- 30 Eylül 2014
- 342
- 418
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Bende şimdi farkettim umarım bi aksilik yoktur. Bazı mesajlardan dolayı hesap geçici kapatılıyo ama bilemiyorum@Rainbow66 dan haberi olan var mi, hesap geçici olarak pasiftir diyor ?! Bir terslik yok inşallah, dişi ağrıyordu en son .. bi haberi olan var mı??
Benim belim değil ama kasıklarım ve pelvik ağrım çok oluyo özellikle yürüyüp hareket edince. Sürekli dinlenmedeyim o yüzdenIkız hamileler sizinde adet sancısı gbı bel kasık agrınız oluyormu acaba
Adet sancısı gbımı cnm senınde bnmde aynı yaBenim belim değil ama kasıklarım ve pelvik ağrım çok oluyo özellikle yürüyüp hareket edince. Sürekli dinlenmedeyim o yüzden
Benim özellikle adet dongulerine denk geldiği zaman adet sancisi gibi oluyor,onun dışında ki günler her gün olmasada çoğunlukla hafif kasik agrilarim var,aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok sonuçta rahim buyumeye devam ediyor .Adet sancısı gbımı cnm senınde bnmde aynı ya
Benımde hergun deıl ama gun asırı veya gund ebı kez flan okuyo cnm bıde erken dogumum oldu o yuzden agrı gelince cok tedırgın oluyorumBenim özellikle adet dongulerine denk geldiği zaman adet sancisi gibi oluyor,onun dışında ki günler her gün olmasada çoğunlukla hafif kasik agrilarim var,aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok sonuçta rahim buyumeye devam ediyor .
Allah korusun ve bir daha yaşatmasın,nette yazınca bile bu haftalarda hafif kasik ağrıları normal diyor,rahim büyüyor bebek yukarı cikiyor haliyle hafif ağrılar illaki olacakBenımde hergun deıl ama gun asırı veya gund ebı kez flan okuyo cnm bıde erken dogumum oldu o yuzden agrı gelince cok tedırgın oluyorum
Amın cnm ıns rabbm bır dha yasatmasın ıcımı rahatlattın sade kendımde var sanınca cok tedırgın oluyorumAllah korusun ve bir daha yaşatmasın,nette yazınca bile bu haftalarda hafif kasik ağrıları normal diyor,rahim büyüyor bebek yukarı cikiyor haliyle hafif ağrılar illaki olacak
Aaa merak ettim şimdi. Daha önce de1-2 günlük pasif edilmişti hesabı. Yine o tarz bir şeydir inşallah önemli bir şey değildir@Rainbow66 dan haberi olan var mi, hesap geçici olarak pasiftir diyor ?! Bir terslik yok inşallah, dişi ağrıyordu en son .. bi haberi olan var mı??
Benim adetlerim normalde çok sancılı olduğu için o kadar diyemem ama dayanılmayacak gibi olmadıkça sıkıntı yoktur inş. Allah tekrar yaşatmasın benimde korkum erken doğumAdet sancısı gbımı cnm senınde bnmde aynı ya
canım ben ikiz değilim ama adet dönemimde özellikle daha hissedilir oluyor adet dönemim geçtimi de ara ara oluyor hatta kendimi hamile bile hissetmiyorum bazen kasık ağrım bel sırt ağrım sürekli var... ama ikizlerde biraz daha fazla olabilir diye düşünüyorum çok şiddetli olmadıkça doktorum sorun olmadığını söylemişti hamilelik boyuncada olurmusIkız hamileler sizinde adet sancısı gbı bel kasık agrınız oluyormu acaba
benimde bel sırt ağrım tam bir işkence canım tek yaptığım iş 1 haftadır yemek yapmaya başladım inanılmaz sırtım belim kopuyor sanki ama buda normalmiş kimi hamilelerin böyle geçiyormusBenim de belim çok ağrıyor. Oturduğum yerden kalkınca bi süre doğrulamıyorum. Yattığım yerden kalkmakta bir işlenceye dönüşüyor
nerden aldın canım adresini atarmısın bende istiyorum almak ama bizimkinin ultroson görüntüsü hiç yokBenim bugün sipariş ettiğim “hamilelik ve anne bebek günlüğüm” geldi. Onun içini doldurdum 4. Aya kadar, ultrason fotolarımı falan yapıştırdım biraz enerji geldi hoşuma gitti
Canım hiç eline ultrason çıktısı vermedi mi doktor? Devlette bile veriyorlar anlamadımnerden aldın canım adresini atarmısın bende istiyorum almak ama bizimkinin ultroson görüntüsü hiç yok
benimde defakto dan aldıklarım sırayla geliyor bugun pantalonuu gelmiş
Dayanılamayacak gbı deıl ama olöası benı korkutuyo kac gunde bı oluyo agrı cnm erken dogum cok korkutuyo benı cnım ama erken dgum oykun yoksa korkma bıde cok erken dgmadıkca yasarlar cnm bnm bes bucuk aylık dogdunyasamadı kızım o kdar erken dgmasından korkuyorm yıneBenim adetlerim normalde çok sancılı olduğu için o kadar diyemem ama dayanılmayacak gibi olmadıkça sıkıntı yoktur inş. Allah tekrar yaşatmasın benimde korkum erken doğum
Allah razı olsun cnm ya ne kdar rahatladım bı bebegımı kaybettm 22haftalık korkum cok fazla agrıda olunca ara ara cok korktum cnm yacanım ben ikiz değilim ama adet dönemimde özellikle daha hissedilir oluyor adet dönemim geçtimi de ara ara oluyor hatta kendimi hamile bile hissetmiyorum bazen kasık ağrım bel sırt ağrım sürekli var... ama ikizlerde biraz daha fazla olabilir diye düşünüyorum çok şiddetli olmadıkça doktorum sorun olmadığını söylemişti hamilelik boyuncada olurmus
maalesef canım ultrason aleti yeni almış kağıt olmadığı için sipariş veremiyormus bu nedenle flaşa atıyor bu konuda beni çok üzüyor bu kprona nedeniylede devlete gidemedim sırf çıktı almak için gidecektim ama kısmet olmadıCanım hiç eline ultrason çıktısı vermedi mi doktor? Devlette bile veriyorlar anlamadım
Ben birkaç tane araştırdım sonra www.junopaper.com dan sipariş verdim. Hemen geldi. Web sitesinden siparişi girdikten sonra whatsapp dan da msj yazdım öyle iletişime geçtim.
Defactodan aldıklarım ise hala gelmedi. Bir hafta oldu sipariş edeli. Yarın gelir heralde kargodaymış.
Flas bellektekileri kırtasiyeden yazıcıdan çıkarttırabilirsin canım. Tabii her şey normale dönüp sokağa çıkmaya başladığımızda inşallahmaalesef canım ultrason aleti yeni almış kağıt olmadığı için sipariş veremiyormus bu nedenle flaşa atıyor bu konuda beni çok üzüyor bu kprona nedeniylede devlete gidemedim sırf çıktı almak için gidecektim ama kısmet olmadısağol canım Bi bakayım siteye