ve iğne kullandım hergün coraspin gün aşırı oksapar ikizdi sonra kesenin biri boş çıkınca coraspin kesti oksapar hergün 32.haftaya kadar devam dedi coraspinide 12.haftada yine başlıcam dedi ama iptal etti😊yeterlidir canım hiç merak etme doktorlarımız en iyisi için çabalıyor❤️

bende de pıhtı varmış basından beri coraspin ve iğne kullandım hergün coraspin gün aşırı oksapar ikizdi sonra kesenin biri boş çıkınca coraspin kesti oksapar hergün 32.haftaya kadar devam dedi coraspinide 12.haftada yine başlıcam dedi ama iptal etti😊yeterlidir canım hiç merak etme doktorlarımız en iyisi için çabalıyor❤
Çok sağol canım ya 🥰❤️ kaç gündür bunu düşünüp duruyorum 🙄 banada 35.haftaya kadar dedi buseferde erken mi olur diyorum bazıları doğumdan bir kaç gün önce bırakıyormuş kafam kalmadı 🤦‍♀️

Canım bak ne kadar güzel doktorun bu testi yapıp önlemini almış. Düşükten sonra bu testi yaptıranlar da var. Çok şükür bebeğin seninle, doktorunun tavsiyesi doğrultusunda kullanırsan hiçbir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Doğru söylüyorsun canım çok şükür başından belli oldu iyi ki yaptırmışız diyorum her defasında..🙄 inşAllah dediğin gibi sorunsuz geçer canım ❤️

Benim ayrıntılı ultrasonum da salı günü, heyecanla bekliyorum. Ama 22+5 olucam, biraz da bebek önden gidiyor 24. Haftada gibi olacak. Çok geç kaldım. Telefonda 24. Haftada ayrıntılı ultrason yapmıyoruz, dediler. Ama doktorum “olur,bir sakınca olmaz” dedi. Anlamadım. Neyse hayırlısı
Benimde dün yaptırdığımda 22+6 idi benim doktorumda 24 e kadar yapıyoruz hiç sorun olmaz demişti. Merak etme inşallah hayırlı haberlerle gel

Yaaa çok minnoşlar. Tekmelerini yesinler kurban olurum 🥰 ayrıntılı usg de benim oğlan gösterdi yüzünü yan profilden. Kime attıysam fotoğrafı bana çok benzetiyolar, eşim çıldırıyo 🤣 Mutluluğumuz çok büyük şükür Rabbime 😍
Yarın anneler günü.. Ve bu bizim ilk anneler günümüz kızlar. Şimdiden kutlamak istedim. Hepimizin anneler günü kutlu olsun 🥰
Ayyy evet. Normalde de kutlardı çevremdeki insanlar sonuçta her kadın potansiyel annedir. Ama gerçek manasıyla ilk anneler günümüz. Hatta biraz önce çok yakın bir arkadaşım kutlamak için çiçek göndermiş 🤗 Çok duygulandım😢 anneler günümüz kutlu olsun

Cok iyi olur ... biz kafayı yiyiyoruz çünkü eşimle ikimiz de mükemmelliyetci tipler olduğumuz icin bakıp bakıp karar veremiyoruz öyle baktığımızda kalıyoruz işte ... bir de instagram kullanmıyordum ben ama sanırım şimdi sırf bebek için öylesine bir hesap açacağım .... işimize yarayan güzel hesapları da yazabiliriz ... ben mesela şimdiden mühendisinoglu ve archiemommies(buna öylesine bakmak için) kaydettim kafamda .... bir de anne yanı için sunu gözüme kestirdim ama ne düşünürsünüz ? Cok kullanışlı ama cok da estetik degil beşikler gibi 🙄Eki Görüntüle 2632487
Archiemommiesin tarzına bayılıyorum bende 😍 anne yanı beşik doğal ahşap aldım ben, ön kısım çıkıyo direk yatağa sıfır. Sezeryan olacağı için kullanışlı olur diye düşündüm

Yaaa çok minnoşlar. Tekmelerini yesinler kurban olurum 🥰 ayrıntılı usg de benim oğlan gösterdi yüzünü yan profilden. Kime attıysam fotoğrafı bana çok benzetiyolar, eşim çıldırıyo 🤣 Mutluluğumuz çok büyük şükür Rabbime 😍
Yarın anneler günü.. Ve bu bizim ilk anneler günümüz kızlar. Şimdiden kutlamak istedim. Hepimizin anneler günü kutlu olsun 🥰
Yaa benimkini de hep babaya benzettiler. Çok net değildi diye kendimi avutuyorum😋 Eşim bozuluyor benzemesin mi diye? Kız çocuğu ya diyorum azıcık bana benzesin😍 Sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil artık.
Gerçek anlamda bu ilk anneler günümüz kutlu olsun😙

Benim 10 yıldır Anneler Günüm, biraz buruk geçiyor. Çok şükür annem hayatta onu kutluyorum ama diğer yandan anne olamamak hep acıydı. Bu günün çok abartıldığını düşünüyorum. Hiçbir zaman sosyal medyada çocuğumla abartı paylaşımlar yapıp başkalarının gönlünü kırmıcam 🙏🏼 Bana alınan anneler günü hediyelerini de paylaşmıcam. 👍🏼 Onun haricinde ilk kez bir anneler gününe bebeğimle gireceğim için mutluyum 😍 çok şükür 2020 yılına 🙏🏼
HEPİMİZİN İLK ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Bu arada hastane için gecelik takımı bakıyorum catherine'si çok beğendim henüz erken ama bakan var mı
Ben aldım 😂 catherine’s de indirim vardı geçen hafta hemen kaptım. Elbise gibi çok güzel, hastanede daha rahat gezerim. İnanılmaz rahat. Tesettürlü olduğum için uzun ve hoş bi model arıyodum, istediğim gibi bi tek orda buldum 1008DD5A-FE42-4DB2-982C-762A85BFC3A3.png benim aldığım bu

X